Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi kullananlara bir sorum olacak 3 gundur test yapıyorum adetimin 10. Gunu basladim ilk gün T çizgisi silikti 2. Gün biraz daha belirgin fakat bugün 3. Gün T çizgisi çok çok silik diğer günlere nazaran bir tik daha koyu olması gerekmiyor mu ? Daha önce yaptıklarımda hep öyle oluyordu çünkü sizce neden olabilir ? (Testi yapmadan 2 saat önce bisey içip yemedim) yardımcı olursanız çok sevinirim 🙂

Kızlar ben geldim bebişin kesesi gözüktü kalp atışını dinletti doktor 6 haftalık dedi 20 gün sonra tekrar gel dedi
Oy maşallah gözün aydın. Beta baktın mı kaçtı. Tam 6 haftalık ta duyuluyor yani bnde o zaman gideyim

Oy maşallah gözün aydın. Beta baktın mı kaçtı. Tam 6 haftalık ta duyuluyor yani bnde o zaman gideyim
Benim en son idrar testim dün yapmıştım böyle çıktı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar ben geldim bebişin kesesi gözüktü kalp atışını dinletti doktor 6 haftalık dedi 20 gün sonra tekrar gel dedi

6 haftada duyuluyor yani kalp atışı canım hadi gözün aydın.

Peki vajinal ultrasonla mi baktı yoksa karnından mi ?

Bunu okuduğumda o kadar sinirlendim ki :sinirli: bende de var o karaktersiz meymenetsiz eltiden, bana sürekli soruyor bende şimdi istemiyorum geziyorum tozuyorum baş başa eşimle vakit geçiriyoruz gibi şeyler söylüyorum her seferinde, istediğimi asla söylemiyorum. o da geçen bana 3.yü istediklerini söyledi ben şok. ben hep bir kızım olsun isterim bunu da laf arasında söylemiştim, ben de kız istiyorum diyor(iki oğlu var bu arada). Bir tane doktor varmış bilmem ne takvimine göre kız doğurtuyormuş ona gideceğiz dedi ben ikinci şok. Cahilliğine mi yanayım bu kadar düşüncesiz oluşuna mı? Ben hamile kalırsam diye ödü kopuyor kıskançlıktan kuduruyor. Delireceğim. Benden önce hamile kalırsa çıldırmalı günler beni bekliyor.
Herkeste varmıs demek bu eltilerden😔 bencil insanlarla dolu etrafımız gercekten, o yüzden sır vermiceksinz uzak duracaksınz..

Benim en son idrar testim dün yapmıştım böyle çıktı
Benimde dün akşam ki testim böyle. Bugün beta 590 çıktı. Hangi testleri istedi hwtırlıyormusun. Sat ne zamandı senin

Eklentiler

• IMG_20200427_231736.webp
    IMG_20200427_231736.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 56
Herkeste varmıs demek bu eltilerden😔 bencil insanlarla dolu etrafımız gercekten, o yüzden sır vermiceksinz uzak duracaksınz..
Ben uzak duruyorum hatta daha da uzaklaşmak istiyorum ama o benimle aynı şehirde olmadığı halde en geç iki ayda bir bana gelmeye çalışıyor. En son yok çocuğu hastaneye getiriyoruz yok alışverişe geliyoruz diye her hafta gelmeye başladılar neyse ki korona çıktı da gelemiyor pislik 😣 hiç aramam sormam bu arada. Başta biraz yüz vermiştim gördüm ne kadar bencil ve çıkarcı olduğunu. Tek mutluluğum bu iki sene içinde ailedeki herkesin onun gerçek yüzünü görmüş olması.

Ben uzak duruyorum hatta daha da uzaklaşmak istiyorum ama o benimle aynı şehirde olmadığı halde en geç iki ayda bir bana gelmeye çalışıyor. En son yok çocuğu hastaneye getiriyoruz yok alışverişe geliyoruz diye her hafta gelmeye başladılar neyse ki korona çıktı da gelemiyor pislik 😣 hiç aramam sormam bu arada. Başta biraz yüz vermiştim gördüm ne kadar bencil ve çıkarcı olduğunu. Tek mutluluğum bu iki sene içinde ailedeki herkesin onun gerçek yüzünü görmüş olması.
Koronanın en güzel tarafı o oldu zaten kimseyle görüşmüyorum ben de

6 haftada duyuluyor yani kalp atışı canım hadi gözün aydın.

Peki vajinal ultrasonla mi baktı yoksa karnından mi ?
Karından baktı canım vajinal yaptırmam asla öbür hamileliğimde yaptırdım kanamam leke leke geliyordu daha çok arttı bebeğim öldü

Back
X