Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizden cok iyi olurr valla. Her türlü destek var asla negatiflik yok hep pozitif. Ama ne eksik
O da olcak inşallahhh Rabbim şu mübarek ay hürmetine duamızı kabul edecek inanıyorum ben Süper teyzeler oluruz ciddenn

Bir kürtajım oldu dört ay önce şuan sanki olmayacak korkusuna kapıldım
Demek ki hamile kalabilmişsin kürtaj olduğuna göre, bak ben hiç gebelik yaşamadım nasıl bir şey hiç bilmiyorum bana imkansız gibi geliyor. Bi de bu açıdan bak bi kez olan bi daha olur :)

Tahminimce 16 nisanda oldu yumurtlamam
En az 12 gün geçmesi lazım diyorlar yumurtlamadan, sen batını bekle canım şurda bişey kalmamış zaten :) Benim de 3 mayıs hiç acele etmiyorum varsa eğer öğrenicem zaten inşallah :)

Demek ki hamile kalabilmişsin kürtaj olduğuna göre, bak ben hiç gebelik yaşamadım nasıl bir şey hiç bilmiyorum bana imkansız gibi geliyor. Bi de bu açıdan bak bi kez olan bi daha olur :)
İnan onu psikolojiside çok kötü ve bir doktorun yanlış teşhisi ile gitti bebeğim Rabbim size bir defa ve tam vericektir emin olun:) ne kadardır bekliyorsunuz

Tahminimce 16 nisanda oldu yumurtlamam
benimde o tarihte oldu, ama ben ovulasyon takibi yaptım, siz nasıl takip yaptınız? sormamın nedeni bem aylarca telefon uyglamasyla takip ettim, megeraem alakası yokmus, yanılıyor olabilirsiniz

En az 12 gün geçmesi lazım diyorlar yumurtlamadan, sen batını bekle canım şurda bişey kalmamış zaten :) Benim de 3 mayıs hiç acele etmiyorum varsa eğer öğrenicem zaten inşallah :)
Yaaa İnşaAllah güzel haberler alırız mucizemizi nasip etsin Rabbim sağlıklı bir şekilde :)

benimde o tarihte oldu, ama ben ovulasyon takibi yaptım, siz nasıl takip yaptınız? sormamın nedeni bem aylarca telefon uyglamasyla takip ettim, megeraem alakası yokmus, yanılıyor olabilirsiniz
Kürtaj olduğum gebeliğimde yaptığım ovulasyon programı ile takip ediyorum belirtileri de tutuyor

Merhabalar herkese..
Antalya ilinden doğum yapanlar veya hazırlık yapanlar bende mayıs içinde doğum yapıcam ve 3.çocuğum olacak allahın izniyle.. sizinle şunu paylaşmak istedim günümüzde olan lanet olasıca şu virüsden dolayı bir çoğumuz maddi sıkıntılar çekmekte onun için bebeğimizin uygun yollu ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz seriğe açılan bir mağazadan yapmanız ben bugün alışveriş yaptım ve bebeğimin bütün ihtiyaçlarını aldım çok uygun bir mağaza tavsiye ederim... mağaza adı bebeym. Dominos pizza kavşağında 50 metre batısında hemen. Antalya ilinde olmayanlar ise instagramdan ulaşabilirler şunu söyliyeyim ebebekten bile uygun çok şaşgınım ve hemen siznle paylaşmak istedim.... sağlıcakla kalın

inşallah canım. İnsan belirti arıyo ama oda olmaynca değilmiyim acaba diyo. Ama sabıır.
Akintın falan hic yok mu canım. Belki sen de o hic belirti yasamayan hamilelerden olcaksın hic belli olmaz sabırla bekleyelim az kaldı senin

İnan onu psikolojiside çok kötü ve bir doktorun yanlış teşhisi ile gitti bebeğim Rabbim size bir defa ve tam vericektir emin olun:) ne kadardır bekliyorsunuz
Öyledir tabii ki Rabbim kimseye yaşatmasın ama bardağın dolu tarafından bakmak derler ya, mesela Allah korusun infertilite probleminiz olabilirdi yokmuş ki bi kez hamile kalmışsınız. Bi daha kalırsınız sağlıkla da doğurursunuz inşallah Ben 2 senedir istiyorum aslında ama son 6 aydır deli gibi istiyorum

Ay inşaAllah bu ay beklediğin bebeğin kapını çalar :) hepimizin sağlıklı gebelikleri olsun evlat beklemek çok farklıymış

Ay inşaAllah bu ay beklediğin bebeğin kapını çalar :) hepimizin sağlıklı gebelikleri olsun evlat beklemek çok farklıymış
Amin amin :) Gerçekten öyle. Ben hayatımda hiçbir şeyi bu kadar içten istemedim hasretle beklemedim. Daha ortada yokken diğer her şeyden bu kadar farklıysa bi de olsa düşünemiyorum :)

Şuan yok canım. İnşallah öyle olur bakalım beklşyorum merakla bu yolun sonunda üzülmeyi hiç istemiyorm
Adete 3 gün kala beyaz akıntı görüyormuşuz.. Uff harika Milletin hayaline bak benimkine bak

Amin amin :) Gerçekten öyle. Ben hayatımda hiçbir şeyi bu kadar içten istemedim hasretle beklemedim. Daha ortada yokken diğer her şeyden bu kadar farklıysa bi de olsa düşünemiyorum :)
Aynen bende öyleyim çocukları o kadar çok seviyorum ki çevremdeki herkes kendş çocuğu olsa kimseye vermez diyorlar o kadar sahipleniyorum :)

direkt midemiz felan bulansa bu böyle olmıcak
Dizilerdeki gibi böyle baş dönmesi bayılma hemen akabinde mide bulantısı
Aynen bende öyleyim çocukları o kadar çok seviyorum ki çevremdeki herkes kendş çocuğu olsa kimseye vermez diyorlar o kadar sahipleniyorum :)
Aynen ben de öyleyim hele bebeklere hiç dayanamıyorum ama artık uzak duruyorum çünkü kötü oluyorum baya Tvde bile bakamıyorum bebeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…