Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

ayyyy korkuyom ya canınız çekerse :18::18::18::18::18:

maşallahhhh bana :1::1::1::1::1:...
ama aşağı yukarı topicdeki herkesin resmini gördüm sayılır bikaç kişi hariç herkes ayrı bi güzel yaaa. eminim ki görmediklerim de güzeldir. herkesin gönlünün güzelliği yüzünde :)

sen böyle yaptikca daha cok merak ettim ben :52::52::52:

valla karnım acıktı aaa benm bişeyim yoktu... yarın diyete baslıcaz die bende aradım pizza söledim. Sizin yazdıklarınızı okudum canm çektiii bende en alasını yaptım sanırım bu topic bana yaramadıı:31:

ay geldin mi kızzz
antep fıstıklı lokum yiyorum. scream inşallah sevmiyodur.:54:

:1::1::1: yok canim merak etme, severim ama canim pek cekmedi simdi... corbami ictim, karnim tok ya.. ondan olsa gerek...:9::9::9: bir de diyorum ya ben garip bi hamileyimmm, oole cok canim bisiler cekmiyor... hatta gecen benimki de diyor, "ben hamileleri daha fazla aserir zannediyordum" diye...:1::1:

valla karnım acıktı aaa benm bişeyim yoktu... yarın diyete baslıcaz die bende aradım pizza söledim. Sizin yazdıklarınızı okudum canm çektiii bende en alasını yaptım sanırım bu topic bana yaramadıı:31:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

ay iste ben buna sesli güldüm yaa........... halen de gülüyorum... canim bugün son dediysek yani pizza söyle demedik.. ben burger istiyom ama herif gitmiyoki.. hem de benim istedigin et degil, sebzeli... :9::9::9::9::9: digerleri de zaten masumane seyler yiyorlar.. yani masumane denebilir.. belki... :9::9::9::9::9:

ayyy koptummmmmmmmmm......:60::60::60::60::60::60:

regencimmmm goruyormusunnnn basimiza ne isler actinnnn... :60::60::60:

diyet topigi actin, sen burger sooluyorsunnn, mericimmm pizza siparisi veriyor.... topikte yemege tesvik var... :60::60:

ahanda ögrendiiikkkk..... lokum degil ama antep fistigi olsa yerdim :1::1::1::1::1::56::56::56::56:

kısss fıstık seniiiii ... ye bakalım burgerleri, sebzeliymişşşşş kim bilir kaç kalori vardır onda.

:1::1::1: yok canim merak etme, severim ama canim pek cekmedi simdi... corbami ictim, karnim tok ya.. ondan olsa gerek...:9::9::9: bir de diyorum ya ben garip bi hamileyimmm, oole cok canim bisiler cekmiyor... hatta gecen benimki de diyor, "ben hamileleri daha fazla aserir zannediyordum" diye...:1::1:

aman aman iyi canının çekmediğine sevindim.
kıss alıştırmasaydın öle cocanııı aldırsaydın bişeyler ama işte benim gibi kimisi rol de yapamıyorr

ayyy koptummmmmmmmmm......:60::60::60::60::60::60:

regencimmmm goruyormusunnnn basimiza ne isler actinnnn... :60::60::60:

diyet topigi actin, sen burger sooluyorsunnn, mericimmm pizza siparisi veriyor.... topikte yemege tesvik var... :60::60:

yok yaa... gitmiyor benimki :50::50::50: yani benim burger hayal oldu... olan meriye oldu..

ssssssssss toparlanalim kizlar.. olmaz böyle..

:60::60::60::60::60::60::60::60:

ay iste ben buna sesli güldüm yaa........... halen de gülüyorum... canim bugün son dediysek yani pizza söyle demedik.. ben burger istiyom ama herif gitmiyoki.. hem de benim istedigin et degil, sebzeli... :9::9::9::9::9: digerleri de zaten masumane seyler yiyorlar.. yani masumane denebilir.. belki... :9::9::9::9::9:

kız aksam 5 gibi yemştm yemek diodum meyve falan yerm geçistiririm 8 de 9 da bse yemeym durdum durdum sonunda kudurdummm. bende sebzeli söledim etle pek aram yok:31:
benmde masumanem yoktur kii vur dedniz öldürdüm:47::52::52::52:

ay kizlar Allah iyiliginizi versin emi bol hamis haberleri alalim bu topikten Insaallah.

ne güldüm ya ilk defa bukadar sesli güldüm pc nin karsisinda. Allahtan evde yanlizim:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
süpersiniz ya ama yarin ben size hatirlatirim pizza, burger yemeyi...... söyleyene bak :53::53::53: cikolata yedik iyiki.

Aman Allahim burnuma kokular geliyor:56::56::56::56:

regen kiz yoksa ne yesem diyemi düsünüyorsun suan???:52::52::52:

Back
X