oleeeeeeeeyyyyyyyyy ilk yazi benden olsun. Hayirli olur hepimiz icin Insaallah.
oleeeeeeeeyyyyyyyyy ilk yazi benden olsun. Hayirli olur hepimiz icin Insaallah.
hamilelik sirasiiiinda da gunluk tutmak istiyorummm bennnn....
yaaaa ilk yazıyı ben yazcaktım
hayırlı olsun topicigimizzzz... nar tanem nur tanem küsermiyim sana ben
kızlar yeni bir hheyecan içindeydim yazıları okudum ayırdım cevap vercem onlara da işim bitti sizleyim şimdiii
regenim ellerine sağlık
yaaaa ilk yazıyı ben yazcaktım
hayırlı olsun topicigimizzzz... nar tanem nur tanem küsermiyim sana ben
kızlar yeni bir hheyecan içindeydim yazıları okudum ayırdım cevap vercem onlara da işim bitti sizleyim şimdiii
regenim ellerine sağlık
ya toplu mesaj nasil atiliyorki yani su isimleri alt alt geciripte herkesin yazisina yorum yaziyorsunuz ya onu bende istiyom
allll benden de okadar.... bende bilmiyorum bunu.. kıs benim yasdıklarımı alıntı yapmıssın ama bişe yazmamıssın
heeeyyyy screamawayim de gelmiss... hosgelmis... pasasini da getirmis...
ya toplu mesaj nasil atiliyorki yani su isimleri alt alt geciripte herkesin yazisina yorum yaziyorsunuz ya onu bende istiyom
ay ama ben simdi diyet yemekleri yemek istiyorum..
ya liste olusmasi lazim dimi kim tutacak o listeyi hmmm bence regen sen tut listede hamile olup olmadigim sonra suanki kilomuz ve hedefimiz yazmali dimi???
evet kızlaar hayırlı ve uğurlu olsunn:))
en krktuğum şey hamileyken cok kılo almak zaten yeterınce kılolu başlıcam..62-63 arası bişeyim,,hamile oldugumu ögrenene kadar dıyet yapmaya devam,,hamıleyken ise abartmadan diyete devam:)) (inşallah önce hamiş kalalımda sonra düşünürük onu:) )
yeni topigimiz hayirli olsunnnn...
yalniz diyet gunlugu topigine ilk postlarimi yemek yaparken yaziyorum... biraz celiskiye dustum ben sankiiii....
yeni topigimiz hayirli olsunnnn...
yalniz diyet gunlugu topigine ilk postlarimi yemek yaparken yaziyorum... biraz celiskiye dustum ben sankiiii....
hayırlısı olsun kızlarrrr
hayırlı olsun topic kızlar...
hayırlısı olsun kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?