Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bu sefer herşey güzel ilerler amin canım rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsinn

Ay bak benim de öyle oldu tsh ı yükselttigim icim başlayamadık stres yapıyoruz ondan oluyor yapmamiz lazım bu ay da regli olamadım gec yumurtladığım icin artık oluruna bırakıyorum nasip kısmet diyelim canım elbet bizim de yavrularımız olacak

Biz bu ay çakşır koku suyu kullandik.
Siz ek olarak neler kullandiniz yazar misiniz

Biz bu ay çakşır koku suyu kullandik.
Siz ek olarak neler kullandiniz yazar misiniz
Başka bisey kullanmadık canım yukarda bahsettiklerim dışında ama bu ay esim çörek otu yağı ve çakşır kökü suyu kullanmak istiyor ama ben biraz tedirginim aynı anda kullanması kötü bi etki yapar mı diye

yaa hadii bakalımmm. Gelmezse yarın test yap benim 6 gün var
Kesin akşama olurum gibi g
İnşallah bu sefer herşey güzel ilerler amin canım rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsinn
Amin of hala gelen giden yok ilk defa regli günümde regli olmadım. Şuana kadar hiç stresli değildim belirsizlikten stres olmaya başladım. Arada gelip giden bel ağrım dışında hiç bir şey yok. Ve benim en büyük regli belirtimde bel ağrısı ile mide bulantısı

benimde hep düzenliydi saati bile mutlaka sabah saatlerinde olurdum. Olmayınca diğer gün test yapmıstım ve hamileydimmm. Bence düzenliyse hamilelik vardır kesinn

benimde hep düzenliydi saati bile mutlaka sabah saatlerinde olurdum. Olmayınca diğer gün test yapmıstım ve hamileydimmm. Bence düzenliyse hamilelik vardır kesinn
Ben de %90 geceden, sabah sularına doğru olurdum. Off bilmiyorum hiç bir sey de hissetmiyorum gerçi

Yok belirti olarak yani bir şey hissetmiyorum. Peki senin hamile olduğun ay belirtin olmuşmuydu?
Evet canım. Benim kasıklarım da ve belimde batmalar oluyodu. Koltuk altımdan göğsüme vuran ağrı göğüslerim dolgunlaşmıştı. İştah artışı ve sıcak basması. Şuan bunlara bakarak belirtim yok benimde. Ama belirtisiz hamilelikler de cok fazla o yüzden umutluyumm :)

İştah artışı bende de var ama karantinaya bağlıyorum Her ne olursa olsun motivasyonumuzu kaybetmemeliyiz

Canim benide ekle busefer eminim cunki adet oldum 2 gundur de kesilmedi cok sukur artik eminim :)

benim bat tam belli degil cunki bu ay iyice karisti ve bir ay atladi ama söyle yazabiliriz tahmini olarak 17 .07.2020

Test yaptim ama hafif bi cizgi cikti Azze

Eklentiler

• 1592697920082-595374714.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG-20200621-WA0005.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…