Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Canım bende Varım Aranıza yeni katıldım Evliyim 3 Yaşında bir kızım var 1 yıldır deniyoruz olmuyor bu ay Klomen +Ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım Sat 09/04/2020 Bat 09/04/2020 bakalım hayırlısıyla bu ay nasıl olacak çok merak ediyorum

Hosgeldin canım aramıza. Rabbim evladını sana bagıslasın ona da bi kardes nasip etsin

İnşallah canım. İlki nasıl olmuştu. Yani onda da belli bi süre uğraşmışmıydın hamilelik için

Kizlar simdi ara ara yavastan adet sancim basliyo gibi oluyo sonra duruyo sonra tekrar basliyo sonra duruyo. Bide kizkardesimin adeti hep benden sonra gelirdi gecen ay da benden sonra gelmisti ama bu ay kardesim dun adet oldu ben biraz umitlendim ama belli de olmaz bilemedim varmi boyle tecrubeli arkadaslar

İnşallah canım. İlki nasıl olmuştu. Yani onda da belli bi süre uğraşmışmıydın hamilelik için
Yok Can’ım evliliğimin ikinci ayında hamile kaldım bu sefer niye olmuyor bizde anlamadık Eşim Semen Analizide yaptırdı sadece morfoloji %3 çıktı Proxymen diye bir ilaç verdi çok sorun olmadığını söyledi eşime ama olmuyor nedense bizde anlamadık gitti

Kuzum arkadasına bakarak fikir yürütmek sacma olur. Herkesin vücut yapısı farklı belki erken yumurtlama görmüşte olabilir. Ama insallah senin adetin gelmez

Ne garip ya. İlkinde hemen kalıyosun sonra problem oluyo. Kac yasında ilk cocugun. İnsallah olur ya

Ne garip ya. İlkinde hemen kalıyosun sonra problem oluyo. Kac yasında ilk cocugun. İnsallah olur ya
İnş Can’ım Saol 3 girecek Ağustosta.. Evet ya hemen kalırım yine sanmıştım çok uzun sürede korunmamak lazımmış ben bunu anladım

Kuzum arkadasına bakarak fikir yürütmek sacma olur. Herkesin vücut yapısı farklı belki erken yumurtlama görmüşte olabilir. Ama insallah senin adetin gelmez
Biliyorum canim ama umut iste heryerden bi umut ariyorum insallah kimsenin adeti gelmez ya

İnş Can’ım Saol 3 girecek Ağustosta.. Evet ya hemen kalırım yine sanmıştım çok uzun sürede korunmamak lazımmış ben bunu anladım
Evet bunu hep diyolar. Ama napabilirsin ki canım bi tane olmuş hemen peşinr olsa zor olur mecburen korunuyosun. Sen gönlünü ferah tut. Bu topikte ki herkes hamile kalcak Allahın izniyle

Evet bunu hep diyolar. Ama napabilirsin ki canım bi tane olmuş hemen peşinr olsa zor olur mecburen korunuyosun. Sen gönlünü ferah tut. Bu topikte ki herkes hamile kalcak Allahın izniyle
Ayy inş cnım Rabbim bu mübarek günlerin hatrına dualarını kabul etsin inş.. O güzel yüreğin gibi yapsın dilediğin herşeyi

Ayy inş cnım Rabbim bu mübarek günlerin hatrına dualarını kabul etsin inş.. O güzel yüreğin gibi yapsın dilediğin herşeyi ❤❤
Amiiin Allah razı olsun canım. Burda hem dertleşiyoruz hemde bazı arkadaslarımızın hamilelik haberini alıp mutlu oluyoruz ben inanıyorum sen bu ay kalcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…