Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

slm kızlar hamıle kalmadan once topiğinizi ziyaret ediyordum: 14 gun önce bebeğimi kaybetdım. sezeryanlıyım gobegımın ınmesı için 3 gündür korse giyiyorum ayagım ve basenımde azcık şişlık var. suan dıyet yapmıyorum zaten cok az yemek yıyorum.henuz tartılamadım bıran önce bıraz zayıflayıp kendıme gelmem gerek hem bedenen hemde psıkolojık olarak kendımı iyi hissetmek istiyorum bir oglum var rabbım ona uzun ömür versin.ölenle ölünmüyormuş onu anladım hayat bizim için devam ediyor malesef.....

slm kızlar hamıle kalmadan once topiğinizi ziyaret ediyordum: 14 gun önce bebeğimi kaybetdım. sezeryanlıyım gobegımın ınmesı için 3 gündür korse giyiyorum ayagım ve basenımde azcık şişlık var. suan dıyet yapmıyorum zaten cok az yemek yıyorum.henuz tartılamadım bıran önce bıraz zayıflayıp kendıme gelmem gerek hem bedenen hemde psıkolojık olarak kendımı iyi hissetmek istiyorum bir oglum var rabbım ona uzun ömür versin.ölenle ölünmüyormuş onu anladım hayat bizim için devam ediyor malesef.....

senin canin sagolsun tanger, dedigin gibi hayat devam ediyor, bak bi oglun varmis allah ona uzun ömürler versin.. üzme kendini, moralini yüksek tut kendine iyi bak her zaman.. kilo vermek gercekten beni cok mutlu ediyor acikcasi.. biraz bedenen toplandiginda eminim sen de cok iyi hissedeceksin.. biz zaten cok kati diyet uygulamiyoruz, mesela ben her seyden ama az yiyerek kilo vermeye calisiyorum.. aksam da altidan sonra yemedi mi ise yariyor acikcasi..

Back