uuppsss ben yemek yedim bide üstünede cikolatayla seker yedim aman Allahim bunlar yasak degilmi yaaa ben ne yapiyorum.
regen hayir birak kaymak kalsin orda o e e e o
nartanesiii, canim kafami karistirdin simdiii... dolapta cikolata var.. ben de mi yesemm ki...
ay canım benim o senin güzelliğin ... sende çok güzelsin
canım bende boy fazla yok görenler tuğçe, hly, azra bide. 1,66 boyum benim ve zayıflığım öle çirkin değil. ama şimdi aldım güzel oldum. güzel olduğum için mi istemiyor acaba kendi yokala ala olabilir...
tablo yapmak kolay regencimm, yardima ihtiyacin olursa yardimci olurum....
ama ben olmayayim tabloda...herkesin kilosu duserken benimki artiyor olcak...
yok canım uzun olmaz. dur ben bi excel açayım,deneyeyim. sana msn yoluyla iletirim tabloyu olmazmı?
ben hollywood dıyetıyle 2 kılo vermıştım haftada yıne bu sıtede bulmustum..yanı ben bu tarz dıyetlerı becerebılıyorum....bılmem kaç tana ara ogunlu dıyetlerı beceremıyorum..yıne o dıyetı denerım ben
uuppsss ben yemek yedim bide üstünede cikolatayla seker yedim aman Allahim bunlar yasak degilmi yaaa ben ne yapiyorum.
regen hayir birak kaymak kalsin orda o e e e o
topigin ilk konusunu ben acimmmmmm....
ana konu ile baglantili olsun...
eger bisi yiyorsaniz, su an ne yiyorsunuzzz?
nartanesi yazmisti zaten..
ben ise zeytin yiyorum... bu saatte ne alaka ise...
hele ben sustum ne yediğimi asla sölemicemmmm
regennnnn canım arkadaşımmm kız unutmamışsındaaaa.... evet kına dönüşü çekmişlerdi o resmi.
valla yaşımı göstermiyorum işte tek artı tarafı o. ah ahhhh içi beni yakar dışı seni
hele ben sustum ne yediğimi asla sölemicemmmm
pardon canim ya hamilelerimizi unutum ben. yok kiz yeme ama sen hamilesin sen ye canin cektiyse. ama cikolatayla diyet yapilmiyor. diyete yarin baslayacagimiz icin bugünden depoyu dolduruyoruz
sagol canim, tablonun sekline bi bakalim, sorarim sana, sen zaten tablo yapmayi biliyorsun..hem yok yaa... niye.. sen hamissin, belki diger hais kizlar da gelir.. belki bizler de geliriz di mi ama??? hem sen dogurunca biz daha hamis olcaz.. sen birden 6-8 kilo vercen biz daha artiyor olcaz :26::26::26:
kardaizcimmm sen boole diyince daha bi merak ettim..:26::26::26:
simdi oole bi dusundum de, canim pek de cekmedi... ben zaten garip bir hamileyim... yemeden kilo aliyorum... bir de yesem nolcak...
evetttttt, ben subatta 6-7 kilo birden vermeyi dusunuyorummmmm.... tabi mecburen ve sadece bir gunde olcak bu....
he ben mandalin yedim su an bostayim benimkini ikna edersem, countryburger almaya yollucammmmay yok ya azittim ben valla...
simdi oole bi dusundum de, canim pek de cekmedi... ben zaten garip bir hamileyim... yemeden kilo aliyorum... bir de yesem nolcak...
evetttttt, ben subatta 6-7 kilo birden vermeyi dusunuyorummmmm.... tabi mecburen ve sadece bir gunde olcak bu....
regencimmmm, saat 11 diil mi ordaaa.... bu saatte ne burgeriiiii... yarin oglene kullan burger hakkini...
insallah canim bir gün bile sürmez... öyle deme.. bi saat de bi saat... arkadasim 3gün cekti nerdeyse.. ay canim benim... anlatmayim gözün korkmasin, ben yeterince tirstim zaten.. yok yok, bi saatte bitecek hepsi insallah...
sen niye demiyon hele????
unutur muyum canim hic... böyle kollarini baglmissin, yaslanmissin arabaya... dedigin gibi ben disina yandim hani... ne güzel iste yasini göstermiyorsan muhtesem.. herkes ister bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?