Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

merhabalar kızlar :51:
haftasonu netim olmadığı için giremedim yediklerime dikkat ediyorum 3 gündür de spora gittim 700 gr vermiştim ama pazar günü biraz bozdum diyeti :26:
şu an itibariyle 71.4 üm
bu hafta 6 gün spora gidecem ümitliyim kendimden :32:

vaaayyyy masallah sana hem de 3günde..

selam kizlar,

benimde 5 aylik bir melegim var..bir degil 3 melegim varda :) yani kücük melegim 5 aylik..dogumumdan hemen 2 ay sonra gunluk actim..yalniz simdilerde asil diyete basliyorum..emzirme surecinde sadece kilo almamak icin "dikkat etme" fikrinin zihnimde canli durmasi icin acmistim gunlugu..simdilerde yine bebegimi ben besliyorum arti bazen1 bazen 2 ögün mama veriyorum ..ama 5 ayimiz bitti ve ek gidaya baslayinca bende diyete baslamak istedim..zira israrla hic alisveris yapmiyorum ki derhal bu kilolardan kurtulayim..basligi görünce kendimi size yakin hissedip yazdim..ben baska dunyalardayim zira simdilerde..3.kez anne olmama ragmen tarifi imkansiz bir mutluluk, keyif, huzur yasiyorum..

bugün ben dukan diyetine basladim..dilerim basarili olurum..

sohbetlerinizi takip edicem,,kolay gelsin hepinize;)

Allah meleklerini sana bagislasin hosgeldin sen de tatlim... :16::16::16: ben de alisveris yapmiyorum.. bi tane pantolonum var.. esneyen kotlari hep attim.. onlarin yüzünden kilo aliyorum zaten :19: bi zayiflayim kendime güzel ciciler alcam.. ödül olarak :1:

saol cnm darısı başına inş.
boyum 172. sizin diyet listesi biraz katı gibi geldi bana.
ben diyetten ziyade sağlıklı beslensem yeter.
ıvır zıvır yemesem yeter yani:)

saol cnm tşk ederm.

insallah amin canim.. benim de bebegim olur insallah en kisa zamanda.. tatlim listemiz cok kati degil yaa.. biraz az ama sIk.. zaten senin dedigin en güzeli.. abur cuburdan ben de kurtulmayi cok istiyorum.. insallah istedigim kiloya ulasinca vazgecmem saldirmam yine cikolataya :1:

bende şimdiye kadar spora gidemedim canım ama yetti artık deyip sadece bayanların gittiği bi salona gidiyorum ben,salonda yapılan şeylerin çoğu evde de yapılacak şeyler aslında.ama canım çıkıyor o hareketleri yapana kadar :27: ter kan içinde kalıyorum:9:

meraba kızlar bende hamilelik öncesi kilo vermek isteyenlerdenim. su anda kilom 54 bir bucuk ayda 49 kiloya düşmek istiyorum.
diyetisyene gittim gün gün şunu şunu yicem diye bir diyetim yok

sabahları ince dilim çavdar ekmeğine light krem peynir sürüyorum. bitki çayı yazmıs ama ben normal açık cay içiyorum bununla beraber.
aslında sabah bal yada recel yazdı ama ben zaten bunları tüketmediğim için peynire döndürdüm onu.

ayyyy keske vaktim olsa da ben de gitsim yaa sporaa... burda da var sadece bayanlara özel bir yer.. ama bebeler bana zaten aksama kadar spor yaptiriyorlar.. hamile alinca giderim ben de :16::16:

bugünkü yemek listem:

Ana ögün 11:30 - menemen ( bir domates + kücük boy sogan + yarim sosis + bi tutam maydonoz + yarim biber)

Ara ögün : 1 mandalina

Ara ögün : 150 grlik light meyveli yogurt

Ana ögün 18:00 - 250gr sebze yemegi + 3ince dilim salam + kibrit kutusundan kücük peynir

Ara ögün : 2 yemek kasigi yogurt + 1 muz

3 bardak yesil cay + 2 bardak bitki cayi + 1 lt su

bugün ise basladim epeyce hareket oldu bana... zaten yürüyerek gidip geliyorum oohhh... :16::16::16::16: su salamla sosiste kocisten kalma bozulmasin diye yedim :9::9::9:

bugünkü yemek listem:

Ana ögün 11:30 - menemen ( bir domates + kücük boy sogan + yarim sosis + bi tutam maydonoz + yarim biber)

Ara ögün : 1 mandalina

Ara ögün : 150 grlik light meyveli yogurt

Ana ögün 18:00 - 250gr sebze yemegi + 3ince dilim salam + kibrit kutusundan kücük peynir

