Hamilelik olasiligi

Canim benim sıkıntı yapma lütfen bak emin ol ne kadar fazla stres o kadar insan kötü oluyo geçen ay bende piskljkmen hamilelik sendromuna girdim ama baktım yok hasta oldum ama bu ay yine deniyoruz inşallah olur yani burda sana bahsetmek istediğim sıkıntı stres yapma
Umarim bir an once alirsin bebegini kucagina zor bu isler anladgim kadaryla kasik agrilarm olmasa daha rahat olcam :)

Gebelik topiğinde çok zaman geçirdim ben hamile kalmak sandiğiniz kadar kolay değil ben 9 ay ovü testi ile kalamadım. Kan testi yaptirin en kesin sonuç.
Evli degilm hastaneye gidip o testi yaptrmaktn utaniyorm ya :(

Eğer çok kafana takılıyor ise kan testi taptir ama sanmıyorum hamile oldugunu amannn olsada boşver nişanlı degilmisin? Yakında evleneceksin millete ne? Yabancıyla yapmadın ya ;-)
Dugune var daha arti bunu millete izah etmek cokcok zor olur.umarim degilmdir cok sagoln ilginiz icin hepinize tesekkurler az da olsa icim rahatladi 6 gun var adete umarm bu agrilar ondandir :)

Allahaşkına nişanlıyken yada bakarken ilişkiye girenler hapla korunun.

Günahsız bebeklere kıymayın !

Evlencekmişsin zateeen neden bu günaha girdin ki az sabredeydin bari tövbe et evlenene kadarda yapma. Seni kötülemek için asla demiyorum sadece küçük bi hatırlatma olsun, sana haram çünkü...

Ya buna evet veya hayir demek çok zor ama nisanlin korunsa fena olmaz. Hamile kalmani istemeyen biri bunu dikkate alir. Ama erkekler parasini verir istemiyorum der olur biter olan kadina olir. Ayrica dogurmani istese bile yine iş sende cevre baskisi olucak. Bunlari o degil sen duşun butun olaylar senim uzerine daha dikkatli olun.
Ayrica tam birlesme olmadan iliski de nasil oluyor haala anlamiş degilim

Ya buna evet veya hayir demek çok zor ama nisanlin korunsa fena olmaz. Hamile kalmani istemeyen biri bunu dikkate alir. Ama erkekler parasini verir istemiyorum der olur biter olan kadina olir. Ayrica dogurmani istese bile yine iş sende cevre baskisi olucak. Bunlari o degil sen duşun butun olaylar senim uzerine daha dikkatli olun.
Ayrica tam birlesme olmadan iliski de nasil oluyor haala anlamiş degilim
Anla işte kız ön sevişme olmuş o heyecanla anlamamış. Adamda rahime yakın boşalınca arkadaş panik yapmış.

Back
X