- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Canım sen nasılsınn ne alemdesinn var mı bi belirti bişeyBekle bakalım regl geliyo mu. Gelmezse bi kaç gün yine test yaparsn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen nasılsınn ne alemdesinn var mı bi belirti bişeyBekle bakalım regl geliyo mu. Gelmezse bi kaç gün yine test yaparsn
Kızz 27 yaş genç değil mii düşünmeyin öylee bi sağlık sorununuz yoksa eğer olur neden olmasınn inşallah olur Allahım izniyleeE ben de 27 yaşındayım eşim 33 canım ikimizin de yaşı genç değil bizim de yok öyle düşünme ne yapalım bekleyeceğiz
Aynen ya öyle diyor sebep o değildir falan diyor doktor. Biraz da araştırdım az önce septum ameliyatından sonra hamilelik oranları artıyormuş, e yapsana madem bu işlemi. Yaşım da 28 20 yaşında değilim ki bekletiyorsunYa banada dediler. Bekle düşük yaparsan hallederiz ya böyle bişey olabilir mi. Neden düşük yapmayı bekleyelim. Sinir olmuştum. Tüp bebek düşünmüştük bir ara. Yaparsak tüp bebek ozaman onu almamız lazım demişlerdi. Birde afedersin bir araya gelince hepsi geri çıkıyordu. İşlemden sonra eşim ilk defa gittiğini hissettim dedi. Belkide yumurtaya kadar ulaşamıyordur sizinde. İnş yine de gerek kalmaz canım hamile kalırsın bir an önce![]()
canım çok üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evladı kucağına almayı nasip etsin, duamdasın artıkBende 2.5 yıldır evliyim. Hiç korunmadım hatta ilk denemem de hamile kalırım sanıyorum ne üzücü. Okadar uğraşlar sonrası geçen yıl bu ay hamile kaldığımı öğrendim. Nasıl sevindim nasıl ağladım. Ağlaya ağlaya herkesi arayıp hamileyim die çığlık atıyordum. Erkek olacaktı. Adı bile belliydi. 5. Ayında kalbinin gelişmediğini öğrendim. Bütün sevincim kursağımda kaldı. Oyüzden artık olmayınca okadar çok üzülmüyorum demekki hayırlısı zamanı gelince nasılsa gelecek bana diyorum sağlıkla![]()
Aynen ya öyle diyor sebep o değildir falan diyor doktor. Biraz da araştırdım az önce septum ameliyatından sonra hamilelik oranları artıyormuş, e yapsana madem bu işlemi. Yaşım da 28 20 yaşında değilim ki bekletiyorsun
İnşallah hamile kalırım canım ama bu sefer de hep düşük olursa diye korkucam
canım çok üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evladı kucağına almayı nasip etsin, duamdasın artık![]()
Canım ben daha cok yeniyim 6 aylık evliyim 2 ay önce kürtaj oldum düşük yaptım. Kürtajdan sonra hc korunmadım ama nasip olmadı. İnşallah mayısda olur hepimiz için8 aydır deniyorum canım 2 defa klomen kullandım bir defa catlatma ignesi ama hiç biri ise yaramadisen ne zamandir deniyorsun peki ?
Belirti mi? O da ne?Canım sen nasılsınn ne alemdesinn var mı bi belirti bişey ❤![]()
6 gün var canım. Evet ama insan ufak ta olsa belirti arıyo işteİnşallah kuzum inşallah olmazsınnAman boşver hiç belirti arama zaten en iyi rahat olmak masipte barsa olcak zTen inşallahh
kaç gün kaldıı test yapmana
Amin insallah dogru diosun ama anlamadigim su ki stres dioruz aklimiza bi o gelio bi cok kisi bizden daha stresli ama hamile oluo ewt nasip konusunda haklisiniz ama stres dogru degil bnce bnm kardesim 1 ayda 50 test denedim dedi ama hamile oldu bnm sinavim bu sanirim umarim bu sinavi saglikli hayirli bisekilde atlatiriz hepimiz hamile oluruz sonra dogumi ve dis derdini konusruz uykusuz geceler flnCanım bemim Allahtan ümidini kesme hepimiz için bi vakti zamanı var inşallah. Hem tıp o kadar gelişti ki illaki bi çaresi var herşeyin inşallah üzülme. Biz çok takıyoruz bu konuyu bence onunda çok etkisi var stres her türlü olumsuzluğun hastalığın başı bşraz daha rahat olmamız lazım aslında inşallahh bizede anne olmayı nasip eder rabbim hayırlısıyla❤
Insallah gelmez guzl hber verirsinBelirti mi? O da ne?yok kuşumm ya reglim gelmesin lütfeeen
![]()
İnşallah bakalım CanmInsallah gelmez guzl hber verirsin![]()
Haklısınn cnm ama düşündükçe daha çok atrese biniyoruz inşallahh 6 gün sonra senin bayramın olur6 gün var canım. Evet ama insan ufak ta olsa belirti arıyo işte![]()
inşallah öyle olur canım beklemekten baska yapabilcegim bişe yok maalesefHaklısınn cnm ama düşündükçe daha çok atrese biniyoruz inşallahh 6 gün sonra senin bayramın olur![]()
Doktor verdi canım klomen den sonra catlatma ignesi vuruldum ama yine de olmadiCanım ben daha cok yeniyim 6 aylık evliyim 2 ay önce kürtaj oldum düşük yaptım. Kürtajdan sonra hc korunmadım ama nasip olmadı. İnşallah mayısda olur hepimiz içinçatlatma iğnesini neden kullanıyodun
inşallah canımDoktor verdi canım klomen den sonra catlatma ignesi vuruldum ama yine de olmadiinşallah canım mayıs ayı hepimiz için uğur getirsin insallah
![]()
Amin insallah dogru diosun ama anlamadigim su ki stres dioruz aklimiza bi o gelio bi cok kisi bizden daha stresli ama hamile oluo ewt nasip konusunda haklisiniz ama stres dogru degil bnce bnm kardesim 1 ayda 50 test denedim dedi ama hamile oldu bnm sinavim bu sanirim umarim bu sinavi saglikli hayirli bisekilde atlatiriz hepimiz hamile oluruz sonra dogumi ve dis derdini konusruz uykusuz geceler fln![]()