VallaÖzele gidip kan verin bir saate çıkıyor ya da farklı bir gebelik testi yapın ben pozitif gördüğüm halde birsürü teat yapmıştım
Korkuyorum ya pozitif gördükten sonra negatif görmeye pazartesiye kadar beklicem bakalım zaten adete dört gün falan kalmış oluyor o zamanÖzele gidip kan verin bir saate çıkıyor ya da farklı bir gebelik testi yapın ben pozitif gördüğüm halde birsürü teat yapmıştım
Muhakkak çıkar vallaValla
Korkuyorum ya pozitif gördükten sonra negatif görmeye pazartesiye kadar beklicem bakalım zaten adete dört gün falan kalmış oluyor o zaman
Kanda önce çıkar sonra idrara geçer. Ya testin bozuk ya kan değerin düşük diye sana öyle demişler kontrol et düşünce buraya yaz ben 31 değerle öğrendim gebeliğimDün erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm ama kan testi verdim akşamına gebelik yok dendi neden sizce? Adete daha 8-9 gün var acaba kanda çıkmamış mıdır ?
İki tane yaptım valla ikisinde de çizgiyi gördüm acaba başka bir nedenden mi diyorum pazartesi tekrar kan vercem inşallah vardır lütfen dua edinKanda önce çıkar sonra idrara geçer. Ya testin bozuk ya kan değerin düşük diye sana öyle demişler kontrol et düşünce buraya yaz ben 31 değerle öğrendim gebeliğim
Kızlar adetim biteli 5 gün oldu aşırı derecede kasik ağrılarım var normalde adetim çok olurdu ama bu ay az geldi sizin tahminleriniz nel
Lütfen dua edin yaMuhakkak çıkar valla
Aminn Allahım isteyen herkese sağlıcakla nasip etsinnnHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım
Siz kan sonucunuz çıkınca yazar mısınız öncekiniİki tane yaptım valla ikisinde de çizgiyi gördüm acaba başka bir nedenden mi diyorum pazartesi tekrar kan vercem inşallah vardır lütfen dua edin
Ayın 20de verdiğim kan sonucum 2.30 du dün verdiğim henüz sisteme düşmedi düşerse yazayımSiz kan sonucunuz çıkınca yazar mısınız öncekini
Bu bir önce ki kan sonucumSiz kan sonucunuz çıkınca yazar mısınız öncekini
0.0 sonuçSiz kan sonucunuz çıkınca yazar mısınız öncekini
yeni sonuç mu0.0 sonuç
Evet dün verdiğim kanyeni sonuç mu
Adet döngün nasıl
Wallaha ne olduğunu halen bilmiyorum ağrılarım sıklaştı genital bölgede koku var bulanti varYumurtlaman 16 gün
İnan ki bende de bir çok belirti var mide bulantısı kusma baş dönmesi kasık ağrısı duygu durum bozukluğu yani ne desen var ama ben daha test yapmadım nasip olursa bugün bir tane daha erken gebelik yapacağım pazartesi de garanti olsun diye kan vereceğim tekrardanWallaha ne olduğunu halen bilmiyorum ağrılarım sıklaştı genital bölgede koku var bulanti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?