Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ben ümitlenmiyorum görümcemin koyusunu gördükten sonra kasık ağrım oldu yine mi yumurtlama oldu acaba diye

sen gene de değerlendir o zaman ayda iki kez yumurtlama olma durumu yok diye biliyorum hatta instada bir doktor canlı yayında demişti
lh yükselir sizi aldatmasın diye

sen gene de değerlendir o zaman ayda iki kez yumurtlama olma durumu yok diye biliyorum hatta instada bir doktor canlı yayında demişti
lh yükselir sizi aldatmasın diye
Aynen benm doktorumda inanmiyor su ovu testlerine

Cok cok ediyorum inan her namazdan sonra. Biliyorum bu nasıl bi istek. Bu mucizeyi rabbim hepimize yaşatsın❤
Amin kuzumm ❤❤ ben de sana hamileligin sağlıkla ilerlesin diye dua ediyorum sağlikla kucagina almayi nasip etsin o minnak yavruyu

Amin kuzumm ❤❤ ben de sana hamileligin sağlıkla ilerlesin diye dua ediyorum sağlikla kucagina almayi nasip etsin o minnak yavruyu
Allah razı olsun canım inşallah öyle olur.. o kadar panik içindeyim ki sürekli bişe olcak sanıyorum bi kayıp yasayınca insan doya doya sevinemiyo bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…