- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 53
- 27
Nısıl ıldı ınlımıdımŞimdi sen bunu diyince. Kuzenimin eşide ilk ayından hamile kaldı. Gelp bana anlatıyodu x de nasıl oldu anlamadım diyo diyodu içimden dedim ben anlatırım şimdi nasıl oldugunu
Benim adet düzensizliğim vardı. Prolaktinden dolayı böyle oldugunu anladı doktor yaptıgı testlerle zaten bende prolaktinden olduğunu biliyodum gecen senelerde evlenmeden önce gittiğim doktorlardan. Hamilelik için başk bi engelimin olmadıgını kist falan olmadını rahimin temiz olduğunu söyledi. Sadece prolaktin çok yükseldiği için bunun yumurtanın gelişip çatlamasını engellediğini söyledi. O yüzden klomen verdi yumurtayı geliştirdi ve ondan sonra çatlatma iğnesi yaptı.Ya bende kist olmadanönce takipte yumurtam büyüdü ve çatlamadan kiste dönüştü doktorda adetini geciktirme sebebi olur dedi doğum kontrol hapıyla kisti geçirdik, bende çatlama iğnesi istiyordum , ama bu 4. Ay gidişim yine yumurta takibi yapacakmış adetin 3. Günü gel dedi :/ hiç bişey anlamıyorum ya birde siz hemen nasıl tedaviye başladınız doktor direk sprunu çözüptemi yaptı iğneyi
Ayy öyle oluncada insan utanır ilk aydan hamile kalmakta insanı çok şaşırtır daha evliliğe gelinliğe alışamadanŞimdi sen bunu diyince. Kuzenimin eşide ilk ayından hamile kaldı. Gelp bana anlatıyodu x de nasıl oldu anlamadım diyo diyodu içimden dedim ben anlatırım şimdi nasıl oldugunu
Anladım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırızBenim adet düzensizliğim vardı. Prolaktinden dolayı böyle oldugunu anladı doktor yaptıgı testlerle zaten bende prolaktinden olduğunu biliyodum gecen senelerde evlenmeden önce gittiğim doktorlardan. Hamilelik için başk bi engelimin olmadıgını kist falan olmadını rahimin temiz olduğunu söyledi. Sadece prolaktin çok yükseldiği için bunun yumurtanın gelişip çatlamasını engellediğini söyledi. O yüzden klomen verdi yumurtayı geliştirdi ve ondan sonra çatlatma iğnesi yaptı.
Amin canım inşallahh gerçekten çok istiyorum burdaki herkes gibi anne olmayı ve adetlerimin düzenli olmasınıAnladım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Kizlar ben yeni üye oldm mol gebelik geçirdim 9 ay korunduk korunmayı bıraktık folik asit içiyorum geçen ay bıraktık ama adet oldm bugün yumurtlama gunm bugün oldu dünde oldu tutma ihtimali nedir sizce çok istyrm 20 dk bekledm içimden aktı az birşey bide idrarımı tutamdm birşey olurmuHoşgeldin canım ilk gebelik haberi senden mi gelcek
Akması çok normal canım. Gerekli olunan zaten içeriye alınıyormuş ama doktor bana ilişkiden sonra bir saat yatılması geektiğini söylediKizlar ben yeni üye oldm mol gebelik geçirdim 9 ay korunduk korunmayı bıraktık folik asit içiyorum geçen ay bıraktık ama adet oldm bugün yumurtlama gunm bugün oldu dünde oldu tutma ihtimali nedir sizce çok istyrm 20 dk bekledm içimden aktı az birşey bide idrarımı tutamdm birşey olurmu
Mol gebelik nedir acaba canım?Kizlar ben yeni üye oldm mol gebelik geçirdim 9 ay korunduk korunmayı bıraktık folik asit içiyorum geçen ay bıraktık ama adet oldm bugün yumurtlama gunm bugün oldu dünde oldu tutma ihtimali nedir sizce çok istyrm 20 dk bekledm içimden aktı az birşey bide idrarımı tutamdm birşey olurmu
Yaparken iyi sonra nasıl oldu anlamadımNısıl ıldı ınlımıdım
ben ilk 3 hafta tam birleşme bile sağlayamadım acıdanAyy öyle oluncada insan utanır ilk aydan hamile kalmakta insanı çok şaşırtır daha evliliğe gelinliğe alışamadan
Hosgeldin canım. Adet tarihin ne listeye ekleyelim seni. Yumurtlama günün de cok yüksek tutma sansıKizlar ben yeni üye oldm mol gebelik geçirdim 9 ay korunduk korunmayı bıraktık folik asit içiyorum geçen ay bıraktık ama adet oldm bugün yumurtlama gunm bugün oldu dünde oldu tutma ihtimali nedir sizce çok istyrm 20 dk bekledm içimden aktı az birşey bide idrarımı tutamdm birşey olurmu
O oluyor canım ya biz hiç böyle şeyler yaşamadığımız için afedersin kuruluk oluyor Bi zevk anlamıyorsun ki ıslaklık olsun zamanla öğreniyorsun bazı şeyleriben ilk 3 hafta tam birleşme bile sağlayamadım acıdan
Hahahahah ayy bide ilk geceden hamile kalmakben ilk 3 hafta tam birleşme bile sağlayamadım acıdan
evet ya işkence gibiydi çok şükür ki geçtiO oluyor canım ya biz hiç böyle şeyler yaşamadığımız için afedersin kuruluk oluyor Bi zevk anlamıyorsun ki ıslaklık olsun zamanla öğreniyorsun bazı şeyleri
ya kıyamammm.Hahahahah ayy bide ilk geceden hamile kalmakben ilk gece annemde ayrıldım diye ağlaya ağlaya uyumuştum
Hahahahah erken yola koyulamadıkya kıyamammm.sen ağlarken millet calısmalara baslıyo bile eyy gidi
Gec olsun güc olmasın ne diyelim. O kızın hemen oldu mesala ama birsürü problemi sıkıntısı var. Allah ona aratmadı ama başka şeylerle imtihan etti. Mesala benimde Allaha sükür problemim yok ama bebis icin ugrasıyom benimde imtihanım buHahahahah erken yola koyulamadık
Aynen canımm dediğin gibi hepimizin imtihanı farklıı rabbim herşeyin hayırlısını versin diye boşuna demiyoruz. Dualarımız kabul olur hayırlısıyla inşallahhGec olsun güc olmasın ne diyelim. O kızın hemen oldu mesala ama birsürü problemi sıkıntısı var. Allah ona aratmadı ama başka şeylerle imtihan etti. Mesala benimde Allaha sükür problemim yok ama bebis icin ugrasıyom benimde imtihanım bu
Amin canımm inanıyorum bizimde yüzümüz gülcek. Ramazanı hamile bitirmek istiyorm.Aynen canımm dediğin gibi hepimizin imtihanı farklıı rabbim herşeyin hayırlısını versin diye boşuna demiyoruz. Dualarımız kabul olur hayırlısıyla inşallahh
İnşallahh canımm yazı hamile karşılarız inşallahAmin canımm inanıyorum bizimde yüzümüz gülcek. Ramazanı hamile bitirmek istiyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?