Ara ögün : 2 yemek kasigi yogurt + 1 muz

3 bardak yesil cay + 2 bardak bitki cayi + 1 lt su

bugün ise basladim epeyce hareket oldu bana... zaten yürüyerek gidip geliyorum oohhh... :16::16::16::16: su salamla sosiste kocisten kalma bozulmasin diye yedim :9::9::9:

kolay gelsin cnm.yürüyüş çok iyi süper.yeşilçaylar kaçmıyo gözümden oleyyyy :46::46:

kolay gelsin cnm.yürüyüş çok iyi süper.yeşilçaylar kaçmıyo gözümden oleyyyy :46::46:

heheheee tesekkür ederim canimcim.. salamla sosise pismanim ama bozulcakti napppimmm, ne zamandir da yemiyordum :9::9::9: yürüyüs artik zor yaparim malum is, yürüyerek gidiyorum ise o kadar, bakalim cikmaya calisirim ama.. hafta sonlarim da var.. ama olsun, iste de hareketliyim, en azindan evde yatmaktan iyiyim :9::9::9: ee sen nasilsin???

heheheee tesekkür ederim canimcim.. salamla sosise pismanim ama bozulcakti napppimmm, ne zamandir da yemiyordum :9::9::9: yürüyüs artik zor yaparim malum is, yürüyerek gidiyorum ise o kadar, bakalim cikmaya calisirim ama.. hafta sonlarim da var.. ama olsun, iste de hareketliyim, en azindan evde yatmaktan iyiyim :9::9::9: ee sen nasilsin???

Napim kuşum bende ev taşıycam pazar günü stres koşuşturmaca var pazarteside dr var inşallah kötü bişi demez anlayacağın haftaya yeni ev inş uğurlu gelir yumurtlama ne zaman bilmiyom ama 13 diyom bugün başladık çalışmalara kociş gececi biraz zor oluyo ama napalım

Napim kuşum bende ev taşıycam pazar günü stres koşuşturmaca var pazarteside dr var inşallah kötü bişi demez anlayacağın haftaya yeni ev inş uğurlu gelir yumurtlama ne zaman bilmiyom ama 13 diyom bugün başladık çalışmalara kociş gececi biraz zor oluyo ama napalım

canim napalim, bebek istiyorsak mecburuz yani.. ben de yumurtlama takip etmekten bi hal oldum.. :31::31::31: olsa da artik kurtulsak yaa.. valla bazen diyorum istemiyorum diye.. zaman gelcikte tadi kaciyor, hem de insan üzülüyor :50:

canim napalim, bebek istiyorsak mecburuz yani.. ben de yumurtlama takip etmekten bi hal oldum.. :31::31::31: olsa da artik kurtulsak yaa.. valla bazen diyorum istemiyorum diye.. zaman gelcikte tadi kaciyor, hem de insan üzülüyor :50:
bende çok istiyorum ama öle böle değil ama kendimden bile kaçıyorum kendimi kandırıyom göya hani olmasa napalım bi dahaki ay diyom yaaa ama içime sorsan kıyametler kopuyorrrr yalan diyo bi ses içimden yalan söylüyon kendini kandırma çok üzüldün yıkıldın o kırmızıları gördün mahvoldun yine olmadı kandırma kendini güçlü görünmeye çalışma diyo ama içimde kendim bile duymak istemiyorum içimin sesini bu ay yine yaşamak istemiyorum aynı kabusu regen olsun artık lütfen olsunnnnnnnn

bende çok istiyorum ama öle böle değil ama kendimden bile kaçıyorum kendimi kandırıyom göya hani olmasa napalım bi dahaki ay diyom yaaa ama içime sorsan kıyametler kopuyorrrr yalan diyo bi ses içimden yalan söylüyon kendini kandırma çok üzüldün yıkıldın o kırmızıları gördün mahvoldun yine olmadı kandırma kendini güçlü görünmeye çalışma diyo ama içimde kendim bile duymak istemiyorum içimin sesini bu ay yine yaşamak istemiyorum aynı kabusu regen olsun artık lütfen olsunnnnnnnn

kisss bu sen misin??? sen ne güzelmissin öyle.. gelsene yanima biraz (adnan oktar gibi oldum hee) :9::9::9:

kabus konusunda cok haklisin da canim, elimizden ne gelirki?? bizim ismiz allahlik :50::50::50:

