Kesinlik verilemez ama umarım Allah gönlünüze göre verir.Merhaba Kizlarilk önce hersey Allah‘tan ama birsy merak ediyorum ovulasyonla yumurtlama günümü takip ettim bu ay afedersiniz degerlendirdm Bnde polikistik over sendromu da var ama Kesin hamile kaliniyormu degerlendirgn zaman adetime dha var ama hayirlisyla cocuk istiyorum ister istemezde merak ediyorm
Teşekkür ederim Rabbim herkesin gönlüne göre versintabiki kesin hamile kalınacak diye bir şey söz konusu değil her yumurtlamada. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım bebeğiniz size tutunur :)
Amin teşekkür ederim isteyen herkeseKesinlik verilemez ama umarım Allah gönlünüze göre verir.
pik demek yumurtlama demek canım yani t çizgisi c çizgisi kadar koyu ya da c çizgisinden daha koyu olduğu zamandır. T çizgisi silikleştiyse çatlama olmuş demektir test yapmayı bırakabilirsiniz. Umarım bu 3 günü de değerlendirmişsizindir.Teşekkür ederim Rabbim herkesin gönlüne göre versinve birsy dha sormak istiyorum 9.1 yumurtlama gördüm 10.1 da gördüm 11.1. 2022 sılıkdı bu tarıhde pık mı olmus oluyor onu pek anlamadım pık ne demek
Evet değerlendirdim sadece çatlama gününde geç degerlendrmiştm şimdi sadece kasiklarmd agri bazen nasıl dıyım yanma gbı agrılar oluyor adetıme 5 gün var ama bakalım blkı degerlendırgm ıcın var agrıpik demek yumurtlama demek canım yani t çizgisi c çizgisi kadar koyu ya da c çizgisinden daha koyu olduğu zamandır. T çizgisi silikleştiyse çatlama olmuş demektir test yapmayı bırakabilirsiniz. Umarım bu 3 günü de değerlendirmişsizindir.
Merhaba, gebelik testi yaptınız mı? Hamile misiniz?Evet değerlendirdim sadece çatlama gününde geç degerlendrmiştm şimdi sadece kasiklarmd agri bazen nasıl dıyım yanma gbı agrılar oluyor adetıme 5 gün var ama bakalım blkı degerlendırgm ıcın var agrı
Merhaba dün öğlen yapmiştm bugunde sabah 5 gbi yapmıstm bügünde adet günüm hala olmadım inşAllah olmam bikere hangı ay hatirlamiom flnda hafıf çok sılık cıkmıstı adet olmuştm sizce varmdr çok sabırszlanıyorum yinede hayırlsı olsnMerhaba, gebelik testi yaptınız mı? Hamile misiniz?
Merhaba dün öğlen yapmiştm bugunde sabah 5 gbi yapmıstm bügünde adet günüm hala olmadım inşAllah olmam bikere hangı ay hatirlamiom flnda hafıf çok sılık cıkmıstı adet olmuştm sizce varmdr çok sabırszlanıyorum yinede hayırlsı olsn
İnsAllah BNde merak edıyorum ama alt karnım ağrıyor adet agrım var sankı olacakmışm gbi bugün verdim kan bakalim nasip 12.gün önce yumurtlama vardiCanım bence var gibi görünüyor inşAllah vardır yarın kan testi ver bence banada haber ver merak ettim
Merhaba, gebelik testi yaptınız mı? Hamile misiniz?
Kusura bakma Seni sessize allmisim nasil oldu anlamadim simdi düzelmis olmasi lazim Kusura bakma terardanMerhaba, gebelik testi yaptınız mı? Hamile misiniz?
Benimde adetim bir gün gecikti hem test yapmak istiyorum hemde negatif görürüm diye elim gitmiyor. Bende de aynı şekilde alt karın ağrısı oluyor ara ara inşAllah düşündüğümüz şeydirİnsAllah BNde merak edıyorum ama alt karnım ağrıyor adet agrım var sankı olacakmışm gbi bugün verdim kan bakalim nasip 12.gün önce yumurtlama vardi
insAllah bakalim hakkimzda Hayirlsi neyse o olsnBenimde adetim bir gün gecikti hem test yapmak istiyorum hemde negatif görürüm diye elim gitmiyor. Bende de aynı şekilde alt karın ağrısı oluyor ara ara inşAllah düşündüğümüz şeydir
Canım çıktı mı kan sonucun? :)insAllah bakalim hakkimzda Hayirlsi neyse o olsn
Birazdan almaya gidicemCanım çıktı mı kan sonucun? :)
Ay hadi inşallah hamilesindir, bize de haber ver mutlakaaa :)Birazdan almaya gidicemBnde merak ediyorum cok
InsAllah ya bakalim yazcm hemenAy hadi inşallah hamilesindir, bize de haber ver mutlakaaa :)
Hadi güzel haberler duyarız inşAllah çok heyecanlandım sizin adınızaInsAllah ya bakalim yazcm hemen
Ay hadi inşallah hamilesindir, bize de haber ver mutlakaaa :
Merhaba aldim sonucu 17.6 sence tekrar yapimmi tuhaf oldumHadi güzel haberler duyarız inşAllah çok heyecanlandım sizin adınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?