Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

kizlarr... tatlicadi tabloyu yapti sagolsun, hadi bakalim bilgileri bekliyoruz... su anki kilonuz, hedefiniz ve yapacaginiz diyetin adini alayim ben...

kısss fıstık seniiiii ... ye bakalım burgerleri, sebzeliymişşşşş kim bilir kaç kalori vardır onda.

aman aman iyi canının çekmediğine sevindim.
kıss alıştırmasaydın öle cocanııı aldırsaydın bişeyler ama işte benim gibi kimisi rol de yapamıyorr

yok aciyorum ben yaaa... oole pek yollamadim bisiler almaya... sadece bir gece bana mandalinali gazoz almaya cikti... gidip 10 tane filan almisss... depoladik yani canim yine cekerse diye... :1:

kız aksam 5 gibi yemştm yemek diodum meyve falan yerm geçistiririm 8 de 9 da bse yemeym durdum durdum sonunda kudurdummm. bende sebzeli söledim etle pek aram yok:31:
benmde masumanem yoktur kii vur dedniz öldürdüm:47::52::52::52:

meriiiiiii, sen tr'de diilmisinnnnn.... :26::26:

kizlarr... tatlicadi tabloyu yapti sagolsun, hadi bakalim bilgileri bekliyoruz... su anki kilonuz, hedefiniz ve yapacaginiz diyetin adini alayim ben...

efendime söyleyeyim ben 65 kiloyum ve 55 kiloya düsmek istiyorum. diyetim yarenin verdigi diyet listesi canim

yok aciyorum ben yaaa... oole pek yollamadim bisiler almaya... sadece bir gece bana mandalinali gazoz almaya cikti... gidip 10 tane filan almisss... depoladik yani canim yine cekerse diye... :1:

meriiiiiii, sen tr'de diilmisinnnnn.... :26::26:

işte sende benim kafadansın tatlım kız rol icabı bile bişey yapamıyoruz. kıyamıyoruz işte, neysek o... kıymet bilsinlerde Allahtan başka bişey istemem.

ben 62 kıloyum,holywood dıyetı var onu yapcam hedef yok yanı hedef kılo almamak.......yada en azından hamile kalana kadar 60 olmak dıyım..hamıle kaldıktan sonrada yavaş kılo almak

efendime söyleyeyim ben 65 kiloyum ve 55 kiloya düsmek istiyorum. diyetim yarenin verdigi diyet listesi canim

o zaman adi yarenin diyeti olsun :1::1::1:

ben 62 kıloyum,holywood dıyetı var onu yapcam hedef yok yanı hedef kılo almamak.......yada en azından hamile kalana kadar 60 olmak dıyım..hamıle kaldıktan sonrada yavaş kılo almak

tamam tatlim

işte sende benim kafadansın tatlım kız rol icabı bile bişey yapamıyoruz. kıyamıyoruz işte, neysek o... kıymet bilsinlerde Allahtan başka bişey istemem.

oyle valla canim, hem de zaten geceleri birkac saat anca birbirimizi goruyoruz, o zamanda da yanimda olsun bir yere gitmesin istiyorum....
senin durumun daha da zor....

oyle valla canim, hem de zaten geceleri birkac saat anca birbirimizi goruyoruz, o zamanda da yanimda olsun bir yere gitmesin istiyorum....
senin durumun daha da zor....

aynen öle canım napalım hayatta bunu da yaşıcakmışım, en iyisini yapıyosun hayatım yanından ayırma hatta akşamları fazla buralara takılmayın kocalarınızı ihmal etmeyin kızlarrr, benim cocam geldiği zaman hiçççççç akşamları gelmiyom valla :1::1::1:

evet simdilik burda dursun tablomuz... ilk sayfaya sonra alcam.. olmadi nedense... screamawaycik sen nasil yapiyordun???

yok yükleyemiyorum acaba dosya tipinden dolayi mi??

Son düzenleme:
holywood diyeti nasil oluyor canim???

