Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ne güzel devam ediyorsunuz.. ha gayret.. ben de insallah en kisa zamanda döncem araniza... kizabilirsiniz bana![]()
kızlaaar ben bu aksam bıraz abarttım
- 1 kase domates corbası( inanamadım kendıme unutp içtim walla)
- 1 yemek kasığı pilaw
- 3 yemek kasığı salata
-1 çatal pasta (sözümde durdum :)))
ayy ben kaç gündür yazzamıyorum neler yediğimi
zaten yazmasam daha iyiydi
doğum günüydü yeğenimin bayağı götürdüm
ondan önceki gün eşim evdeydi berbaer kahvaltı fln derkenn yine götürdüm
bu hafta kilo almazsam ii:S
bugün:
2 dilimm ekmek
4 çatal kavurma
peynir azcık
1 kepçe çorba
4 yk patates yemeği
1 dilim ekmek
1 nescafe
2 dilim ekmek
4 yk pilav
5 adet köfte küçük
1 kepçe çorba
salata
bu hafta kilo veremeyecğimi anlamıştım
ama vermek bi kenara almışım maalesef:S
600 gr alarak 83.900 çıktım
:S
aramıza dönmeni bekliyoruzyoksun diye abur cubura yüklenme
tebrik ederim rimel sözünde durmuşsunne kimsenin kalbi kırıldı ne de hedefinden vazgeçtin bravo
kilo veremesende hatta üstüne alsanda vazgeçmek yok, yılmak yok, azimini kaybetme![]()
bu hafta kilo veremeyecğimi anlamıştım
ama vermek bi kenara almışım maalesef:S
600 gr alarak 83.900 çıktım
:S
kızlar yaa bu bebek konusu eşimle aramızda açıldıında bebek aşkım kabarıo.. çook istıorum ama sınawdan korkuorum..denemıoruz daha benden adım beklıo hadi desem denıcek gıbı... ama korkuorum ya sınaw zamanın hastanede yatmak zorunda fılan kalırsam ya konsantrasyon eksıklıım olursa dıe.. hamıle yada anne olup çalışan warsa bu sorumu cevaplayabılır mı.. cok zorlandınız mı.. naapcam bılmıorum.. tatlı krızı bıle az gelır bu tarıfe.. denemek ıstıorum bu ay.. zorlanırmıyım sızce 6 aylık fılan olursa sınawda?
ayyy inş. kızlar haftaya gidicek kilolarrrr
destek iiçin tşkler:)
kızlar,, dün teyzemlere gittim ve kaçırdımteyzemin eşi antepli. antep usulü hindi, pilav ve patlıcan salatası derken..
saat 17:00 gibi azar azar taddım hepsinden. akşam yemeğpimden feragat ettim ve salata yedim sadece. gecede açlıktan öldüm. bir de emziriyorum daha çok acıktım. bundan sonra töbeeeee
![]()
haklisin canim yaa... zaten bitirdim evdeki abur cuburubugün kahvaltimi güzelce yaptim.. ara yemegimi yedim cok tokum heralde ana ögün bi tane yaparim.. yürüyüs de yaptim.. birazdan da esim gelcek yine cikarim gider bi yarim saatt de alisveris de yürürüm.. bu hafta tatilmadim ama haftaya mecburum ya... cünkü adet dönemim vücut daha cok yakacak... bu firsati degerlendirmeliyim..
üzülme sakin ucunu da birakma.. haftaya güzel bi sonuc verecegiz ikimiz de tamam mi???
canim benim calistigim yerdeki kadin 6 aylik girdi sinava.. ama simdi sinavin zorlugu da önemli.. cok zorlanmadi yani ama iste siradisi bir durum karisinda zor olur dedigin gibi.. he bir de su var, bu ay deneyince hemen olacak degil.. belki de bikac ay denesen bile tutmayacak o da var.. bence kafani hamilelige takma az bi zaman kaldi di mi?? bekle nolcak sanki.. hem o zaman hamileligin heyecanini yasarsin, sinav telasina karisirsa ne oldugunu anlamazsin cok özel bi dönem bence az daha sabret![]()
haklısın regencim az önce eczaneye gıttım aldım korumalarımı :) off.. sankı ayrıldıın kısıyı aramamak için tutarsında kızlardan bırının dur demesını beklersın ya.. aynen o yaptıımmm.. saol canım benım.. bi surprız cıkmazsa yada yıne tutusmassa ıcımdekı tutku hazırana kadar bekleıcem korumalarımla![]()
yani canim mesela bir de su var.. diyelim iki üc kere denedin tutmadi.. olurya normaldir.. sonra kafana takcan ister istemez neden olmadi diye.. bu daha kötü sinava hazirlik asamasinda.. en iyisi biraz daha durmak.. hayirlisi olsun hadi bakalimhem kilo da veririsin ooooh mis...
bugün k.validem life-city bacakların çok kalın vs dedi eşimin yanında
ay çok kötü oldum yaa
bozuldum çook:S
zayıflamam lazım:S
moralim bozuldu
regen topıkte boy kılo lıstesı yapmıssın yaaa benım gıbı formu ve fitliği yerinde bi bayana nasıl sormassın boy kilo ablacımmkılo bılgılerımı nerden vermemı ıstersın ?
ay alemsin çok yaşa güldürdün beni salla oğlun böyle seviyo rahat ol kasma sen deseydin![]()
nar23 un diyet gunlugu
arkadaslar ben cok guzel diyetime devam ediyorum her nekadar oncesinden gitgellerim olsada.suan gayet istikrarliyim...suan tatildeyim tatil donusu kilo cizelgemi paylasacagim.ins hepiniz istediginiz kiloya ulasirsiniz.en guzel zayif gunler hepimizin olsun
durmak ve pes etmek yok sonuna kadar devaam destekleriniz gunlugume
![]()
bugün k.validem life-city bacakların çok kalın vs dedi eşimin yanında
ay çok kötü oldum yaa
bozuldum çook:S
zayıflamam lazım:S
moralim bozuldu
ewet canım yaa :) ayran gonulluyum ben sanırım hemen dıer hedefıme kayıorum :)) pazar gunu kocişi kandırabılırsem ewe eliptık bısıklet alcam ortak hesabımızdanzaten sabah 1 saat ders calısıorum iş yerınde kımse olmuo bazen o zamanda 1 saat calısıorum haftada 2-3 kez denk gelıo.. aksamlarıda 1 saatt .. hafta da 15 saat ders calısıorum.. ohh hedeflerım war benım yaa.. bebişim biraz beklee anneni sana güzel gelecek için hazıranda gel
![]()
ayyyyyy yok dayanamıyorum (aklımca kendımle dalga gecıyorum ) boy 1.72 kılo 3 ay once 58di.. simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 65 hedef 70 le dogurmak![]()
insallah bugunden berı bana bısey oldu 4 kutu vısne suyu ıctım yanıyor içim anlatamam .. hergun dondurma yıyorum sankı mıdemde alev topu varhayirlisi olsun canim benim... bebegin saglikli olsun da kilo gercekten veriliyor biraz bogaza bakiyor.. cok sükür saglik sorumumuz yok yani kilo vermemize engel bir sey de yok.. umarim hedefledigin kiloyala gidersin doguma...![]()
insallah bugunden berı bana bısey oldu 4 kutu vısne suyu ıctım yanıyor içim anlatamam .. hergun dondurma yıyorum sankı mıdemde alev topu var