Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar böyle cıktı 2 dk içinde ama

Eklentiler

• 20200727_125403.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 75
Allah razı olsun canım inşallah öyle olur.. o kadar panik içindeyim ki sürekli bişe olcak sanıyorum bi kayıp yasayınca insan doya doya sevinemiyo bile
Çok iyi anlıyorum kuzum seni ama nolur kötü gunleri düsünup cekme bu yepyeni bir sayfa ve güzelliklerle dolacak güzel anılarla dolduracaksın kötü günlerin geride kaldı tamam mı sadece dua edip bebisinin sana sıkıca tutunmasini iste

?

Eklentiler

• 20200727_125634.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 86
yaa niye öyle sandın kii brnim hayalim aslında 30a kadar 3 cocuk ama gel gelelim bi tanesini yapamıyoz :)) İnşallah sana da nasip olcak bi kızın var ikincide olur Allahın izniyle
30 kadar olur kuzum daha iki yas ara ile yap beraber buyurler ins fazla ara verme rabbim verdi hayilisi ile saglikli gelir kucagina ins, bu ay memlekete gidecem fazla unudum yok benim zamani var demekki rabbim verecegi zamani bilir kuzum fazla kafaya takmayacagim artik

Biz ne planı yaparsak yapalım hepimiz icin Allahın bi planı var rabbim hakkımızda herseyin hayırlısını nasip etsin

Biz ne planı yaparsak yapalım hepimiz icin Allahın bi planı var rabbim hakkımızda herseyin hayırlısını nasip etsin
Amin kuzum hayirlisini versin rabbim imtihanlarinda isyanci olmayiz layigi ile geceriz ins sibavlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…