Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa deme öyle Ben fazla belirti bekliyorum galiba mesela yerleşme kanaması görmeyi çok istiyorum reglden önce. Bu ay bizim ayımız mıdır sencee ne diyosun
Kuzum bekleme o herkeste olmaz. Olsa kesin gözüylr bakarız süper olur ama. Bende olmamıstı. Bence kasık batmaları göğüs ağrısı bunlarda belirti benim icin sıfır belirti insallah bizim ayımızdır amaaaa

Aynen kesin diye sevinmek için görmek istiyorum zaten ama o olmasa da olur dediğin gibi bat tarihinde müjde alalım yeter ki :) İnşallah mayıs kırma ümidimizi

Yok yaaa şu dünyada erkekler bile hamile olur ben olamam o kadar ihtimal vermiyorum niyeyse :) 3 sene hiç olmadı ya sanki ben gebe kalamazmışım gibi hiç inancım yok :)
ummadıgın yerden ciceklenceksin işte

Yaa deme öyle Ben fazla belirti bekliyorum galiba mesela yerleşme kanaması görmeyi çok istiyorum reglden önce. Bu ay bizim ayımız mıdır sencee ne diyosun
Benim 11 Mart adetim 25 martta ara kanama gibi 1 .2 damla kan gelmiş gece ilişkiden sonra sabah kalktığımda görmüştüm bu ay hamileyim acaba yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum hiç

Kızlar hellö :) benimde ugun boğazlsrım şişti, kendi kendime korkum ara soktum malum hastalıktan dolayı, sabahtan beri içmediğim bitki çayı kalmadı, ilaçta kullanmadım, canım sıkıldı geeçekten. Bende ki bütün o batmalar, agrılar keildi, beyaz akıntımda kesildi, göğsümde acımıyor :)) ben bu aydan umutsuzluğa girdim. Buyuk ıhtımal bu ay olmazsa bir süre ara vereceğiz gibi görünüyor

Merhaba biseyi merak ediyorum bu corono yuzunden hamilelikten korkan var mi bu surecte hastaneye kontrole bile gitmek bile sikinti olur cunku ne dusunuyorsunuz?
Açıkçası 16 aydır hamile olmayi bekliyorum ama olmadi o yüzden koronayi felan umursamıyorum. Ama doğru bir bakış aaçısı mi tartışılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…