• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz kendinden bahset canım ne zamandır istiyosun ilk gebelik mi olcak
3 yıllık evliyim canım 28 yaşındayım 4 ay oldu denemeye başlayalı ve doğum kontrol hapını bırakalı 4 aydır da folik asit kullanıyorum bu ay ovulasyon takibi yapıyorum bugün yumurtlama göründü pik yaptı ama hayırlısı inşallah çatladığını da görürüm siz neler yapıyorsunuz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏

3 yıllık evliyim canım 28 yaşındayım 4 ay oldu denemeye başlayalı ve doğum kontrol hapını bırakalı 4 aydır da folik asit kullanıyorum bu ay ovulasyon takibi yapıyorum bugün yumurtlama göründü pik yaptı ama hayırlısı inşallah çatladığını da görürüm siz neler yapıyorsunuz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏
İnşallah canım. Benimde regl tarihim 4 mayıs bekliyorum merakla ama adeti değil bebişi:KK51:

ayaklarinizi dikip fazla kipirdamadan yarim saat yatin. Buna gulerdim hep ama bu ay denedim ise yaradi😄

Eklentiler

• E576E55C-396C-485D-B687-898E84C64927.webp
    E576E55C-396C-485D-B687-898E84C64927.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 48
Back
X