İnşallah canım şu mübarek Ramazan ayında allah dualarımızı geri çevirmesin hepimizin göbüşleri dolu olsun inşallah belki bayram hediyesi olurİnşallah canım. Benimde regl tarihim 4 mayıs bekliyorum merakla ama adeti değil bebişi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım şu mübarek Ramazan ayında allah dualarımızı geri çevirmesin hepimizin göbüşleri dolu olsun inşallah belki bayram hediyesi olurİnşallah canım. Benimde regl tarihim 4 mayıs bekliyorum merakla ama adeti değil bebişi![]()
Ay insallah agzun bal yerin insallah keske hemen ogrenebilsek ya.maliko da senin gibi bekledi bekledi noldu yine hamile yine hamilehadiii kuzucuumm güzel haberler getir bize
Her zaman canım bu kötü günlerde çok iyi geldi banada evden çıkamıyoruz malum kimsede yok konuşabileceğimiz çok iyi geldiniz valla sağolunekledim canım. Topikte kalıp bize destek oldugun icin cok tesekkur ederim![]()
inşallah canım öyle olurrİnşallah canım şu mübarek Ramazan ayında allah dualarımızı geri çevirmesin hepimizin göbüşleri dolu olsun inşallah belki bayram hediyesi olur![]()
evet canım valla öyle. Güzel bi topik oldu hepiniz birer ciceksinizHer zaman canım bu kötü günlerde çok iyi geldi banada evden çıkamıyoruz malum kimsede yok konuşabileceğimiz çok iyi geldiniz valla sağolun
olur gider bakalim fazla seyetmeBen amuda bile kalktım valla :)) olmazsa valla üzülürüm okadar uğraştım![]()
Ben cok mutlu oluyorum hamilelik haberleri alınca o yüzden aslında sizden hemen almak istiyorum motive oluyoAy insallah agzun bal yerin insallah keske hemen ogrenebilsek ya.
Insallah hepimiz hamile oluruz saglikli hayirli bebeklerimiz olurBen cok mutlu oluyorum hamilelik haberleri alınca o yüzden aslında sizden hemen almak istiyorum motive oluyo![]()
Her gün mü test yapmamız gerekiyor ilk gebeliğim o yüzden pek bilgim yokBenimde böyle ilerledi canım haberlerini bekliyorum
bencede pikKızlar bunlar da benim ovulasyon testlerim adetin son gününden başladım yapmaya siz ne yorumlarsınız pik dediler ama bugününkine
Canım valla normalde adet gittikten sonra 5. Gün başlanıyormuş ama ben adetin son gününden başladım kimisinin adet bittiğinin ertesi günü de yumurtlama olabiliyormuş kaçırmak istemedim ben kaç aydır uygulamaya göre birliktelik yaşıyordum hatta bu ay da 29 nisan yumurtlama görünüyor ama ovulasyon yumurtlamayı bugün gösterdiHer gün mü test yapmamız gerekiyor ilk gebeliğim o yüzden pek bilgim yok
İlk merakımdan hergün yaptım ben idrar testini canım sonra koyulaştı mı diye merak ettiğim için 2 gün 4 gün falan öyle yaptım 2 kez kan verdim bi dahada vermedimHer gün mü test yapmamız gerekiyor ilk gebeliğim o yüzden pek bilgim yok
Amiiiinn cnmİnşallah canım. Şu mübarek günlerde Rabbim gönlümüzün muradını verir inşallah
aynen canım olur inşallahSenin için daha iyi olur o zamantek işe yarasa da burda yazabilsek
![]()
Bugün ve yarını değerlendir canım, insallah bebisin gelirKızlar bunlar da benim ovulasyon testlerim adetin son gününden başladım yapmaya siz ne yorumlarsınız pik dediler ama bugününkine
Amin canım hepimizin inşallahBugün ve yarını değerlendir canım, insallah bebisin gelir![]()
Seninki yumurtlama testi o zamanCanım valla normalde adet gittikten sonra 5. Gün başlanıyormuş ama ben adetin son gününden başladım kimisinin adet bittiğinin ertesi günü de yumurtlama olabiliyormuş kaçırmak istemedim ben kaç aydır uygulamaya göre birliktelik yaşıyordum hatta bu ay da 29 nisan yumurtlama görünüyor ama ovulasyon yumurtlamayı bugün gösterdi
Aynen canım ben seni yanlış anladım sanırımSeninki yumurtlama testi o zaman