Coook gecmis olsun canımm. Bian önce iyileşirsin umarım. Umutsuzluga neden giriyosun ki. Hamilelikte ilerki zamanlarda bazen mide bulantıları kesilir koku hassasiyeti göğüs hassasiyeti azalır sonra tekrar baslarKızlar hellö :) benimde ugun boğazlsrım şişti, kendi kendime korkum ara soktum malum hastalıktan dolayı, sabahtan beri içmediğim bitki çayı kalmadı, ilaçta kullanmadım, canım sıkıldı geeçekten. Bende ki bütün o batmalar, agrılar keildi, beyaz akıntımda kesildi, göğsümde acımıyor :)) ben bu aydan umutsuzluğa girdim. Buyuk ıhtımal bu ay olmazsa bir süre ara vereceğiz gibi görünüyor
İnşallah olcak canımmAçıkçası 16 aydır hamile olmayi bekliyorum ama olmadi o yüzden koronayi felan umursamıyorum. Ama doğru bir bakış aaçısı mi tartışılır
İnsallah gerçeklesecek dualarımızdaHayaller dualara emanet
inşallah canım. İnsan belirti arıyo ama oda olmaynca değilmiyim acaba diyo. Ama sabıır.İnsallah gerçeklesecek dualarımızda
Benim de 1 mayıs bugün test yaptım negatif hala ümitli olmalımıyım1mayıs
bilmem ki hissedemiyorum yani :) gerçi diğer aylsr cok hissetmiştim olmadı ama ne biliyim, karamsarlık var birazCoook gecmis olsun canımm. Bian önce iyileşirsin umarım. Umutsuzluga neden giriyosun ki. Hamilelikte ilerki zamanlarda bazen mide bulantıları kesilir koku hassasiyeti göğüs hassasiyeti azalır sonra tekrar baslarbenim hiç belirtim yok ama ynede umudum var
mesela benimde 1 yada 2 mayıs ben yapmıyorum test, cok erken benceBenim de 1 mayıs bugün test yaptım negatif hala ümitli olmalımıyım
Adetten sonra ilk ilişkinin üzerinden 17 gğn geçti çıkmaması normal mimesela benimde 1 yada 2 mayıs ben yapmıyorum test, cok erken bence
İlişkiden hemen sonraysa başka bi sebepten olabilir canım :/Benim 11 Mart adetim 25 martta ara kanama gibi 1 .2 damla kan gelmiş gece ilişkiden sonra sabah kalktığımda görmüştüm bu ay hamileyim acaba yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum hiç
Arada bi geliyo o karamsarlık ama biz yenecegiz onubilmem ki hissedemiyorum yani :) gerçi diğer aylsr cok hissetmiştim olmadı ama ne biliyim, karamsarlık var biraz
Normal kuzuuum sen yarın test yapsanaçok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen inşallah bu ay olmuştur ❤❣
1 mayıssa neden bugün test yaptın canım çok çok erken :)Benim de 1 mayıs bugün test yaptım negatif hala ümitli olmalımıyım
Ay ne güzel konuşuyosun yaa Allah razı olsun müstakbel teyzesiummadıgın yerden ciceklenceksin işte
teyzosuu sever onuAy ne güzel konuşuyosun yaa Allah razı olsun müstakbel teyzesi
İlişki üzerinden 15 gün geçince testte çıkar diye söyleyenler oldu bende umut edip yaptım birazda canım sıkıldı1 mayıssa neden bugün test yaptın canım çok çok erken :)
Ahh olsa da gerçekten teyzoş olsak birbirimizin bebişineeteyzosuu sever onu
yumurtladıgın tarih önemli, belki geç yumurtlamıssındırAdetten sonra ilk ilişkinin üzerinden 17 gğn geçti çıkmaması normal mi
Öyle yapıp da çıkanlar çok nadir canım daha batına çok varken çıkmaması o kadar normal ki. Boşu boşuna karamsarlığa kaptırma kendini :)İlişki üzerinden 15 gün geçince testte çıkar diye söyleyenler oldu bende umut edip yaptım birazda canım sıkıldı
Bizden cok iyi olurr valla. Her türlü destek varAhh olsa da gerçekten teyzoş olsak birbirimizin bebişinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?