- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
merhabalar kızlar
haftasonu netim olmadığı için giremedim yediklerime dikkat ediyorum 3 gündür de spora gittim 700 gr vermiştim ama pazar günü biraz bozdum diyeti :26:
şu an itibariyle 71.4 üm
bu hafta 6 gün spora gidecem ümitliyim kendimden![]()
vaaayyyy masallah sana hem de 3günde..
selam kizlar,
benimde 5 aylik bir melegim var..bir degil 3 melegim varda :) yani kücük melegim 5 aylik..dogumumdan hemen 2 ay sonra gunluk actim..yalniz simdilerde asil diyete basliyorum..emzirme surecinde sadece kilo almamak icin "dikkat etme" fikrinin zihnimde canli durmasi icin acmistim gunlugu..simdilerde yine bebegimi ben besliyorum arti bazen1 bazen 2 ögün mama veriyorum ..ama 5 ayimiz bitti ve ek gidaya baslayinca bende diyete baslamak istedim..zira israrla hic alisveris yapmiyorum ki derhal bu kilolardan kurtulayim..basligi görünce kendimi size yakin hissedip yazdim..ben baska dunyalardayim zira simdilerde..3.kez anne olmama ragmen tarifi imkansiz bir mutluluk, keyif, huzur yasiyorum..
bugün ben dukan diyetine basladim..dilerim basarili olurum..
sohbetlerinizi takip edicem,,kolay gelsin hepinize![]()
Allah meleklerini sana bagislasin hosgeldin sen de tatlim...

saol cnm darısı başına inş.
boyum 172. sizin diyet listesi biraz katı gibi geldi bana.
ben diyetten ziyade sağlıklı beslensem yeter.
ıvır zıvır yemesem yeter yani:)
saol cnm tşk ederm.
insallah amin canim.. benim de bebegim olur insallah en kisa zamanda.. tatlim listemiz cok kati degil yaa.. biraz az ama sIk.. zaten senin dedigin en güzeli.. abur cuburdan ben de kurtulmayi cok istiyorum.. insallah istedigim kiloya ulasinca vazgecmem saldirmam yine cikolataya

bende şimdiye kadar spora gidemedim canım ama yetti artık deyip sadece bayanların gittiği bi salona gidiyorum ben,salonda yapılan şeylerin çoğu evde de yapılacak şeyler aslında.ama canım çıkıyor o hareketleri yapana kadarter kan içinde kalıyorum
![]()
meraba kızlar bende hamilelik öncesi kilo vermek isteyenlerdenim. su anda kilom 54 bir bucuk ayda 49 kiloya düşmek istiyorum.
diyetisyene gittim gün gün şunu şunu yicem diye bir diyetim yok
sabahları ince dilim çavdar ekmeğine light krem peynir sürüyorum. bitki çayı yazmıs ama ben normal açık cay içiyorum bununla beraber.
aslında sabah bal yada recel yazdı ama ben zaten bunları tüketmediğim için peynire döndürdüm onu.
ayyyy keske vaktim olsa da ben de gitsim yaa sporaa... burda da var sadece bayanlara özel bir yer.. ama bebeler bana zaten aksama kadar spor yaptiriyorlar.. hamile alinca giderim ben de