Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

21 mayıs menümm

sirkeli su

sabah 12.00
domates salatalık biber yumurta açık çay 2 dilim ekmek
ara 14.30
3 kayısı süt
öğlen 17.00
1 kase çorba 2 yk pattaes 4 yk prasa 1 köfte 2 yk pilav
ara 18.00
6 çilek 1 bardak süt
akşam 19.00
6 yk prasa
22.00
5 erik

aaa cnm sirkeyi bak ilk defa duydum..nedenki acaba...evet bundan sonra dikkt edicemm...yemeden önce 10 dkka düşünyoum 10 kez derin nefs alıp 1 bardak su içiyorum geçiyor...

ayy tatlımm yaa e bilim destek mi köstekmi uyuz edo benii...zeytn yemm ztn severkte yedim bişe değil ay sabhleyn kalvaltıdan önce içtim 2 brdak sudan sonra kalvaltı yapamıyorum ztnn...öle peynire fln da düşkün değilmm..yetrnce reçeldi bal dı teraydı yedim...artık bişelerden fedekarlık yapmnn zmnı geldi diye düşünüyorum onlardan da cnm çekmiyorr..tartıya çıktım gnü unutmam..ağlama krizine girdim..diyettn çok kendimi güzül görmek için kilo vermek istyorumm...su konusunda benm böbreklerime çok yükelndim zmn yeşil çay from çyları nebilim kiraz sapı fln su tüketmediğim zmn çok ağrıyor..bende o yüzden su içom..nedendir bilinmez ama tuvaletet gtmek zırt pırt hoşuma gido açıkçası :9:ben su sayasnde zayıflıyorumm..ekmeği kestikmii tammdırr
bu araada başkası içinmi okucaz paylaşmaka mı diyosun cnmm
biz denedik onu inn çok zor oluyor başkası için yapmak üstüne yük olo zor olo yanii

evet cnmmm hamilelk topinden kendime bakmaya fırsatım olmadı..ama sağolsun tartı beni kendime getrti cnmm benmm

yerm senii benn
ayy evet anne evine gidince ya da başka bir yere diyet masfooluyoo...

bende seni yeriiim
aa aklimiz fikrimiz hep yemede ya aaaa

günaydınlar kızlar :34: topik canlanmış biraz oh ne güzel ne güzel :))

menu güzel canım. diyetteyken ben pilav yemiyorum canım midede hamur gibi oluyo.sende az yemişsin valla tebrikler. su içip böbreklerine fazla yüklenme derim ama rutinin buysa sen bilirsin. ben yeşilçaya kiraz sapı kattım bi defa fenalık geçirdim :1: çarpıntı falan yaptı. gözüm korktu açıkçası bi daha ikisini karıştırmadım.
şimdi yeşilçaya biberiye kabuk tarçın ve tane karabiber katıp demliyorum. bakalım fayda edecek mi?

madem sevmiyorsun yeme zeytini :1: hem su da tutmaz vücudunda. bizim tartı bozuldu galiba üstüne ine çıka :1: bi tane daha almak lazım
ekmeği kesmek konusunda sana tam destek benden:46: ama ekmeği kesince metabolizma yavaşlıyo diyorlar aklında bulunsun.
şu duaları herkes kendine okusun diye düşündüm canım. hergün şu kadarını okudum diye yazarız buraya. kızlar sizler ne düşünüyorsunuz nasıl yapalım dua işini??

ben az da olsa zayıfladım canım. sen diyet yapıyo musun? spor var mı?

tatilini yap gel başlayalım canımcım. yalnız tatilde motive ol gel pozitif enerjilerini bekliyorum bak. moralini kimsenin bozmasına izin verme tamam mı?
ah canim ya iste benimde diyetimde (tabi yaptigim diyet ise) spor eksik ama isyerine gidip gelmede spor sayilmazmi yani yürüyüs???