1.gun ve 2.gun meyve suyu ve su var sadece başka bışey yok
3.gunsabah yumurta peynır domates kepeklı ekmek ogle salata yoğut akşam da ızgara tavuk salata
4.gun 5.gu.6.gun 7.gun yıne aynı tarz şeyler tas tamam uymuyorum..genelde aynı şekılde devam edıyorum

1.gun ve 2.gun meyve suyu ve su var sadece başka bışey yok
3.gunsabah yumurta peynır domates kepeklı ekmek ogle salata yoğut akşam da ızgara tavuk salata
4.gun 5.gu.6.gun 7.gun yıne aynı tarz şeyler tas tamam uymuyorum..genelde aynı şekılde devam edıyorum

bıde dıyet boyunca bol su.benım buyuk bı bardagım var 2 bardaklık su alıyo hep onunla içerim ben he seferınde 2 su bardagı su içimiş oluyorum bır seferde,,akşam en geç 7 de yemek yencek eger cok acıkırsanız süt için o yoksa bır meyve yıyın o da yoksa yoğurt yıyın o da yoksa artıkk yatın uyuyun:1::1::1::1::1::1::1:
gercekten işe yarayan bı dıyet ben bunu sevıyorum çok çok uzuunn dıyet lıstelerını yapamıyorum,,artık istesende fazla yıyemıyosun mıdsı kuçuluyo insanın..:34:

Kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun :) ben gerçi bu konuda biraz geç kalmış durumdayım zaten 65le hamile kaldım şuan 73 kiloyum daa şimdiden kocaman bi karnım var 90la doğuma girerim artık :D doğumdan sora 55e düşmek istiorum inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayırlı olsun topiğiniz ama ben okuyunca canım cekti birçok şeyi lütfen böyle şeyler yamayalaım :))))
bende 68 ile hamile kaldım şimdi 73 olmak üzereyim 17 haftalık bebeğim biraz hızlı gittim bundan sonra ki hedefim ayda 2 er kilo almak günlük 45 dk yürüyüşe başladım diyet falan yapamıyorum tabi ama besleyici bebek için faydalı şeyler yiyorum ama ister istemez kilo alıyorum tabi bakalım inş. 85 i geçmem diyorum :)))

Kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun :) ben gerçi bu konuda biraz geç kalmış durumdayım zaten 65le hamile kaldım şuan 73 kiloyum daa şimdiden kocaman bi karnım var 90la doğuma girerim artık :D doğumdan sora 55e düşmek istiorum inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hos gelsin canim benim... hamis listemiz de var screamaway bi gelsin nasil eklicez onu bi ögreneyim ondan sonra listemizi de eklicez hamilelerin gelisimleriyle, beklemekte olanlarin zayiflamak isteyenlerin durumu seklinde iki liste yapcam.. bilgilerini de aldim :1::1:

hayırlı olsun topiğiniz ama ben okuyunca canım cekti birçok şeyi lütfen böyle şeyler yamayalaım :))))
bende 68 ile hamile kaldım şimdi 73 olmak üzereyim 17 haftalık bebeğim biraz hızlı gittim bundan sonra ki hedefim ayda 2 er kilo almak günlük 45 dk yürüyüşe başladım diyet falan yapamıyorum tabi ama besleyici bebek için faydalı şeyler yiyorum ama ister istemez kilo alıyorum tabi bakalım inş. 85 i geçmem diyorum :)))

ayyy kusura bakma canim yaa... dün aytik da topigi :1::1::1: muhabbetin ucu kacti biraz ama bundan sonra yok öyle sey tabiki de... seni de ekleriz hamis listemize... yemek konusunda da diyet yemekleri felan konuscaz zaten..

evet simdilik burda dursun tablomuz... ilk sayfaya sonra alcam.. olmadi nedense... screamawaycik sen nasil yapiyordun???

yok yükleyemiyorum acaba dosya tipinden dolayi mi??

hehhh sonunda soruyu buldummmm... :9::9::9:
iki topigi de turladim resmen soruyu bulcam diye... :9::9::9::9:

excel formatinda bir dosya mi yuklemeye calisiyorsun regencim?? ben direkt html kodlariyla yapmistim tabloyu... ve mesajin icine o html kodlarini yapistiriyorum... onun icin sayfada cikabiliyor...

Back
X