Hamilelik olasiligi

Umarim degilimdir tabii benim ki soru :KK43: bende bi suru sey okudum hep ohtimal var demekki ki benim durumumda adetim yeni bitmisti :KK43:

Rahat ol vesvesedir o, o kadarcıkla hemen kalmazsın. Kaldıysanda vardır bir hikmeti, zaten nişanlıymışsınız yıldırım nikahı yaparsınız olur biter atlan deve değil. rahat ol

Erken gebelik testi bu bildigimiz idrar testleri gibi ya ebe arkadasimda var da utanctn soramiyorm kimseye
evet canım eczaneye gidip erken gebelik testi almak istiyorum diyeceksin.geçen yıl 20 tl falandı.plastik bardağa idrarını yap ucunu batırıp sonra da kapağını kapatıyorsun ateş ölçere benziyor şekli 5 dk bekliyorsun gebelik varsa çift çizgi yoksa tek çizgi çıkıyor.ama dediğim gibi düşük bir ihtimal çünkü ovülasyon genelde adetten 15 gün önceki tarihtir.

Cunku forumda okudum yalniz bosalmayla bile hamile kalanlar varmis :/ ki bende oyle bir durumda yok ama o sivida bile risk ar deniliyor
burayı anlamadım.Her okuduğuna da inanma insanlar çocuk yapmak için ne uğraşlar sarfediyor.Ayrıca korunma yöntemlerini bildiğini düşünüyorum bunları yaşayabildiğine göre

burayı anlamadım.Her okuduğuna da inanma insanlar çocuk yapmak için ne uğraşlar sarfediyor.Ayrıca korunma yöntemlerini bildiğini düşünüyorum bunları yaşayabildiğine göre
Valla ben bu korkudan sonra dugune kadar yanina yaklasmayi dusunmuyorum :)

evet canım eczaneye gidip erken gebelik testi almak istiyorum diyeceksin.geçen yıl 20 tl falandı.plastik bardağa idrarını yap ucunu batırıp sonra da kapağını kapatıyorsun ateş ölçere benziyor şekli 5 dk bekliyorsun gebelik varsa çift çizgi yoksa tek çizgi çıkıyor.ama dediğim gibi düşük bir ihtimal çünkü ovülasyon genelde adetten 15 gün önceki tarihtir.
Tamam bunu yapyim 1 hafta kaldi adete ama kafayi yemekten iyidir.diger test su kucuk olanlar adet gecikmesyle mi yapiliyor.cok soru sordum ama :(

Tamam bunu yapyim 1 hafta kaldi adete ama kafayi yemekten iyidir.diger test su kucuk olanlar adet gecikmesyle mi yapiliyor.cok soru sordum ama :KK43:
evet onlar adet gecikmesinden 4-5 gün sonrasıyla yapııyor.onlar 4-5 tl bişey zaten.ama ben sabredemeyip önceden yapmıştım

evet onlar adet gecikmesinden 4-5 gün sonrasıyla yapııyor.onlar 4-5 tl bişey zaten.ama ben sabredemeyip önceden yapmıştım
Bi cok seyi arastirirken ogrendim :/ ikisinide denicem tesekkurlerr

adetinize kaç gün var eğer 3-5 gün arası bişeyse varsa bile kanda yüksek ihtimal çıkar..
şahsen çok düşük bir ihtimal millet kocası ile senelerce çabalıyor olmayınca olmaz.. ama olacağı varsa da oluyor örnekleri var.. kalkamayacağınız yükün altına girmeyin.. evlenin bi an önce rahat rahat takılın.. bu sefer de bebiş geç olunca neden olmuyor diye başnızın etini yerler.. dünya işte:KK49:

adetinize kaç gün var eğer 3-5 gün arası bişeyse varsa bile kanda yüksek ihtimal çıkar..
şahsen çok düşük bir ihtimal millet kocası ile senelerce çabalıyor olmayınca olmaz.. ama olacağı varsa da oluyor örnekleri var.. kalkamayacağınız yükün altına girmeyin.. evlenin bi an önce rahat rahat takılın.. bu sefer de bebiş geç olunca neden olmuyor diye başnızın etini yerler.. dünya işte:KK49:
1 hafta var kan testini yaptirmayada utaniyorum ya evli degilm bisey degilim :(

anladım ama size sadece şunu söyleyim ovulasyona takılıp kalmayın vucudun ne zaman yumurtayı oluşturup çatlatacağı hiç belli olmaz. riskli işlere girmeyin o zaman bundan sonra..

Tam bir birlesme olmadan adetten bir gun sonra(21 gun donguyle 4gun suruyor) hamile kalma olasiligi nedir? bir hafta var adetime ama okuduklarim beni mahfetti..

nisanlimla bir seyler yasadik fakat tam anlamiyla birlesme olmadi.zaten hic yasamadim..bosalmada disa oldu ama ard arda yasadigimiz icin risk beni cok korkutuyor..halbuki o da 30 yasinda adam riskli bir durumun icine beni sokmamistir herhalde.(farkinda olmadigim halde bosalma gibi )burada okuduklarim adetliyken bile hamile kalanlar adetten birgun sonra kalanlar birlesmeden hamile kalanlar..... :KK43:( kasiklarim sanciyo 15 gun once gogus agrilarm basladi normal gelmiyo :KK43:( 1 hafta bekleyemicem.evliler yardim edebilir mi

Bişey olmaz.
Hem birleşme yok hem boşalma yok hem de doğuran dönem içinde değilsin

Bu kadar kendini hırpalayacağına bir doktora görünsen belki rahatlayacaksın ? Korkma git ve görün. Sonucunda ölüm yok ya...

Back
X