Merhaba Kizlar ilk önce hersey Allah‘tan ama birsy merak ediyorum ovulasyonla yumurtlama günümü takip ettim bu ay afedersiniz degerlendirdm Bnde polikistik over sendromu da var ama Kesin hamile kaliniyormu degerlendirgn zaman adetime dha var ama hayirlisyla cocuk istiyorum ister istemezde merak ediyorm
Hamilesin canımmmm çok sevindimmmm :) 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım 2 katına çıkarsa hamilelik güzel ilerler inşallah yaaa :) Benimde bugün yumurtlamadan sonra 9. günüm, adetime 6 gün var. Lavaboya bi gittim, kahverengi akıntım gelmiş. İnşallah yerlerşme kanamasıdır. Bende test yapıacam ama daha erken sanırım, haftaya yapacağım inşallah bende senin gibi güzel bir sonuç alırımmm :)
Hamilesin canımmmm çok sevindimmmm :) 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım 2 katına çıkarsa hamilelik güzel ilerler inşallah yaaa :) Benimde bugün yumurtlamadan sonra 9. günüm, adetime 6 gün var. Lavaboya bi gittim, kahverengi akıntım gelmiş. İnşallah yerlerşme kanamasıdır. Bende test yapıacam ama daha erken sanırım, haftaya yapacağım inşallah bende senin gibi güzel bir sonuç alırımmm :)
Cok tesekkur ederim cnm ama yinede bi beklicem bi kan dha verim Rabbim isteyen herkze versin insAllah burdaki bütün Arkadaslrma Rabbim biran önce nasip etsn güzel Haberler bkliyorum senden