İnşallah güzel bi sonuc cıkarE nabızda görürsün eğer çıkarsa kuzum
Çok iyi anlıyorum kuzum seni ama nolur kötü gunleri düsünup cekme bu yepyeni bir sayfa ve güzelliklerle dolacak güzel anılarla dolduracaksın kötü günlerin geride kaldı tamam mı sadece dua edip bebisinin sana sıkıca tutunmasini isteAllah razı olsun canım inşallah öyle olur.. o kadar panik içindeyim ki sürekli bişe olcak sanıyorum bi kayıp yasayınca insan doya doya sevinemiyo bile
Akıntı yoksa yumurtlama degildir kuzum gec olsun istiyodun dimi bu ay insallah öyle olurAkıntı yok henuz ama ınsallah erken olmas hatta normal yumurtlama zamanından 3 4 gun gec olsa
Geçende çıktı şimdi de çıktı bence var Allahın izniyleBurda net
eevar çizgi dedim ya hamilesin sen diye
Çizgi var gözün aydınBurda net
Ya ovunun 12.gunu diye silik acaba 2 gün sonra tekrar edeyim dimiÇizgi var gözün aydın
tabiki de o yüzden böyle ama belli oluyo yani kendimizi ugrastırmıyoruz görmek icinYa ovunun 12.gunu diye silik acaba 2 gün sonra tekrar edeyim dimi
İşte dediğim gibi olsa sen iki gün önce yumurtlama 10. Gün yaptın yine silik çizgi vardı bende hiç yoktu kuzum olsa silik de olsa çıkardı yani bence sen hamilesin kan verYa ovunun 12.gunu diye silik acaba 2 gün sonra tekrar edeyim dimi
30 kadar olur kuzum daha iki yas ara ile yap beraber buyurler ins fazla ara verme rabbim verdi hayilisi ile saglikli gelir kucagina ins, bu ay memlekete gidecem fazla unudum yok benim zamani var demekki rabbim verecegi zamani bilir kuzum fazla kafaya takmayacagim artikyaa niye öyle sandın kiibrnim hayalim aslında 30a kadar 3 cocuk ama gel gelelim bi tanesini yapamıyoz :)) İnşallah sana da nasip olcak bi kızın var ikincide olur Allahın izniyle
Var cnm inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin.Burda net
Hayirli olsun kuzum 12 gunun sanirim gebelik var albi marka ya guvenmiyorum ben ama beklemeden ciktiysa var bes dk gectiyse inanmaBurda net
Yok canım saglık ocagında verdim . E nabızdan takip etcem yüklenmiş mi diyeAzze sonucu aldın mı?
Biz ne planı yaparsak yapalım hepimiz icin Allahın bi planı var rabbim hakkımızda herseyin hayırlısını nasip etsin30 kadar olur kuzum daha iki yas ara ile yap beraber buyurler ins fazla ara verme rabbim verdi hayilisi ile saglikli gelir kucagina ins, bu ay memlekete gidecem fazla unudum yok benim zamani var demekki rabbim verecegi zamani bilir kuzum fazla kafaya takmayacagim artik
Canim senin iki test vardi elinde sanirim taptinmi hic daha sonraYok canım saglık ocagında verdim . E nabızdan takip etcem yüklenmiş mi diye
Amin kuzum hayirlisini versin rabbim imtihanlarinda isyanci olmayiz layigi ile geceriz ins sibavlariBiz ne planı yaparsak yapalım hepimiz icin Allahın bi planı var rabbim hakkımızda herseyin hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?