- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Doğru canımöylee ama
Hosgeldin canım hayırlisı olsun insallahBenide bu gruba dahil edebilirsiniz maümitler mayıs a kaldi:) bat 18 mayis
Beklenen adet tarihi imisben de bilmiyordum
Beklenen adet tarihi imisben de bilmiyordum
Benide eklermisimiz
ben de hep buralardan öğrendim,daha neler neler öğrendimm
Tabiki canımBenide eklermisimiz
sen 89 lumusun cnm bende 89luyum
Ne mutlu bana ozman
Evet canım grubun yaşlılarından oluyoruzsen 89 lumusun cnm bende 89luyum
ben bi de uzun süredir deneyenlerindenim 25.aya döndümbugun itibariyleEvet canım grubun yaşlılarından oluyoruztek degilmisim sevindim canım1
Benim de 15. ay oldu boyle zor olacağını bilseydim daha önce başlardım vallaben bi de uzun süredir deneyenlerindenim 25.aya döndümbugun itibariyle
Insallah hamilelik haberini verirsin canım az kalmış var mi belirtilerinAdete son 4 günüm ..
Kasık ağrım oldu ara ara ama önceki aylar da hep böyle olduInsallah hamilelik haberini verirsin canım az kalmış var mi belirtilerin
Selam canım iyilik nolsun sen nasıl oldunSlm canlar nasìl siniz
Ümitsizlige kapılma polikistk over olup çok hamile kalan var eşin de sorun yoksa muhakak olur. Bu topik sana da uğurlu gelir insallah enerini inacını yüksek tut az kalmış olumsuzlugu cekme hemenKasık ağrım oldu ara ara ama önceki aylar da hep böyle olduo yüzden umitlenmiyorum polikistik over olduğum içinde sanki kendiliğinden hamile kalmam biraz mucize gibi . Dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlerde bana edin ❤
Iyim cnm agrili zamanlar geciriyorum hic boyle olmazdi cok agri cektim bu regl doneminde bi de birsey fark ettim cok buyuk parcalar geliyor benden boyle kagit gibi icim urperdi ilk kez boyle oldum belki okadar ay sonra ilk denememizdi diye olabilir mi diye dusuniyorumSelam canım iyilik nolsun sen nasıl oldun
Rahim kendini gebelige hazırlamış belli ki canım ondandır o parcalar insallah bu ay gebelik haberini alıcaz hep beraberIyim cnm agrili zamanlar geciriyorum hic boyle olmazdi cok agri cektim bu regl doneminde bi de birsey fark ettim cok buyuk parcalar geliyor benden boyle kagit gibi icim urperdi ilk kez boyle oldum belki okadar ay sonra ilk denememizdi diye olabilir mi diye dusuniyorum
En küçüğü benimm 20 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?