Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz kendinden bahset canım ne zamandır istiyosun ilk gebelik mi olcak
3 yıllık evliyim canım 28 yaşındayım 4 ay oldu denemeye başlayalı ve doğum kontrol hapını bırakalı 4 aydır da folik asit kullanıyorum bu ay ovulasyon takibi yapıyorum bugün yumurtlama göründü pik yaptı ama hayırlısı inşallah çatladığını da görürüm siz neler yapıyorsunuz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏

3 yıllık evliyim canım 28 yaşındayım 4 ay oldu denemeye başlayalı ve doğum kontrol hapını bırakalı 4 aydır da folik asit kullanıyorum bu ay ovulasyon takibi yapıyorum bugün yumurtlama göründü pik yaptı ama hayırlısı inşallah çatladığını da görürüm siz neler yapıyorsunuz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏
İnşallah canım. Benimde regl tarihim 4 mayıs bekliyorum merakla ama adeti değil bebişi:KK51:

ayaklarinizi dikip fazla kipirdamadan yarim saat yatin. Buna gulerdim hep ama bu ay denedim ise yaradi😄

Eklentiler

• E576E55C-396C-485D-B687-898E84C64927.webp
    E576E55C-396C-485D-B687-898E84C64927.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 47
Back
X