Hamilelik olabilir mi

merhaba kesinlikle ovülasyon testi öneririm ben adet başlangıç tarihi ile hesaplayarak ovülasyon testinde 10.günde yumurtlama gördüm sadece o günü değerlendirdik çok şükür şuan 10 haftalık gebeyim

Arkadaşlar merhaba.
Yardımcı olur musunuz ? Reglim yaklaşık 1 hafta gecikti. Bir iki defa 10 güne kadar gecikmişliğim var. Yalnız üç gün önce açık kahve rengi ve pembemsi akıntım oldu. Pede bulaşmayan sadece peçete ile silmede farkettiğim şekilde akıntı. 1 gün kesildi. Ertesi gün yine aynı şekilde lekelenme oldu. Bugün yine yok. Ekstra bugün sol kasığımda batma başladı. Belime ve sol bacağıma kadar ağrı geldi. Dikkat ettim hızlı yürüyünce ağrı artıyor. Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Önceki gecikmişliklerime dayanarak test yapmaya da korkuyorum açıkçası. Teşekkürler…

Daha önceki gecikmelerde de böyle akıntı ya da ağrı oldu mu

Hayır ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Bence bir gebelik testi alıp yarın sabah yapın beklemek zor çünkü insanın aklında kalması zor zaman geçmiyor. 10 gün geçmiş bence varsa çıkar artık. Birde daha önce böyle olmadığını söylüyorsunuz inşallah pozitif görürsünüz. Test yapınca güzel haberlerinizi yazarsınız inşallah

Sabahı beklemesem gerçekten çok merak ediyorum ya. İnşallah, pozitifi görmek nasip olursa tabi ki yazarım

Korunmuyorsanız eğer hamile olabilme ihtimaliniz daha çok artar

Sabahı beklemesem gerçekten çok merak ediyorum ya. İnşallah, pozitifi görmek nasip olursa tabi ki yazarım
Bende sabırsızım ama sabah ilk idrarla yapılan testler daha güvenilir diyorlar. Bugünde bir eczaneyle görüştüm öyle dedi diye söylüyorum sizede. Güzel haberini bekliyorum

Bende sabırsızım ama sabah ilk idrarla yapılan testler daha güvenilir diyorlar. Bugünde bir eczaneyle görüştüm öyle dedi diye söylüyorum sizede. Güzel haberini bekliyorum
Teşekkür ederim gerçekten, iki test alıp birini mutlaka sabah yapacağım ekstra şu durum da var. Ağzım çok kuru. Su içmeme rağmen kuru.

Korunmuyorsanız eğer hamile olabilme ihtimaliniz daha çok artar
Korunmuyorduk ama test yaptım gece negatifti birde normal gebelik testiydi. Eczacı normal testlerin adet gecikmesi den 1 hafta sonra ancak belli olacağını söyledi ama ben negatif gördüm umudum pek kalmadı ya. Ama ayın 25. Adet olmam lazımdı bugün 27 hala olmadım

Teşekkür ederim gerçekten, iki test alıp birini mutlaka sabah yapacağım ekstra şu durum da var. Ağzım çok kuru. Su içmeme rağmen kuru.
Ağız kuruluğunu duymuştum daha önce belirti olarak ama tam emin değilim yinede. Ama 1 hafta geçmiş ve lekeleme olmuş dediğiniz için pozitifmiş gibi geldi bana

Kan testi mi yaptınız lütfen umudunuzu kaybetmeyin umut her zaman vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…