Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım. Ben hamile oldugum zaman. Beni eltim,halam rüyasında görmüştü. Şimdide teyzem görmüş ve rahmetli babam iki tane erkek ismi vermiş:KK42: cok etkilendim inşallah hamileyimdir ve oğullarım olursa da isimleri hazır.
Azzee Allah rahmet eylesinn bende babamı kaybettimm mekanları cennet olsun inşallah🤲🏼 Valla yaşlarımız evliliğiiz gibi kaderimizde birmiş. İnşallahh hamilesindir canımm 🤲🏼❤️

Azzee Allah rahmet eylesinn bende babamı kaybettimm mekanları cennet olsun inşallah🤲🏼 Valla yaşlarımız evliliğiiz gibi kaderimizde birmiş. İnşallahh hamilesindir canımm 🤲🏼❤️
buradakilerle çok benzerliğimiz varmış bende babamı kaybettim 2016 da

Azzee Allah rahmet eylesinn bende babamı kaybettimm mekanları cennet olsun inşallah🤲🏼 Valla yaşlarımız evliliğiiz gibi kaderimizde birmiş. İnşallahh hamilesindir canımm 🤲🏼
Amin canımm. Aynen senle cok ortak yönümiz var. Sen ne zaman kaybettin babanı

Yeni bat ne canım. Erken mi geldi senin bi gün?
Ben anlamadimki subattan beri takip ediyorum 27 subatta bi geldi 28 martta bi geldi simdide 25 nisan sabah agridan saat 7 gibi uyudum 1 gibi uyandim wc ye gittigimde geldi halada azar azar geliyor afedersin pedim daha dolmadi ama geldi sonucta 29-30 gunde bi geliyo anlasilan telefon uygulamasindan nasil uygulicam bilemedim. Ovu testi siparis verdim yani karmasik duygular icindeyim

Ben anlamadimki subattan beri takip ediyorum 27 subatta bi geldi 28 martta bi geldi simdide 25 nisan sabah agridan saat 7 gibi uyudum 1 gibi uyandim wc ye gittigimde geldi halada azar azar geliyor afedersin pedim daha dolmadi ama geldi sonucta 29-30 gunde bi geliyo anlasilan telefon uygulamasindan nasil uygulicam bilemedim. Ovu testi siparis verdim yani karmasik duygular icindeyim
Canım benim reglilerim hep 2 gün önce yada 1 gün önce gelir. O ay kac cekiosa ona göre ben uygulamadan bakıyorum mesala bu ay 1 gün öne geldi. Sende uygulama yükleyip takip edebilirsin. Ovulasyon artık sart gibi bişe eğer olmazda bende kullancam galiba

Canım benim reglilerim hep 2 gün önce yada 1 gün önce gelir. O ay kac cekiosa ona göre ben uygulamadan bakıyorum mesala bu ay 1 gün öne geldi. Sende uygulama yükleyip takip edebilirsin. Ovulasyon artık sart gibi bişe eğer olmazda bende kullancam galiba
Hayirisi olsun ne diyelim hastaneye test yapmaya gidim diyorum esim izin vermiyor ramazan bitsin birlikte gidelim ozamana kadar devam calisalim diyorda yaw ne zormus arkadas bebek hayali kurmak guzelde calismasi zormus valla simdi anliyorum oyle ha deyince olmuyormus )) bende hamilelik kiyafetleri cocugun yatagini falan simdiden bakiyodum nasip degilmis Allah en kisa zamanda herkeze nasip etsin

Back
X