Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bende yarın sabah çatlatma iğnesi yapacağım. Sonra günleri değerlendircğz

Esim 2017 yilinda varikosel ameliyatı oldu .
Biz 4 yillik evliyiz. Hic hamile kalamadim .
Keciboynuzu pekmezi kullandık.
Keçiboynuzu özü farkli birsey mi..

Evet canimm bu kür 1 hafta sabah aksam spnraki günlerde günde 1 defa uygulaniyo keciboynuzunu kaynatip suyunu esine icirxeksin

Kızlar neolur cevap verin 3gun gecikmem var 18.de olmam lazimdi arada gecikirim arada kasik batmasi goguste hassasiyeti var bisey soyleyin
Çizgi yeri belli olmuş canım ufacık bir pembelik göremedim foto da benim test te aynı böyle cıktı sabah umutsuz regli bekleyecegim artık

Kızlar yarın aşılamanın 10. Çat iğnesinin 11. Günü. Kan testi versem bi fikir verir mi acaba?

Çizgi yeri belli olmuş canım ufacık bir pembelik göremedim foto da benim test te aynı böyle cıktı sabah umutsuz regli bekleyecegim artık
Valla canim benim hic agrim yok sanku gelmicek gibi sali gunu tekrar yapicam insallah vardir hamislik

Aynı belirtileri yaşıyoruz canım bende metal tadı hissediyorum devamlı hadi inşallah iyi haberini bekliyorum sabırsızlıkla dua ediyorum
Güzelim ağzındaki metalimsi tat adetine kaç gün kala başladı? Bendede aynı durum var 2 gündür işk defa böyle bi tat alıyorm, ve sürekli hiç geçmiyor, adete 4 gün kaldı, çok heycanlıyım. Cevaplarsan çok mutlu olurum.

Öyle kuzum hatta sen demistin mervenin konusunda hatrlıon mu cidden gercek çıkmadı kanda 0 ı gordüm ki testte o cizgiden vardı ☹ inan yapmak istemiyorum artık bıraktım kana bile gitmicem hep sonu hüsran
Evet yaa aslında gecıkme olmadan gıtmek cok mantıksız..

Kızlar ne yazık ki pembiş akıntım geldi.. yani reglimin eli kulağında

Amin inşallah baya giremedimkızlar ama ben 15. gün tekrar adet oldum ayın 18de, bat tarihim değişti tekrar bat 18 temmuz
[/QUOTE]
Benimde tahmini 5si ovulasyon testi denedim bu ay beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…