Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa cnm sirkeyi bak ilk defa duydum..nedenki acaba...evet bundan sonra dikkt edicemm...yemeden önce 10 dkka düşünyoum 10 kez derin nefs alıp 1 bardak su içiyorum geçiyor...
ayy tatlımm yaa e bilim destek mi köstekmi uyuz edo benii...zeytn yemm ztn severkte yedim bişe değil ay sabhleyn kalvaltıdan önce içtim 2 brdak sudan sonra kalvaltı yapamıyorum ztnn...öle peynire fln da düşkün değilmm..yetrnce reçeldi bal dı teraydı yedim...artık bişelerden fedekarlık yapmnn zmnı geldi diye düşünüyorum onlardan da cnm çekmiyorr..tartıya çıktım gnü unutmam..ağlama krizine girdim..diyettn çok kendimi güzül görmek için kilo vermek istyorumm...su konusunda benm böbreklerime çok yükelndim zmn yeşil çay from çyları nebilim kiraz sapı fln su tüketmediğim zmn çok ağrıyor..bende o yüzden su içom..nedendir bilinmez ama tuvaletet gtmek zırt pırt hoşuma gido açıkçasıben su sayasnde zayıflıyorumm..ekmeği kestikmii tammdırr
bu araada başkası içinmi okucaz paylaşmaka mı diyosun cnmm
biz denedik onu inn çok zor oluyor başkası için yapmak üstüne yük olo zor olo yanii
evet cnmmm hamilelk topinden kendime bakmaya fırsatım olmadı..ama sağolsun tartı beni kendime getrti cnmm benmm
yerm senii benn
ayy evet anne evine gidince ya da başka bir yere diyet masfooluyoo...
ah canim ya iste benimde diyetimde (tabi yaptigim diyet ise) spor eksik ama isyerine gidip gelmede spor sayilmazmi yani yürüyüs???günaydınlar kızlartopik canlanmış biraz oh ne güzel ne güzel :))
menu güzel canım. diyetteyken ben pilav yemiyorum canım midede hamur gibi oluyo.sende az yemişsin valla tebrikler. su içip böbreklerine fazla yüklenme derim ama rutinin buysa sen bilirsin. ben yeşilçaya kiraz sapı kattım bi defa fenalık geçirdimçarpıntı falan yaptı. gözüm korktu açıkçası bi daha ikisini karıştırmadım.
şimdi yeşilçaya biberiye kabuk tarçın ve tane karabiber katıp demliyorum. bakalım fayda edecek mi?
madem sevmiyorsun yeme zeytinihem su da tutmaz vücudunda. bizim tartı bozuldu galiba üstüne ine çıka
bi tane daha almak lazım
ekmeği kesmek konusunda sana tam destek bendenama ekmeği kesince metabolizma yavaşlıyo diyorlar aklında bulunsun.
şu duaları herkes kendine okusun diye düşündüm canım. hergün şu kadarını okudum diye yazarız buraya. kızlar sizler ne düşünüyorsunuz nasıl yapalım dua işini??
ben az da olsa zayıfladım canım. sen diyet yapıyo musun? spor var mı?
tatilini yap gel başlayalım canımcım. yalnız tatilde motive ol gel pozitif enerjilerini bekliyorum bak. moralini kimsenin bozmasına izin verme tamam mı?
bende seni yeriiim
aa aklimiz fikrimiz hep yemede ya aaaa
ah canim ya iste benimde diyetimde (tabi yaptigim diyet ise) spor eksik ama isyerine gidip gelmede spor sayilmazmi yani yürüyüs???
kizlar napmaktasiniz bakalim??? ben dün hastalandimbu ay da yok bebek felan
o yüzden bugün dün yüklendim biraz diyete, sabah tartida cok cikti kilom ama hastaligin verdigi agirliktir mutlaka diye düsünüyorum :44: bir haftada ne kilo verirsem artik.. kalan diyete de trde devam etcem nasilsa bebek oldugu yok bari kendime özen göstereyim yaz geldi malum
eski beyaz badilerimi yine eskisi gibi gönül rahatligiyla giymek istiyorum sadece, fazlasinda gözüm yok
![]()
kizlar napmaktasiniz bakalim??? ben dün hastalandimbu ay da yok bebek felan
o yüzden bugün dün yüklendim biraz diyete, sabah tartida cok cikti kilom ama hastaligin verdigi agirliktir mutlaka diye düsünüyorum :44: bir haftada ne kilo verirsem artik.. kalan diyete de trde devam etcem nasilsa bebek oldugu yok bari kendime özen göstereyim yaz geldi malum
eski beyaz badilerimi yine eskisi gibi gönül rahatligiyla giymek istiyorum sadece, fazlasinda gözüm yok
![]()
tempolu yürüyünce en güzel spor oluyor kaç saat yürüyorsun canım ben yürümeyi çok seviyorum.ama ayağımda bi yara çıktı. normalde bile yürürken canım yanıyorah canim ya iste benimde diyetimde (tabi yaptigim diyet ise) spor eksik ama isyerine gidip gelmede spor sayilmazmi yani yürüyüs???
