tamam canımm. İnşallah bu son regl olcak bidaha ki ay hamile oldugunu öğrencenCanim benide ekle busefer eminim cunki adet oldum 2 gundur de kesilmedi cok sukur artik eminim :)
benim bat tam belli degil cunki bu ay iyice karisti ve bir ay atladi ama söyle yazabiliriz tahmini olarak 17 .07.2020
[QUOTE="Bir_Mumine, post: 64249546, member: 7
gecmiyor dimi günlerrrBenimde 6 gün var oy oy
Kuzum negatif mi çıktı... adetin başladı mı pekiNegatifff bebeğim yaa 2 faklı marka ile yaptım.. Adeti bekliyorum artık
Henüz yok gelen giden ama her an gelebilir dün akşamki sancıdan belliydi, gelse de bitse adetim önümüzdeki maclara bakarızKuzum negatif mi çıktı... adetin başladı mı peki
Benimde belim cok agriyor ama ben her halde yumurtalamadandir diyorum cunki benim hesablamama gore 5 6 gun gecdi yumurtalamadan yanlış hesablamışim diyorum galiba..onda belim ağrıyorBenim de yumurtlamadan 1 hafta sonra durduk yere belim tutulmustu ve sonradan hep devam etti
Bu arada yaptıgım iki farklı marka testte de kuruma cızgısı cıkmıs, bariz cizgi görünüyor resım cektım resım de bellı deıl hafıf eğince goruluyor..Henüz yok gelen giden ama her an gelebilir dün akşamki sancıdan belliydi, gelse de bitse adetim önümüzdeki maclara bakarız
Heesana dedim cano 18.06.2020 idi 3gundur tik yok
Benim bat geceli 1 hafta oldu henuz yumurtalama gunume bakarsam 6 gunlerin icerindeyim ama akintim yok sadece sari akintim var arada seffaf akintim oluyor sanirim gec yumutliyicam tahminimle erken mi bilmiyorum yani hamilellige baglamak istemiyorum ama dun cok kotuydum midem bulandi sabah kahvalti yapamadim basim donup durdu ve arada tansiyonum dustu bunlar belirti mi bilmiyorum ama havadan diyip geciyorum
Hangi marka lardı canım testBu arada yaptıgım iki farklı marka testte de kuruma cızgısı cıkmıs, bariz cizgi görünüyor resım cektım resım de bellı deıl hafıf eğince goruluyor..eczhnm Azze yildizsavascisi henğz adet gelmedi, hala umudum var
Aynen kuzum gelirse moral bozmak yok en azından olursan yeni aya hazırlanirsın.. bak ben henuz regli de olamadım hic biseye başlayamıyoruzHenüz yok gelen giden ama her an gelebilir dün akşamki sancıdan belliydi, gelse de bitse adetim önümüzdeki maclara bakarız
Insallah kuzum bize de nasip etsin RabbimInstagramda gezerken karşıma çıktı Allahım bizlerde nasip eder mi böyle cicili bicili giydirmeyiEki Görüntüle 2652476
Birisi Labaqucık diğeri oncomed cnmHangi marka lardı canım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?