- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Maalesef ki bu işin en kötü yanı da buinşallah öyle olur canım beklemekten baska yapabilcegim bişe yok maalesef![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef ki bu işin en kötü yanı da buinşallah öyle olur canım beklemekten baska yapabilcegim bişe yok maalesef![]()
Maşallah canım benim sağlıkla Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar beta 590 çıktı. Bu durumda haftaya pazartesi 5 binleri bulur inş bugün sat göre 4+4 olduk
Aminn inşllhMaşallah canım benim sağlıkla Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
İnşallah canım arkanızdan biz de gelelimAminn inşllh❤ darısı başınıza kısa zamanda
yaaa hadiii cok sevindim kuzuumm. Pıt pıt atan kalbiiiKızlar ben geldim bebişin kesesi gözüktü kalp atışını dinletti doktor 6 haftalık dedi 20 gün sonra tekrar gel dedi
Oy maşallah gözün aydın. Beta baktın mı kaçtı. Tam 6 haftalık ta duyuluyor yani bnde o zaman gideyimKızlar ben geldim bebişin kesesi gözüktü kalp atışını dinletti doktor 6 haftalık dedi 20 gün sonra tekrar gel dedi
Aynen canım bende çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsinyaaa hadiii cok sevindim kuzuumm. Pıt pıt atan kalbiii![]()
Amin kuzum rabbim bizlerede tattırsın bu duyguyuAynen canım bende çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin
Beta bakmadı canım direk ultrasonda baktı gördü bir sürü test istedi yarın çıkarmıs sonuçlarOy maşallah gözün aydın. Beta baktın mı kaçtı. Tam 6 haftalık ta duyuluyor yani bnde o zaman gideyim
Benim en son idrar testim dün yapmıştım böyle çıktıOy maşallah gözün aydın. Beta baktın mı kaçtı. Tam 6 haftalık ta duyuluyor yani bnde o zaman gideyim
Kızlar ben geldim bebişin kesesi gözüktü kalp atışını dinletti doktor 6 haftalık dedi 20 gün sonra tekrar gel dedi
Herkeste varmıs demek bu eltilerdenBunu okuduğumda o kadar sinirlendim kibende de var o karaktersiz meymenetsiz eltiden, bana sürekli soruyor bende şimdi istemiyorum geziyorum tozuyorum baş başa eşimle vakit geçiriyoruz gibi şeyler söylüyorum her seferinde, istediğimi asla söylemiyorum. o da geçen bana 3.yü istediklerini söyledi ben şok. ben hep bir kızım olsun isterim bunu da laf arasında söylemiştim, ben de kız istiyorum diyor(iki oğlu var bu arada). Bir tane doktor varmış bilmem ne takvimine göre kız doğurtuyormuş ona gideceğiz dedi ben ikinci şok. Cahilliğine mi yanayım bu kadar düşüncesiz oluşuna mı? Ben hamile kalırsam diye ödü kopuyor kıskançlıktan kuduruyor. Delireceğim. Benden önce hamile kalırsa çıldırmalı günler beni bekliyor.
Benimde dün akşam ki testim böyle. Bugün beta 590 çıktı. Hangi testleri istedi hwtırlıyormusun. Sat ne zamandı seninBenim en son idrar testim dün yapmıştım böyle çıktı
Ben uzak duruyorum hatta daha da uzaklaşmak istiyorum ama o benimle aynı şehirde olmadığı halde en geç iki ayda bir bana gelmeye çalışıyor. En son yok çocuğu hastaneye getiriyoruz yok alışverişe geliyoruz diye her hafta gelmeye başladılar neyse ki korona çıktı da gelemiyor pislikHerkeste varmıs demek bu eltilerdenbencil insanlarla dolu etrafımız gercekten, o yüzden sır vermiceksinz uzak duracaksınz..
Koronanın en güzel tarafı o oldu zaten kimseyle görüşmüyorum ben deBen uzak duruyorum hatta daha da uzaklaşmak istiyorum ama o benimle aynı şehirde olmadığı halde en geç iki ayda bir bana gelmeye çalışıyor. En son yok çocuğu hastaneye getiriyoruz yok alışverişe geliyoruz diye her hafta gelmeye başladılar neyse ki korona çıktı da gelemiyor pislikhiç aramam sormam bu arada. Başta biraz yüz vermiştim gördüm ne kadar bencil ve çıkarcı olduğunu. Tek mutluluğum bu iki sene içinde ailedeki herkesin onun gerçek yüzünü görmüş olması.
Karından baktı canım vajinal yaptırmam asla öbür hamileliğimde yaptırdım kanamam leke leke geliyordu daha çok arttı bebeğim öldü6 haftada duyuluyor yani kalp atışı canım hadi gözün aydın.
Peki vajinal ultrasonla mi baktı yoksa karnından mi ?
Maşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar ben geldim bebişin kesesi gözüktü kalp atışını dinletti doktor 6 haftalık dedi 20 gün sonra tekrar gel dedi
Son adet 11 Mart canım bunları istediBenimde dün akşam ki testim böyle. Bugün beta 590 çıktı. Hangi testleri istedi hwtırlıyormusun. Sat ne zamandı senin