İnşallah bebegin gelir yüzünü güldürür❤inşallah canım benim çok amin inşallah Rabbim yüzünü güldürsün kuzumbenimde adete 10 günkaldı
Regl olmadan umudunu kaybetme kuzum bi de ovu test kullan mutlaka daha garanti gidersinBelli değil ki kuzum tarlusal içeli bugün 8 gün geçti 10 gün içinde regl olursunuz yazıyordu kağıtta
Regl olsam başlıcam ovulasyon a da şuan başlamam saçma olur kuzum tarlusal aldım çünkü malum regl olmayı bekliyorumRegl olmadan umudunu kaybetme kuzum bi de ovu test kullan mutlaka daha garanti gidersin
23 canım 24üme giricem 1 ay sonraamin kuzucum Allah razı olsun inşallah sen kaç yaşındasın ?
yok ya o kadar minnak değilim en minnağımız A Aleyna0825anomm daha minnakmışsın
Bugün kan vereceksin dimi kuzum ?Allah razı olsun canım inşallah öyle olur.. o kadar panik içindeyim ki sürekli bişe olcak sanıyorum bi kayıp yasayınca insan doya doya sevinemiyo bile
İnşallah olmazsın kuzummRegl olsam başlıcam ovulasyon a da şuan başlamam saçma olur kuzum tarlusal aldım çünkü malum regl olmayı bekliyorum
Verdim canımm evdeyim şimdi sağlık ocağında verdimBugün kan vereceksin dimi kuzum ?
bilmiyordum :) bende minyonum göstermiyorum ama benim yaş 29yok ya o kadar minnak değilim en minnağımız A Aleyna0825
genelfe yaşımdan da küçük gösteriyrum herkes öyle der minyon tipliyim
Açıkcası umudum kalmadı kuzum olsa hayali bile olsa Bi çizgi çıkardı tertemiz çıktı iki gün de Bi şey değişmezİnşallah olmazsın kuzumm
29 yas daha kücük ya benim şurda bi kaç sene sonra geleceğim yaşbilmiyordum :) bende minyonum göstermiyorum ama benim yaş 29
Yaptın mı valla merak ettim bayaSimdi test aldim geldim yaoicam
Ay azze yasin kucukmus kuzum bende 30 yakin saniyordum29 yas daha kücük ya benim şurda bi kaç sene sonra geleceğim yaş
yaa niye öyle sandın kiiAy azze yasin kucukmus kuzum bende 30 yakin saniyordumben 27 yasda evlendim 35 yasindayim daha birsuru bebelerin olur ins biz son cabalarimiz 40 dayanmadan olur ins
canım bilmiyorum e nabızdan takip etcem ama esim yarın is cıkısı alcakAyyy sonuçlar ne zaman çıkacak kuzu
Yaptın mı valla merak ettim baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?