Hamilelik olabilir mi

Hayalkr21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
39
8
1
26
Arkadaşlar 4 5 gündür ev süpürüp silince veya biraz ağır birşey kaldırınca göbek çevremin altında sızı gibi ağrılar oluyordu kısa süreli, 2 dir ilişki sonrasında kasık bölgemde hafif bir şekilde sanki idrarımı tutmuşum gibi bir ağrı oluyor, mide bulantısı için erken belki bilmiyorum ama bugün kahvaltıda peynir aldım yiyemedim midemi çok bulandı herzaman yediğim peynir, adetime 5 gün var ( 1 yıllık evliyim eşim de ileri derecede varikosel vardı amaliyat oldu 1 buçuk ay önce)

Arkadaşlar 4 5 gündür ev süpürüp silince veya çok biraz ağır birşey kaldırınca göbek çevremin altında sızı gibi ağrılar oluyordu kısa süreli, 2 dir ilişki sonrasında kasık bölgemde hafif bir şekilde sanki idrarımı tutmuşum gibi bir ağrı oluyor, mide bulantısı için erken belki bilmiyorum bugün kahvaltıda peynir aldım yiyemedim midemi çok bulandı herzaman yediğim peynir, adetime 5 gün var ( 1 yıllık evliyim eşim de ileri derecede varikosel vardı amaliyat oldu 1 buçuk ay önce)
Olabilir erken gebelik testiniz varsa yapın yarın ilk idrarla çıkar büyük ihtimalle

Olabilir erken gebelik testiniz varsa yapın yarın ilk idrarla çıkar büyük ihtimalle
Pek de Ümitlenmek istemiyorum eşimin sperm sonuçlarından ötürü amaliyat oldu fakat 3 ay sonra tekrar test verecek spermler ne durumda bilmiyoruz ama sızı gibi Ağrı baya hissedilir bir şekilde

Pek de Ümitlenmek istemiyorum eşimin sperm sonuçlarından ötürü amaliyat oldu fakat 3 ay sonra tekrar test verecek spermler ne durumda bilmiyoruz ama sızı gibi Ağrı baya hissedilir bir şekilde
Regl ağrısıda olabilir az kalmış çünkü bekleyin o zaman gecikirse test yaparsınız

Arkadaşlar 4 5 gündür ev süpürüp silince veya biraz ağır birşey kaldırınca göbek çevremin altında sızı gibi ağrılar oluyordu kısa süreli, 2 dir ilişki sonrasında kasık bölgemde hafif bir şekilde sanki idrarımı tutmuşum gibi bir ağrı oluyor, mide bulantısı için erken belki bilmiyorum ama bugün kahvaltıda peynir aldım yiyemedim midemi çok bulandı herzaman yediğim peynir, adetime 5 gün var ( 1 yıllık evliyim eşim de ileri derecede varikosel vardı amaliyat oldu 1 buçuk ay önce)
Benimde 5 gun kaldi ne zmn test yaparım bilmiyorum valla tedirginim

Ayy hadi inşallah o zaman yapma bekle biraz bende bekleyeceğim bir kaç gün sonra yarım belki test, sende de kasık bölgende Süpürge falan yapınca yada ilişkiye girince sızı gibi Ağrı oluyor mu
Bnm bisey yapmama gerek yok otururken bile agriyo ztn de iliski sonrasi ztn herkesin agrir cnm bide insallah vardir diyelim ya senin belirtin baya cok

Zeytinyağını çok severim. Yemekhanede salataya bol bol koymuştum. Yemek yerken o salatadaki zeytinyağı kokusu beni çok rahatsız etmişti, yemekhaneden çıkınca test alıp yapmıştım, çift çizgi olmuştu 🥹 gebelik istiyordum ve oldu galiba deyip gitmiştim eczaneye hemen. Reglime 2 gün kalmıştı yaptığımda. Koku hassasiyeti bence hamileliğin en önemli belirtisi💛

Zeytinyağını çok severim. Yemekhanede salataya bol bol koymuştum. Yemek yerken o salatadaki zeytinyağı kokusu beni çok rahatsız etmişti, yemekhaneden çıkınca test alıp yapmıştım, çift çizgi olmuştu 🥹 gebelik istiyordum ve oldu galiba deyip gitmiştim eczaneye hemen. Reglime 2 gün kalmıştı yaptığımda. Koku hassasiyeti bence hamileliğin en önemli belirtisi💛
Yaa çok sevindim sizin adınıza bilmiyorum test yapmakta istemiyorum eşim yakın zamanda varikosel amaliyatı oldu Pazar günü adet olmam lazım bakalım kısmet

Back
X