- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamileyken kızamık ya da kızamıkçık geçiren annelerin bebekleri sakat oluyor çünkü, şuanda anlamışsınızdır. bilginiz olmayan konuda aşı yaptırmana gerek yok canım demeniz de gerçekten çok ilginç.Aşırı pirpiriklenmekj bu olsa gerek. Aşı fln yaptırmana gerek yok canım. Ne alakası var anlamadım ki.... Sonuçta bebeğe zaten yapıyorlar 2 yaşına kadar tüm aşıları.. Anlamadım durumunu garip geldi.
hamileyken hastalığı geçirmemeye dikkat etmen lazım, ya da kkk aşısı olman lazımbende küçükken kızamıkçık kabakulak kızamık geçirmedimbir su çiçeği çıkarmışım okadar. şimdi benim bebeğim olsa sakat mı olacak niye normal kadın doğum doktorları sormuyor bu olayı???
![]()
şimdi yavaşça o klavyeyi bırak ve okumaya dewam et... Okursan bana ayar vermeye çalışmak yerine konuyu konuştuğumuzu da görebilirsin böylece...hamileyken kızamık ya da kızamıkçık geçiren annelerin bebekleri sakat oluyor çünkü, şuanda anlamışsınızdır. bilginiz olmayan konuda aşı yaptırmana gerek yok canım demeniz de gerçekten çok ilginç.
Ben anlayamiyorum bu kadar onemli bi asi neden saglik ocaklarinda yok. Ya da bana rubella asisi ol diyen doktor neden bi kagit yazip git enjektor odasina igneni yapacaklar diyemiyor. Bu kadar onemsiz mi saglikli bir bebek dunyaya getirmek.. Uzuldum ulkemin haline. Esim taa eczaci arkadaslarini devreye sokup ucretiyle KKK seklinde buldu asiyi. Asil devletin benim pesimde kosmasi lazimdi bu asi icin...