Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maliko da senin gibi bekledi bekledi noldu yine hamile yine hamile :KK70: hadiii kuzucuumm güzel haberler getir bize
Ay insallah agzun bal yerin insallah keske hemen ogrenebilsek ya.
[/QUOTE]
Ben cok mutlu oluyorum hamilelik haberleri alınca o yüzden aslında sizden hemen almak istiyorum motive oluyo:KK51:

Kızlar bunlar da benim ovulasyon testlerim adetin son gününden başladım yapmaya siz ne yorumlarsınız pik dediler ama bugününkine

Eklentiler

• C8E5F0B0-38F1-409F-AB09-9AE5A95DB29D.webp
    C8E5F0B0-38F1-409F-AB09-9AE5A95DB29D.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 45
  • BD6AFC7B-4FC4-40ED-AA1C-2C2C302CAFDF.webp
    BD6AFC7B-4FC4-40ED-AA1C-2C2C302CAFDF.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 47
Her gün mü test yapmamız gerekiyor ilk gebeliğim o yüzden pek bilgim yok
Canım valla normalde adet gittikten sonra 5. Gün başlanıyormuş ama ben adetin son gününden başladım kimisinin adet bittiğinin ertesi günü de yumurtlama olabiliyormuş kaçırmak istemedim ben kaç aydır uygulamaya göre birliktelik yaşıyordum hatta bu ay da 29 nisan yumurtlama görünüyor ama ovulasyon yumurtlamayı bugün gösterdi

Her gün mü test yapmamız gerekiyor ilk gebeliğim o yüzden pek bilgim yok
İlk merakımdan hergün yaptım ben idrar testini canım sonra koyulaştı mı diye merak ettiğim için 2 gün 4 gün falan öyle yaptım 2 kez kan verdim bi dahada vermedim

Ben folattro folik asiti içmeye başladım. Tutunmaya yardım ediyor diye duymuştum.

Kızlar bunlar da benim ovulasyon testlerim adetin son gününden başladım yapmaya siz ne yorumlarsınız pik dediler ama bugününkine
Bugün ve yarını değerlendir canım, insallah bebisin gelir 🤲🏻👼🏻🤗

Canım valla normalde adet gittikten sonra 5. Gün başlanıyormuş ama ben adetin son gününden başladım kimisinin adet bittiğinin ertesi günü de yumurtlama olabiliyormuş kaçırmak istemedim ben kaç aydır uygulamaya göre birliktelik yaşıyordum hatta bu ay da 29 nisan yumurtlama görünüyor ama ovulasyon yumurtlamayı bugün gösterdi
Seninki yumurtlama testi o zaman

Back
X