Son düzenleme:
bende seni yeriiim
aa aklimiz fikrimiz hep yemede ya aaaa

ah canim ya iste benimde diyetimde (tabi yaptigim diyet ise) spor eksik ama isyerine gidip gelmede spor sayilmazmi yani yürüyüs???

valla aklımız hep yimekte hahah...
evet cnmm spor sayılıyor oda sen yiterki ağzını tut o yürümekte işne yarıcak göörceksinn..bak acı biber çayı yazdım eğer miğden sağlmsa bunu bi dene derm bennn..bende aktra bi gdim biberiye alımda başlıcam

evet bugün ki menümm

sirkelisu
sabah 11.00
domates peynir salatalık acıka açık çay 2 dilim ekmek
ara 14.00
bir bardak yoğurt 4 çilek
öğlen 16.30
1 kase çorba 4 yk prsa 4 yk patates yemeği salata
ara 18.30
1 bardak süt 3 çilek 2 erik 1 kayısı
akşam 20.30
1 kepçe çorba 4 yk pırsa
ilerleyen satlerde 1 bardak süt 1 yeşil elma yemeyi düşünüyorumm

slm kizla nasilsiniz,ben de gozle gorulur bir incelme ve simdilik giden 3 kilo var,ondan sonra tartilmamistim,belki haftaya tartilirim.itiraf etmeliyimki surekli tartilmamak iyi geliyor,cunku tatiya cikipta kilo vermedigini gorunce azim gidiyor bazan.o yuzden olabildigince gec tartilmak.Baskada kullandigim ilaclar cok yorgunluk ve halsizlik yapiyor yaa,surekli yorgun modunda dolasiyorum....baskada simdiya kadar 1 elmayi dograyip yogurt,bir kasik konfleks ile karistirip yedim,sanirim 1 saat sonra bir elma daha yemistim,simdilik acikma sinyalleri var ama daha idare edebilrim...bir de hayatimdan kahveyi cikardim bir sureligine,cunlu farkettim ki kahve icince karnim daha cok agiriyor.cok sukur icmedigimden beri iyiyim....siz neler yaptiniz...

kizlar napmaktasiniz bakalim??? ben dün hastalandim :50::50::50::50: bu ay da yok bebek felan :14: o yüzden bugün dün yüklendim biraz diyete, sabah tartida cok cikti kilom ama hastaligin verdigi agirliktir mutlaka diye düsünüyorum :44: bir haftada ne kilo verirsem artik.. kalan diyete de trde devam etcem nasilsa bebek oldugu yok bari kendime özen göstereyim yaz geldi malum :31::31::31: eski beyaz badilerimi yine eskisi gibi gönül rahatligiyla giymek istiyorum sadece, fazlasinda gözüm yok :31::31::31:

kizlar napmaktasiniz bakalim??? ben dün hastalandim :50::50::50::50: bu ay da yok bebek felan :14: o yüzden bugün dün yüklendim biraz diyete, sabah tartida cok cikti kilom ama hastaligin verdigi agirliktir mutlaka diye düsünüyorum :44: bir haftada ne kilo verirsem artik.. kalan diyete de trde devam etcem nasilsa bebek oldugu yok bari kendime özen göstereyim yaz geldi malum :31::31::31: eski beyaz badilerimi yine eskisi gibi gönül rahatligiyla giymek istiyorum sadece, fazlasinda gözüm yok :31::31::31:

ayy cnmm ağlama olsun adet oldun oda ii bişe ben bu ay adet oldumda sevncten göbek atcm valla...
sende yedklerine dikkt edrsen hemncik verrssin cnm ama hemn vzgeçiyorsun cnm benmm...madem ankaraya gideon ankarda bol bol yeşil çayını iç ..bak şimdi adetlisin yine iç cnmm...ankradayken soğan suyunuda içibilrsin..kafanı dinle ne gzl oh miss..sen ztn taş gbi hatunsun...kafana tktın 3 5 kilo vr onuda yaprsın cnmm

uzulme canim yaaaa,vallahi seni o kadar iyi anliyorum ki,ama yapacak bisey yok,kismet.Ben eminim ki tatil iyi gelecek hem sana hem bana.hem adetinin simdi olup bitmesi iyi bir yandan da,tatilde olur belkim biseyler kizzz,ne de olsa kafa rahat yaa o bakimdan...hayirlisi olsun hepimiz icin...

tempolu yürüyünce en güzel spor oluyor kaç saat yürüyorsun canım ben yürümeyi çok seviyorum.ama ayağımda bi yara çıktı. normalde bile yürürken canım yanıyor :43:

slm kizla nasilsiniz,ben de gozle gorulur bir incelme ve simdilik giden 3 kilo var,ondan sonra tartilmamistim,belki haftaya tartilirim.itiraf etmeliyimki surekli tartilmamak iyi geliyor,cunku tatiya cikipta kilo vermedigini gorunce azim gidiyor bazan.o yuzden olabildigince gec tartilmak.Baskada kullandigim ilaclar cok yorgunluk ve halsizlik yapiyor yaa,surekli yorgun modunda dolasiyorum....baskada simdiya kadar 1 elmayi dograyip yogurt,bir kasik konfleks ile karistirip yedim,sanirim 1 saat sonra bir elma daha yemistim,simdilik acikma sinyalleri var ama daha idare edebilrim...bir de hayatimdan kahveyi cikardim bir sureligine,cunlu farkettim ki kahve icince karnim daha cok agiriyor.cok sukur icmedigimden beri iyiyim....siz neler yaptiniz...
maşallah canım 3 kiloyu ne kadar bi sürede verdin. tebrik ediyorum seni :46::65:
hayırlısı olsun canım üzülme bu kadar. ne kadar kalacaksınız tr de? maşalllah boy pos yerinde senin azıcık azmetsen girersin o beyaz badilere canım.:46:

bu arada herkese hayırlı kandiller diliyorum.RAbbim dualarımızı kabul buyursun

Arkadaşlar slm bende buraya yazmak istiyorum.gebelikyten önce 3 kilo vermek istiyorum 58 kiloyum hedefim 55 .artık bugünden itibaren yazacağım.
Ayrıca kandil hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah

Arkadaşlar slm bende buraya yazmak istiyorum.gebelikyten önce 3 kilo vermek istiyorum 58 kiloyum hedefim 55 .artık bugünden itibaren yazacağım.

hoşgeldin nefiseneyyir :46: paylaşımlarını bekliyoruz

selma kızlar dün listemi veremdim ben misaflerim vrdı..
menüm..
sirkli su
sabah
domates saltalık peynir 2 dilim kızrmış ekmek yeşil çay
ara
süt elma 2 adet det bsküvi
öğlen
1 kepçe çorba 4 yk türlü dolmabiber cacık
ara
diet bisküvi
akşam 4 yk türlü
ara
elma süt

bu dünki menümdü..bu ara bu sabah tartıldıktan sonra tartımın pili bittii..garbim dayanammışş ..

başlangıç kilo:87
geçen hafta: 85.6
bu hafta: 83.5
giden: 2100 gr
toplam giden: 3500
hedef: 58
boy: 1.60
spor:yok

kızlar bu arada dün tartıldım sabah aç karnına 83.5 çıktım birde adet olup bitrse daha ii olckk şişliğimde gtcek hee

kızlar ben geldimmmmm:7: geçen aylarda 56 kg olduğumu yazmıştım. şimdi 53 oldum:8: hamilelikten önce ki kiloma geri döndüm. umarım hepiniz kilolarınızı verirsiniz. şuan tek sorunum göbeğimmmm:47: sarkık değil ama göbek gtmedi. ne yapsakta göbeği götürsek:54:

kızlar ben geldimmmmm:7: geçen aylarda 56 kg olduğumu yazmıştım. şimdi 53 oldum:8: hamilelikten önce ki kiloma geri döndüm. umarım hepiniz kilolarınızı verirsiniz. şuan tek sorunum göbeğimmmm:47: sarkık değil ama göbek gtmedi. ne yapsakta göbeği götürsek:54:

mekkikk çek cnm faydasını görrsün birde korse gy

sirkeli su
sabah
domates salatalık yumurta yeşil çay 2 dilim ekmek
ara
1 elma 3 erik
öğlen
1 kase çorba 2 yk türlü dolma biber salata
ara 1 elma 2 diet bisküvi
akşam 2 yk pilav bir kase çorba 2 yk kaşığı barbunya
ara
süt 2 diet biskivi 1 elma

uzulme canim yaaaa,vallahi seni o kadar iyi anliyorum ki,ama yapacak bisey yok,kismet.Ben eminim ki tatil iyi gelecek hem sana hem bana.hem adetinin simdi olup bitmesi iyi bir yandan da,tatilde olur belkim biseyler kizzz,ne de olsa kafa rahat yaa o bakimdan...hayirlisi olsun hepimiz icin...

herkes senin dedigin gibi diyor canim, bu sefer de icimde kocaman bi ümit var bu sebeple yine olmazsa sasirmam yani :40: hayirlisi olsun bakarsin trden bebegimi alir gelirim :31::31::31: insallah da öyle olur ne diyim ...

