Hamilelik olmadığı var mıdır??

Özele gidip kan verin bir saate çıkıyor ya da farklı bir gebelik testi yapın ben pozitif gördüğüm halde birsürü teat yapmıştım
Valla
Özele gidip kan verin bir saate çıkıyor ya da farklı bir gebelik testi yapın ben pozitif gördüğüm halde birsürü teat yapmıştım
Korkuyorum ya pozitif gördükten sonra negatif görmeye pazartesiye kadar beklicem bakalım zaten adete dört gün falan kalmış oluyor o zaman

Dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm ama kan testi verdim akşamına gebelik yok dendi neden sizce? Adete daha 8-9 gün var acaba kanda çıkmamış mıdır ?
Kanda önce çıkar sonra idrara geçer. Ya testin bozuk ya kan değerin düşük diye sana öyle demişler kontrol et düşünce buraya yaz ben 31 değerle öğrendim gebeliğim

Kızlar adetim biteli 5 gün oldu aşırı derecede kasik ağrılarım var normalde adetim çok olurdu ama bu ay az geldi sizin tahminleriniz neler.

Kanda önce çıkar sonra idrara geçer. Ya testin bozuk ya kan değerin düşük diye sana öyle demişler kontrol et düşünce buraya yaz ben 31 değerle öğrendim gebeliğim
İki tane yaptım valla ikisinde de çizgiyi gördüm acaba başka bir nedenden mi diyorum pazartesi tekrar kan vercem inşallah vardır lütfen dua edin

Wallaha ne olduğunu halen bilmiyorum ağrılarım sıklaştı genital bölgede koku var bulanti var
İnan ki bende de bir çok belirti var mide bulantısı kusma baş dönmesi kasık ağrısı duygu durum bozukluğu yani ne desen var ama ben daha test yapmadım nasip olursa bugün bir tane daha erken gebelik yapacağım pazartesi de garanti olsun diye kan vereceğim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…