İnşallahNe
Ne demek . Sonucu da paylasirsaniz ilerleyen zamanlarda. birlikte seviniriz insallah
Test yaptınız mı acabaİnşallah
10 gün önce yapmıştım negatif çıktı. Ama bugün regl günümdü olmadımTest yaptınız mı acaba
Ay hadi inşallah gelmez10 gün önce yapmıştım negatif çıktı. Ama bugün regl günümdü olmadım
merhaba kesinlikle ovülasyon testi öneririm ben adet başlangıç tarihi ile hesaplayarak ovülasyon testinde 10.günde yumurtlama gördüm sadece o günü değerlendirdik çok şükür şuan 10 haftalık gebeyimYa günlerdir araştırıyorum her yerde 14. Gün yumurtlama olur yazıyor. Çokta bilmiyorum açıkçasıen erken ne zaman test yapsam çıkar ben bugün bile yapmayı düşündüm kendimi tutmaya çalışıyorum
Yani dün olmam lazımdı normalde hiç geç olmam ama bugünde olmadım ama dün gece test yaptım negatif çıktı. Eczaneye konuştum normal gebelik testinde çıkmaz erken al dedi ama bilmiyorum ki ne yapmalıyım artıkAy hadi inşallah gelmez
Ayy çok sevindim inşallah doğumunuzda güzelce geçermerhaba kesinlikle ovülasyon testi öneririm ben adet başlangıç tarihi ile hesaplayarak ovülasyon testinde 10.günde yumurtlama gördüm sadece o günü değerlendirdik çok şükür şuan 10 haftalık gebeyim
Daha önceki gecikmelerde de böyle akıntı ya da ağrı oldu muArkadaşlar merhaba.
Yardımcı olur musunuz ? Reglim yaklaşık 1 hafta gecikti. Bir iki defa 10 güne kadar gecikmişliğim var. Yalnız üç gün önce açık kahve rengi ve pembemsi akıntım oldu. Pede bulaşmayan sadece peçete ile silmede farkettiğim şekilde akıntı. 1 gün kesildi. Ertesi gün yine aynı şekilde lekelenme oldu. Bugün yine yok. Ekstra bugün sol kasığımda batma başladı. Belime ve sol bacağıma kadar ağrı geldi. Dikkat ettim hızlı yürüyünce ağrı artıyor. Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Önceki gecikmişliklerime dayanarak test yapmaya da korkuyorum açıkçası. Teşekkürler…
Hayır ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.Daha önceki gecikmelerde de böyle akıntı ya da ağrı oldu mu
Bence bir gebelik testi alıp yarın sabah yapın beklemek zor çünkü insanın aklında kalması zor zaman geçmiyor. 10 gün geçmiş bence varsa çıkar artık. Birde daha önce böyle olmadığını söylüyorsunuz inşallah pozitif görürsünüz. Test yapınca güzel haberlerinizi yazarsınız inşallahHayır ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Sabahı beklemesemBence bir gebelik testi alıp yarın sabah yapın beklemek zor çünkü insanın aklında kalması zor zaman geçmiyor. 10 gün geçmiş bence varsa çıkar artık. Birde daha önce böyle olmadığını söylüyorsunuz inşallah pozitif görürsünüz. Test yapınca güzel haberlerinizi yazarsınız inşallah
Korunmuyorsanız eğer hamile olabilme ihtimaliniz daha çok artarArkadaşlar merhaba, sizlere bir şey soracağım. Ben 28 günde bir adet oluyorum, 29 ağustosta adet oldum 4 gün sürdü. 1Eylül Çarşamba günü adetim bitti.İnternetten yumurtlama günümü hesapladığımda 7 12 Eylül arası olduğu yazıyor. Biz eşimle 2 3 4 5 6 eylülde birlikte olduk. Hamile kalma ihtimalim var mı böyle hamile kalan arkadaşlar var mı?
Bende sabırsızım ama sabah ilk idrarla yapılan testler daha güvenilir diyorlar. Bugünde bir eczaneyle görüştüm öyle dedi diye söylüyorum sizede. Güzel haberini bekliyorumSabahı beklemesemgerçekten çok merak ediyorum ya. İnşallah, pozitifi görmek nasip olursa tabi ki yazarım
Teşekkür ederim gerçekten, iki test alıp birini mutlaka sabah yapacağımBende sabırsızım ama sabah ilk idrarla yapılan testler daha güvenilir diyorlar. Bugünde bir eczaneyle görüştüm öyle dedi diye söylüyorum sizede. Güzel haberini bekliyorum
Korunmuyorduk ama test yaptım gece negatifti birde normal gebelik testiydi. Eczacı normal testlerin adet gecikmesi den 1 hafta sonra ancak belli olacağını söyledi ama ben negatif gördüm umudum pek kalmadı ya. Ama ayın 25. Adet olmam lazımdı bugün 27 hala olmadımKorunmuyorsanız eğer hamile olabilme ihtimaliniz daha çok artar
Ağız kuruluğunu duymuştum daha önce belirti olarak ama tam emin değilim yinede. Ama 1 hafta geçmiş ve lekeleme olmuş dediğiniz için pozitifmiş gibi geldi banaTeşekkür ederim gerçekten, iki test alıp birini mutlaka sabah yapacağımekstra şu durum da var. Ağzım çok kuru. Su içmeme rağmen kuru.
Kan testi mi yaptınız lütfen umudunuzu kaybetmeyin umut her zaman vardırKorunmuyorduk ama test yaptım gece negatifti birde normal gebelik testiydi. Eczacı normal testlerin adet gecikmesi den 1 hafta sonra ancak belli olacağını söyledi ama ben negatif gördüm umudum pek kalmadı ya. Ama ayın 25. Adet olmam lazımdı bugün 27 hala olmadım
Hayır normal gebelik testi yaptım ama olsaydı çıkmaz mıydıKan testi mi yaptınız lütfen umudunuzu kaybetmeyin umut her zaman vardır
Hayır normal gebelik testi yaptım ama olsaydı çıkmaz mıydı
kan testi kesin sonucu verir canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?