ayy cnmm ağlama olsun adet oldun oda ii bişe ben bu ay adet oldumda sevncten göbek atcm valla...
sende yedklerine dikkt edrsen hemncik verrssin cnm ama hemn vzgeçiyorsun cnm benmm...madem ankaraya gideon ankarda bol bol yeşil çayını iç ..bak şimdi adetlisin yine iç cnmm...ankradayken soğan suyunuda içibilrsin..kafanı dinle ne gzl oh miss..sen ztn taş gbi hatunsun...kafana tktın 3 5 kilo vr onuda yaprsın cnmm

kuzum aslinda cok kolay kilo veriyormusum en son yaptigim diyette onu anladim.. tek yapmam gereken sey abur cuburdan uzak durmak biraz da yürüyüs.. ben zor kilo veren bi bünyem var saniyordum ama öyle degilmis.. madem bebek de yok ben de diyete yüklencem, hadi trde neyse de burda cok citir hatunlar var :19::19::19: benim de eski halime dönmem lazim, eger sözümde durabilirsem geldigimde bikac kilo vermis olurum.. zaten bebek olsa bile söyle düsünüyorum, ilk aylarda kusanlarin bebeine bir sey olmuyorsa diyet döneminde de bir sey olmaz.. hamile oldugumu ögrenince zaten birakirim di mi ama haksiz miyim????

süoersin canim yaaa masallah sana :nazar::nazar::nazar::nazar: azim edince insan yapabiliyormus iste en güzel örnegi sensin.. :16::16::16::16: ama arada ugra yani özletme kendini...

kızlar bu arada dün tartıldım sabah aç karnına 83.5 çıktım birde adet olup bitrse daha ii olckk şişliğimde gtcek hee

kuzum bak sen isteyince gidiyo kilolar... bi arkadasim var zavallim benden az yiyor, daha dogrusu öyle anlatiyor, cok da hareketli, vücudu da cok sIkI ama gel görki tarti yüzüne hic gülmüyor :50: bence diyet konusunda istikrarli olmak en büyük destek bize...

hisgeldin canim... vermek istedigin kilon azmis ama olsun gitsinler onlar da :8::8::8:

tempolu yürüyünce en güzel spor oluyor kaç saat yürüyorsun canım ben yürümeyi çok seviyorum.ama ayağımda bi yara çıktı. normalde bile yürürken canım yanıyor :43:

maşallah canım 3 kiloyu ne kadar bi sürede verdin. tebrik ediyorum seni :46::65:

hayırlısı olsun canım üzülme bu kadar. ne kadar kalacaksınız tr de? maşalllah boy pos yerinde senin azıcık azmetsen girersin o beyaz badilere canım.:46:

bu arada herkese hayırlı kandiller diliyorum.RAbbim dualarımızı kabul buyursun

bir ay kalcam canim trde :52::52::52::52::32::32::32::32::32: cok heyecanliyim su an... cuma günü bi gelseydi diyorum zaman gecmiyor maalesef :9::9::9: trye gitmeden veremedim kilolari ama trde cok hareketli olunca veririm diye düsünüyorum.. tabiki bogazima dikkat etmek kosuluyla :9:

tebrikler canım :46: göbeği plates ve mekik topluyor canım. yarım mekike yüklen tavsiye ederim.

bir ay kalcam canim trde :52::52::52::52::32::32::32::32::32: cok heyecanliyim su an... cuma günü bi gelseydi diyorum zaman gecmiyor maalesef :9::9::9: trye gitmeden veremedim kilolari ama trde cok hareketli olunca veririm diye düsünüyorum.. tabiki bogazima dikkat etmek kosuluyla :9:

bir ay azmış canım ya ama tatil her bünyeye iyi gelir inşallah sana da çok iyi gelir canım :1: gez toz eğlen. arada da bize yaz merak ederiz.

sirkeli su
sabah
domates salatalık yumurta yeşil çay 2 dilim ekmek
ara
1 elma 3 erik
öğlen
1 kase çorba 2 yk türlü dolma biber salata
ara 1 elma 2 diet bisküvi
akşam 2 yk pilav bir kase çorba 2 yk kaşığı barbunya
ara
süt 2 diet biskivi 1 elma
diyetin gayet güzel canım ya bu kadar iyi kilo vermenin nedeni belli oldu :46:

tebrikler canım :46: göbeği plates ve mekik topluyor canım. yarım mekike yüklen tavsiye ederim.

bir ay azmış canım ya ama tatil her bünyeye iyi gelir inşallah sana da çok iyi gelir canım :1: gez toz eğlen. arada da bize yaz merak ederiz.

diyetin gayet güzel canım ya bu kadar iyi kilo vermenin nedeni belli oldu :46:

az ama olsun canim hic gidememekten iyidir di mi?? gelir yazarim size mutlaka belki foto bile koyarim baglanti yapabilirsem :1:

Back
X