Son düzenleme:
kisss bu sen misin??? sen ne güzelmissin yöel.. gelsene yanima biraz (adnan oktar gibi oldum hee) :9::9::9:

kabus konusunda cok haklisin da canim, elimizden ne gelirki?? bizim ismiz allahlik :50::50::50:

sağol bebem benim evet. :1::1::1: allah yardımcımız olsun duysun biziiii yarabbimmmm

sağol bebem benim evet. :1::1::1: allah yardımcımız olsun duysun biziiii yarabbimmmm

insallah yaa insallah duyar dualarimizi.. baska bir sey gelmezki elden, calisma + dua.. bilmiyorum drlara da gidiyoruz ama her sey allahtan geliyor yaa... istemeyenin sip diye oluyor bebegi isteyen de bekliyor bizim gibi :50::50::50:

insallah yaa insallah duyar dualarimizi.. baska bir sey gelmezki elden, calisma + dua.. bilmiyorum drlara da gidiyoruz ama her sey allahtan geliyor yaa... istemeyenin sip diye oluyor bebegi isteyen de bekliyor bizim gibi :50::50::50:

bni cezalandırıyorrrr kesinnn:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

bni cezalandırıyorrrr kesinnn:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

yaa onu öyle düsünme yaa... üzülürüm sonra :50: hos, aynisini ben de düsünüyorum.. diyorum yaptigim hatalarimin bedeli diye.. ama allah bununla sinamaz sanirim.. cok agir olur o zaman :14::14: ayy yok yaa insallah allahim bebeklerimizi gönderir en kisa zamanda.. yoksa baska türlü icimizdeki süphe kalkmayacak ortadan..

inanir misin o kadar etkileniyorum ki, test yapiyorum ve 3 cizgi görüyorum rüyamda :53::53::53:

yaa onu öyle düsünme yaa... üzülürüm sonra :50: hos, aynisini ben de düsünüyorum.. diyorum yaptigim hatalarimin bedeli diye.. ama allah bununla sinamaz sanirim.. cok agir olur o zaman :14::14: ayy yok yaa insallah allahim bebeklerimizi gönderir en kisa zamanda.. yoksa baska türlü icimizdeki süphe kalkmayacak ortadan..

inanir misin o kadar etkileniyorum ki, test yapiyorum ve 3 cizgi görüyorum rüyamda :53::53::53:

ben ne akla hizmet istemedim nasıl aldırdım onu hala bilmiyorummmm

ben ne akla hizmet istemedim nasıl aldırdım onu hala bilmiyorummmm

ama aciklamistin tatlim o zaman da.. iste zamanin ne getirecegini bilemedigin icin.. öyle düsünme, demekki öyle olmasi gerekiyormus.. zor bir sey ama bizim yasadigimiz.. yarin gideyim bi dra bakalim napcak.. pek ilgilenmezler ama neyse.. sen de ihmal etme bence.. ne zaman gitcen bi dahakine dra??

ama aciklamistin tatlim o zaman da.. iste zamanin ne getirecegini bilemedigin icin.. öyle düsünme, demekki öyle olmasi gerekiyormus.. zor bir sey ama bizim yasadigimiz.. yarin gideyim bi dra bakalim napcak.. pek ilgilenmezler ama neyse.. sen de ihmal etme bence.. ne zaman gitcen bi dahakine dra??

16 ocak haftaya pazartesi kuşum offf bak evlenmeden önce saçlarım sarıydı

16 ocak haftaya pazartesi kuşum offf bak evlenmeden önce saçlarım sarıydı

hani hani göremedim sariyi???? onu da göreyim de yatayim yaa... ya da albüm yap öyle daha net görünür.. olmaz mi?? senin de fazla kalmamis randevuna.. hadi bakalim güzel haberler getiririz insallah...

hani hani göremedim sariyi???? onu da göreyim de yatayim yaa... ya da albüm yap öyle daha net görünür.. olmaz mi?? senin de fazla kalmamis randevuna.. hadi bakalim güzel haberler getiririz insallah...

sende yarın güzel haberlerle gel arkadaşım inş.

hedefim 60-63 idi..dukana baslayinca biraz daha geri cektim simdi 57 fln dusunuyorum, ama kasmadan 1,68 boyum bu 3.bebegim 65 ile kaldim..tam dogum kilomu bilmiyorum son zamanlarimi ama hastaneden cikarken 68 idim..sonrasinda emzirme dönemimde biraz ciktim :/ ben hamileligime herzaman ki standart kilomdan fazla basladim normalde hep 57 60 kiloydum..ama hamileligime 65 ile basladim..ama bahsettigin gibi o güclü görünme duygusu :)) gercekten hos!!..diger dogumlarimdada fazla kilo almadim aldigimi hemen verdim ..bu yasima kadar hep fit oldum ..simdide butun arkadaslarim sen veririsín yaparsin diyorlar..aslinda mutluda oluyorum ama endiseleniyorum da:)

bencede sen başarırsın.zaten aşırı kilon yok ve hamılelıkten sana kalan 3 kılo olmus.. zaten bı kez baslayıp her sabah tartıda düşüşleri gördükçe ınsanın yarıda bırakası gelmıo :)

Back
X