maşallah canım 3 kiloyu ne kadar bi sürede verdin. tebrik ediyorum senislm kizla nasilsiniz,ben de gozle gorulur bir incelme ve simdilik giden 3 kilo var,ondan sonra tartilmamistim,belki haftaya tartilirim.itiraf etmeliyimki surekli tartilmamak iyi geliyor,cunku tatiya cikipta kilo vermedigini gorunce azim gidiyor bazan.o yuzden olabildigince gec tartilmak.Baskada kullandigim ilaclar cok yorgunluk ve halsizlik yapiyor yaa,surekli yorgun modunda dolasiyorum....baskada simdiya kadar 1 elmayi dograyip yogurt,bir kasik konfleks ile karistirip yedim,sanirim 1 saat sonra bir elma daha yemistim,simdilik acikma sinyalleri var ama daha idare edebilrim...bir de hayatimdan kahveyi cikardim bir sureligine,cunlu farkettim ki kahve icince karnim daha cok agiriyor.cok sukur icmedigimden beri iyiyim....siz neler yaptiniz...
hayırlısı olsun canım üzülme bu kadar. ne kadar kalacaksınız tr de? maşalllah boy pos yerinde senin azıcık azmetsen girersin o beyaz badilere canım.kizlar napmaktasiniz bakalim??? ben dün hastalandimbu ay da yok bebek felan
![]()
Arkadaşlar slm bende buraya yazmak istiyorum.gebelikyten önce 3 kilo vermek istiyorum 58 kiloyum hedefim 55 .artık bugünden itibaren yazacağım.
Ayrıca kandil hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah
kızlar ben geldimmmmmgeçen aylarda 56 kg olduğumu yazmıştım. şimdi 53 oldum
hamilelikten önce ki kiloma geri döndüm. umarım hepiniz kilolarınızı verirsiniz. şuan tek sorunum göbeğimmmm
sarkık değil ama göbek gtmedi. ne yapsakta göbeği götürsek
![]()
uzulme canim yaaaa,vallahi seni o kadar iyi anliyorum ki,ama yapacak bisey yok,kismet.Ben eminim ki tatil iyi gelecek hem sana hem bana.hem adetinin simdi olup bitmesi iyi bir yandan da,tatilde olur belkim biseyler kizzz,ne de olsa kafa rahat yaa o bakimdan...hayirlisi olsun hepimiz icin...
ayy cnmm ağlama olsun adet oldun oda ii bişe ben bu ay adet oldumda sevncten göbek atcm valla...
sende yedklerine dikkt edrsen hemncik verrssin cnm ama hemn vzgeçiyorsun cnm benmm...madem ankaraya gideon ankarda bol bol yeşil çayını iç ..bak şimdi adetlisin yine iç cnmm...ankradayken soğan suyunuda içibilrsin..kafanı dinle ne gzl oh miss..sen ztn taş gbi hatunsun...kafana tktın 3 5 kilo vr onuda yaprsın cnmm
hamilelikten önce ki kiloma geri döndüm. umarım hepiniz kilolarınızı verirsiniz. şuan tek sorunum göbeğimmmm
![]()
kızlar bu arada dün tartıldım sabah aç karnına 83.5 çıktım birde adet olup bitrse daha ii olckk şişliğimde gtcek hee
Arkadaşlar slm bende buraya yazmak istiyorum.gebelikyten önce 3 kilo vermek istiyorum 58 kiloyum hedefim 55 .artık bugünden itibaren yazacağım.
Ayrıca kandil hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah
tempolu yürüyünce en güzel spor oluyor kaç saat yürüyorsun canım ben yürümeyi çok seviyorum.ama ayağımda bi yara çıktı. normalde bile yürürken canım yanıyor
maşallah canım 3 kiloyu ne kadar bi sürede verdin. tebrik ediyorum seni
hayırlısı olsun canım üzülme bu kadar. ne kadar kalacaksınız tr de? maşalllah boy pos yerinde senin azıcık azmetsen girersin o beyaz badilere canım.
bu arada herkese hayırlı kandiller diliyorum.RAbbim dualarımızı kabul buyursun
![]()
bir ay kalcam canim trdecok heyecanliyim su an... cuma günü bi gelseydi diyorum zaman gecmiyor maalesef
trye gitmeden veremedim kilolari ama trde cok hareketli olunca veririm diye düsünüyorum.. tabiki bogazima dikkat etmek kosuluyla
![]()
diyetin gayet güzel canım ya bu kadar iyi kilo vermenin nedeni belli oldusirkeli su
sabah
domates salatalık yumurta yeşil çay 2 dilim ekmek
ara
1 elma 3 erik
öğlen
1 kase çorba 2 yk türlü dolma biber salata
ara 1 elma 2 diet bisküvi
akşam 2 yk pilav bir kase çorba 2 yk kaşığı barbunya
ara
süt 2 diet biskivi 1 elma
tebrikler canımgöbeği plates ve mekik topluyor canım. yarım mekike yüklen tavsiye ederim.
bir ay azmış canım ya ama tatil her bünyeye iyi gelir inşallah sana da çok iyi gelir canımgez toz eğlen. arada da bize yaz merak ederiz.
diyetin gayet güzel canım ya bu kadar iyi kilo vermenin nedeni belli oldu