Umutlan benceİşte o kimyasal yaşadığımdan şüphelendiğim ay olmuştu kasık batmalarıyla beraber. Sonra çok hafif oldu böyle değil. Bu ay yine var ama umutlanmiycammm
Yaa deme öyleUmutlan bence
Sanki biri göğsümle koltuk altım arasına vurup vurup morartmış gibi değince öyle acıyor :)Umutlan bence
Kuzum bekleme o herkeste olmaz. Olsa kesin gözüylr bakarız süper olur ama. Bende olmamıstı. Bence kasık batmaları göğüs ağrısı bunlarda belirtiYaa deme öyleBen fazla belirti bekliyorum galiba mesela yerleşme kanaması görmeyi çok istiyorum reglden önce. Bu ay bizim ayımız mıdır sencee ne diyosun
Cicegim bence sen hamilesinSanki biri göğsümle koltuk altım arasına vurup vurup morartmış gibi değince öyle acıyor :)
Aynen kesin diye sevinmek için görmek istiyorum zaten ama o olmasa da olur dediğin gibi bat tarihinde müjde alalım yeter ki :) İnşallah mayıs kırma ümidimiziKuzum bekleme o herkeste olmaz. Olsa kesin gözüylr bakarız süper olur ama. Bende olmamıstı. Bence kasık batmaları göğüs ağrısı bunlarda belirtibenim icin sıfır belirti insallah bizim ayımızdır amaaaa
Oooh masallah Allah saglikla kucagina versin darisi bizlerin basina gayli
Öyle yap Bencede koyulaşması betahcg yükseliyor anlamına geliyormuşBen de yapayım o zaman
Yok yaaa şu dünyada erkekler bile hamile olur ben olamam o kadar ihtimal vermiyorum niyeyse :) 3 sene hiç olmadı ya sanki ben gebe kalamazmışım gibi hiç inancım yok :)Cicegim bence sen hamilesin
İnşallah lütfen gelme kırmızılar. Mayıs tam bi bahar ayı olsun bizim icinAynen kesin diye sevinmek için görmek istiyorum zaten ama o olmasa da olur dediğin gibi bat tarihinde müjde alalım yeter ki :) İnşallah mayıs kırma ümidimizi
ummadıgın yerden ciceklenceksin işteYok yaaa şu dünyada erkekler bile hamile olur ben olamam o kadar ihtimal vermiyorum niyeyse :) 3 sene hiç olmadı ya sanki ben gebe kalamazmışım gibi hiç inancım yok :)
Hemen alicam yarın canım çok teşekkürler. Artık para falan düsünülmüyo bebis icin herşeye degerBiraz pahalı bir ilaç ama doktor iyi demişti b12 falan da içeriyor.
Amin inşallahOooh masallah Allah saglikla kucagina versin darisi bizlerin basina gayli
Benim 11 Mart adetim 25 martta ara kanama gibi 1 .2 damla kan gelmiş gece ilişkiden sonra sabah kalktığımda görmüştüm bu ay hamileyim acaba yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum hiçYaa deme öyleBen fazla belirti bekliyorum galiba mesela yerleşme kanaması görmeyi çok istiyorum reglden önce. Bu ay bizim ayımız mıdır sencee ne diyosun
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Hemen alicam yarın canım çok teşekkürler. Artık para falan düsünülmüyo bebis icin herşeye deger
Insallah canım dualarınızı eksik etmeyin bizden siz hamislerin duası kabul olurmuşİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Hayaller dualara emanetInsallah canım dualarınızı eksik etmeyin bizden siz hamislerin duası kabul olurmuşbu topikten hep beraber ocak 2021 annelerine geçelim
çatlama kanaması o :)Benim 11 Mart adetim 25 martta ara kanama gibi 1 .2 damla kan gelmiş gece ilişkiden sonra sabah kalktığımda görmüştüm bu ay hamileyim acaba yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum hiç
Açıkçası 16 aydır hamile olmayi bekliyorum ama olmadi o yüzden koronayi felan umursamıyorum. Ama doğru bir bakış aaçısı mi tartışılırMerhaba biseyi merak ediyorum bu corono yuzunden hamilelikten korkan var mi bu surecte hastaneye kontrole bile gitmek bile sikinti olur cunku ne dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?