Hamilelik öncesi ve hamilelikte antidepresan kullanımı

mila20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
89
22
88
38
Merhaba arkadaslar uzun süredir psikolojik tedavi görüyordum gecen yıldan bu yana bırakmaya uğraşıyorum doktorumla birlikte tabi ama olmuyor ataklar krizler açıkçası korkuyorum ya hiç bırakamazsam deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim özeldende ulaşabilrsiniz.

Merhaba, ilaçların tabikide yan etkileri olabiliyor bence kullandığınız ilaçlar doğrultusunda jinekoloğunuza danışırsanız bence daha sağlıklı karar vermiş olursunuz. belki dozunu azaltarak sizinle birlikte bir yol izleyerek yardımcı olabilirler.

Ne yapcagimi bilmiyorum bekliycem birazdaha .doktora gitsem ilaç vermez diyorlarki zaten sakıncalı.yakinda annem gelecek yanîma inşaallah.bakalım 3ayı doldursamda eğer geçmezse gidicem doktora

Canim konuyu yanliş yere açmışsın.hamilelik bölūmūne acarsan belki daha çok yardimci olan olur

Henüz hamile değilim ki tek dileğim sağlıklı bir evliliğim bir evladım olsun ağrılardan hergün ağlıyorum ama bırakıcam bu gün bağırsak düznleyici yazdı aile hekimim umarım fayda eder ek olarak saracoğlunun soğuk pres keten tohumu yağına başlıcam benim psikolojim iyi canım bedensel ağrılar cekiyorum yemek yiyemiyorum korkudan sindirim sistemim çalışmıyo çok ağrı cekiyorum kaç ayrı doktora gittim hepsi antidepresanlara devam dedi

Hamilelik depresyonunu azaltmak , Gebelik döneminde kadınların en çok sorun yaşadıkları konulardan bir tanesidir. Ruhsal dalgalanmalar kadınlar için problem oluşturur. Adet dönemi öncesinde yaşanan dalgalanmalara benzeyen bu dalgalanmalar kişiden kişiye değişiklik gösterse de birçok kadını etkilemektedir. Ağlama krizleri, depresyon gibi hallerin yanında aniden aşırı mutlu ve keyifli hallere geçilen manik – depresif durumlar yaşanabilir. Özellikle hamileliğin ilk dönemlerindeki hormonal değişimlerden kaynaklanan bu durumları bazı yöntemlerle azaltmanız mümkündür. Gebelik döneminde yaşanan ruhsal dalgalanmaları azaltma yolları

Yazının devamı için buyrun.

http://www.medyatv.org/hamilelik-depresyonu-azaltma/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…