Adet oldunuz mu yoksa gebemisiniz insallahKİMSE VAR Mİ BİŞEY SORCAM
Adet oldunuz mu yoksa gebemisiniz
Adet oldunuz mu yoksa gebemisiniz insallah
Gebeyim çok şükürAdet oldunuz mu yoksa gebemisiniz insallah
Gozunuz aydın hayırlı olsun bebeginize sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun insallah.Gebeyim çok şükür
Allah razı olsun size de nasip olsun inşallahGozunuz aydın hayırlı olsun bebeginize sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun insallah.
Benim de aynısı oldu ilk gebelik testimde gördüm ama doktor negatif dedi dün hissettim ve kan verdim değerim 8 çıktı bugün tekrar verdim iki katını geçmiş şükürBenim 2. Kızımda çok silik çizgi görmüştüm ama kanda negatifti. 2 gün sonra tekrar verdiğimde değerim 40 çıkmıştı.
Bol bol dua edeceğim inşallahİnsallahh hamilelerin duasi kabul olur lutfen banada dua edin catlatma iğnesi yaptirdim bende günümü bekliyorum heycanla sabirsizlikla dua edin banada nolur
Aminnn insallah Allah razı olsun canımBol bol dua edeceğim inşallahbir kaç gün sonra sizde hamileyim dersiniz yüce Allahım size de nasip etsin
HepimizdenAminnn insallah Allah razı olsun canım
Yaptin mi test canimKİMSE VAR Mİ BİŞEY SORCAM
Sonuç
Senin adetin gecikmişmiydi bende yapsami kiGebeyim
Benim ayın 23 adetim yani daha var adetime test yapsami ne dersinHayır adetime üç gün var önce erken gebelik yaptım silik çıktı kanda negatif dün tekrar verdim değerim düşüktü bugün verdim yükselmiş
Senin daha adete baya var yine de yapmak istersen yap ama çıkacağını düşünmüyorum benim adete beş gün kala bile çıkmadı son dört günümdü onda çıktıBenim ayın 23 adetim yani daha var adetime test yapsami ne dersin
Sağol canım teşekkürler Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yapinca yazarim inşallah benimde vardırSenin daha adete baya var yine de yapmak istersen yap ama çıkacağını düşünmüyorum benim adete beş gün kala bile çıkmadı son dört günümdü onda çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?