Gecmis olsun uzuldum. Tam bilmiorum ama sorun olucagini sanmiorum.Kızlar boğazlarım şişti o yüzden antibiyotik kullanmaya başlıcam. Folik asite ara vereyim mi ikisini bir arada kullanmanın bi zararı olur mu bilginiz var mı
Göğüsle koltuk altı arasına dokununca acıyor mu canım?
Olmaz canım folik asit ilaç değil ki. Yine de bi araştır geçmiş olsunGecmis olsun uzuldum. Tam bilmiorum ama sorun olucagini sanmiorum.
Belirtilerin neydi canım akıntın var mıydı böyle hamile haberleri aldığımda heyecanlanıyorum allah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah
_Lila Lilaaaa çok sevindim canım harika haber, hayırla kucağına al inşallah bize de dua et Sen 6 gün boyunca hiç test yapmadın mı? Buraya belirtilerini yazıyodun ama ihtimal vermiyodun sanki öyle hatırlıyorumm
Allahım bu manzarayı görmeyi bize de nasip etsin yaa tebrikler canım
Yani akıntı azalırsa üzülmeyelim miCanım açıkçası ben pek belirti aramadım. Yani gebeliğe yormadim şimdi düşündükçe aklıma gelenleri yazayim
Akıntım önceden çok vardı regl yaklastikca azaldı. Şu an beyaz , seffaf akıntım geliyor genellikle
Hatta kızlar ben reglden önce sivilcelenirim aynı şekilde sivilcelerim çıktı ve hala var hala da çıkıyor. Sivilcelerim çıktı kesin regl olcam demeyin yani.
Göğüslerim ara ara ağrıdı acıdı ama bende kist var ondan hamileliğe yormamistim.
Ve uyku yani 3-4 gecedir özellikle iftardan sonra gözüm açılmadı.
Sağ ol canımm siz Allahın nazlı kullarının ettiği dualar kabul olacak bizim de yüzümüz gülecek inşallahAllah razı olsun canım etmem mi hiç inan hepinize edicem
Reglden 1 gün önce yaptım negatifti bidaha yapmadım öncesinde buraya attığım yanlış test olayı vardı ona çok üzülmüştüm bidaha yapmamıştım.
Zaten genelde reglden önce kesiliyor diyolar balımYani akıntı azalırsa üzülmeyelim mi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Bende belli belirsin değil dokununca baya morarmış gibi ağrıyor. Özellikle sabah yataktan kalktığımda çok ağrıyor sadece orası değil tüm göğüs bölgesi. Sen sonra hamile olduğunu mu öğrenmiştin canım?Belli belirsiz bi aci var kramp gibi giriodu
Ayyy test yapsanaBende belli belirsin değil dokununca baya morarmış gibi ağrıyor. Özellikle sabah yataktan kalktığımda çok ağrıyor sadece orası değil tüm göğüs bölgesi. Sen sonra hamile olduğunu mu öğrenmiştin canım?
Yok bnm adetim gecikti bkliom ole . Bnm belirtiler gidio arada oluo surekli degil gogus acisi var ama cok degil.
evet ama hamilrlik olursa devam eder diye okumuştum demekki kesin bişe değilmişZaten genelde reglden önce kesiliyor diyolar balım
Şu canına yandığımın gebeliğinde hiçbi şey kesin değilevet ama hamilrlik olursa devam eder diye okumuştum demekki kesin bişe değilmiş
Bi biz kaldık biz ne zaman veriyoz sevincli haberiŞu canına yandığımın gebeliğinde hiçbi şey kesin değil
Off bizim daha 6-7 gün var azzeBi biz kaldık biz ne zaman veriyoz sevincli haberi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ♥
Yani akıntı azalırsa üzülmeyelim mi
Sağ ol canımm siz Allahın nazlı kullarının ettiği dualar kabul olacak bizim de yüzümüz gülecek inşallah
Ahh o salak testNeyse canım çift çizgiyi gördün ya gerisi boş
Müminin mümine ettiği duanın faziletine çok inanıyorum inşallah olacak bizim de bu ay müjdemizAmin canım Allah isteyn herkese versin
Bence üzülmeyin benim önceden çoktu çünkü bariz azaldı. Yine var tabi de az geliyor.
Çok şükür canım gülecek tabi duayı eksik etmeyin hatta bu ay burada dua grubundaydım şansıma iki kere bana denk gelmişti.
Bende öyle yaparım tabi gelmezseOff bizim daha 6-7 gün var azzeBen 1-2 gün gecikene kadar beklerim büyük ihtimal çünkü sadece 1 testim var dışarı da pat diye çıkamıyorum çok nadir. O yüzden beklerim yani
Allah korusun ya şöyle bi 1 sene kadar gelmesin lütfen nisanda gördüğümüz regl son olsun inşallahBende öyle yaparım tabi gelmezsegünler bi şekilde geçiyo da benim korkum regl gelir dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?