hamilelik öncesi testleri yaptıran varmı?

hımm doğru söylüyorsun.onu bir öğreneyim.artık benimde ikinci çocugu düşünme vaktim geldide geçiyor bile.
çok uzun beklemem gerekiyorsa belki yaptırmam hepatitaşısını hamilelikten sonra yaptırım.

bende gebelik planlıyorum 1 ay oldu korunmyaı bırakalı. geçen hafta jinekolojik muayeneden geçtim alttan üstten baktı sorun yok. kan sayımı yaptırdım. bugünde yani adetin 2.günü hormon testi yaptırdım. sonuçlar 2 gün sonra. kızamıkçık geçirdim çocukken. bu kadar. muayenede ve kanda sorun çıkmadı pko diye bir hastalık varmış yinede çıkabilrmi korktum biraz

Kanınızda pıhtılaşma varmı testlerde ona bakılmasınıda isteyin. Normal kadın doğumcular buna pek dikkat etmiyor. Bu yüzden bebek kayıbı çok fazla. Eğer pahalı gelmezsse Genetik Tarama bile isteyebilirsiniz.

bence yapılmalı ben antalyada andeva diye bir hastaneye jinekolojik muayne için gittiğimde sormuştum hamilelik öncesi yaptırmm gereken testler varmı falan diye bana gerek olmadığını söyledi neyse ben hiç birşey yaptırmadım daha sonra hamile kaldım ve 7. haftamda tüm tahlillerim yapıldı ve tiroid sorunum ortaya çıktı ve ben ilaç kullanmaya başladım şu anda 36. haftadayı çok şukur şimdilik bir sorun yok ama ben doktora ilk gittiğimde doktor bana söylemiş olsaydı tedaviye daha erken başlayabilirdim.

Ben yaptırmanı öneririm

bu hafta içi bunlarıda hallediyim o zaman. teşekkürlerrrr

arkadaşlar selam
ben bu testleri ssk lı olarak yaptırsam ne kadara malolur bilgisi olan var mı?
bi de ben özellikle toksoplazma yı yaptırmak istiyorum doktora muayene olmadan yapılır mı bu test?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…