canım sen ne durumdasın çatlamanın üzerinden kaç gün geçti,inşallah güzel haberlerim gelirErken mi yumurtlama oluyor acaba
Yok ben ümitlenmiyorum görümcemin koyusunu gördükten sonra kasık ağrım oldu yine mi yumurtlama oldu acaba diyecanım benim adete yakın koyu oldu umutlandım ama regl oldum
Yok ben ümitlenmiyorum görümcemin koyusunu gördükten sonra kasık ağrım oldu yine mi yumurtlama oldu acaba diye
Canım yarin kan testi vercem 14. Gun oluyor bakalim insallah guzel haberler verebilirimcanım sen ne durumdasın çatlamanın üzerinden kaç gün geçti,inşallah güzel haberlerim gelir
güzel haberlerle gelirsin inşallah canımCanım yarin kan testi vercem 14. Gun oluyor bakalim insallah guzel haberler verebilirim
Aynen benm doktorumda inanmiyor su ovu testlerinesen gene de değerlendir o zaman ayda iki kez yumurtlama olma durumu yok diye biliyorum hatta instada bir doktor canlı yayında demişti
lh yükselir sizi aldatmasın diye
ben bu ay sana azze ye çok dua ettim vallaha sen hamile ol ben bu ay olmasamda olurr kuzum :)Canım yarin kan testi vercem 14. Gun oluyor bakalim insallah guzel haberler verebilirim
Insallah kuzum benim dua et olur mu tazecik hamilesin sen kabul olurgüzel haberlerle gelirsin inşallah canım
oyy kuzumm bizim icin ettigib duaları sende yaşa inşallah Allah razı olsun benim kadar sevinen herkesten cok güzel insnlar edinmişim burdaben bu ay sana azze ye çok dua ettim vallaha sen hamile ol ben bu ay olmasamda olurr kuzum :)
Cok cok ediyorum inan her namazdan sonra. Biliyorum bu nasıl bi istek. Bu mucizeyi rabbim hepimize yaşatsın❤Insallah kuzum benim dua et olur mu tazecik hamilesin sen kabul olur
Bebeğim benim Allah razı olsun nasıl yüce güzel bir kalbin varben bu ay sana azze ye çok dua ettim vallaha sen hamile ol ben bu ay olmasamda olurr kuzum :)
İnşallah canımm annesi onu cok istedi oda annesine sımsıkı tutunmusdur insallahçok merak ediyorummmm inşallah minnak kelebek vardır içinde
Amin kuzummCok cok ediyorum inan her namazdan sonra. Biliyorum bu nasıl bi istek. Bu mucizeyi rabbim hepimize yaşatsın❤
Allah razı olsun canım inşallah öyle olur.. o kadar panik içindeyim ki sürekli bişe olcak sanıyorum bi kayıp yasayınca insan doya doya sevinemiyo bileAmin kuzumm❤❤ ben de sana hamileligin sağlıkla ilerlesin diye dua ediyorum sağlikla kucagina almayi nasip etsin o minnak yavruyu
Akıntı yok henuz ama ınsallah erken olmas hatta normal yumurtlama zamanından 3 4 gun gec olsaErken mi yumurtlama oluyor acaba
inşallah canım benim çok amin inşallah Rabbim yüzünü güldürsün kuzumİnşallah canımm annesi onu cok istedi oda annesine sımsıkı tutunmusdur insallah
hadi bakalımmm hayırlısıSimdi test aldim geldim yaoicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?