Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum doğru, 17. Günde adet oldum galiba çok erken yumurtladım ya da yumurtlamadım adet oldum, bitti şimdi 8. Günüm, ovülasyon testini gördün mü 👀 sence yumurtlama var mk
Sen hayıtta içiyodun değil mi ? Ben bi dönem araştırırken denge gelmiştim birkaç kişiye senin gibi erken regl olan. Ondan mı oldu acaba😕 Soğan kürü bana aynı etkiyi yapmıştı...
Kuzum t ne taraf anlayamadım ben ? Eğer sol tarafsa pike çok yakın yarın pik olur muhtemelen canım. Eğer sağ tarafa pik rengi açılana kadar teste devam ama bugünle birlikte 4 gün ilişki olsun. Sonu da bebiş olsun inşallah 🙏🙏👦👧💕

İnşallah canım bekleyen herkese nasip olur inşallah, benim gittiğim doktor sadece hormon testi, açlık kan şekeri ve tiroidlere baktı diğerlerini istemedi, vajinal ultrasonda kontrolde görünüm gördü sadece, adetli iken gel yumurta geliştirici ilaçlara başlayalım bi de bu şekilde deneyelim dedi
İlaç desteğiyle olur belki bu sefer vakti var sonuçta 🤷🏻‍♀️

Kızlar hayırlı geceler benim yumurtlama günü 19 nisan pazardı takvimle takip ettim bu ay baya değerlendirdik 21 nisan salı akıntım hafif kanlı gibiydi 2 gün boyunca peçetede pembe akıntı gördüm hafifçe ne olduğunu anlayamadım bir de dün akşam pembe akıntı gördüm lavaboda tek seferlik BAT 3 Mayıs anlam veremiyorum vücuduma çok istiyorum Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah mübarek Ramazan yüzü suyu hürmetine 🤲🏻
Yerleşme olabilir canım adetede az kalmış zatenn

BEKlemek cok zor 😓 bu ay olmadı diğer ay diye ye zaman geciyor artık yoruldum anne olmak istiyorum
Biliyorum canım gercekten cok zor. Ama ümitsizliğe düşme bizde anne olcaz elbet. Regline kaç gün var

Kızlar hayırlı geceler benim yumurtlama günü 19 nisan pazardı takvimle takip ettim bu ay baya değerlendirdik 21 nisan salı akıntım hafif kanlı gibiydi 2 gün boyunca peçetede pembe akıntı gördüm hafifçe ne olduğunu anlayamadım bir de dün akşam pembe akıntı gördüm lavaboda tek seferlik BAT 3 Mayıs anlam veremiyorum vücuduma çok istiyorum Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah mübarek Ramazan yüzü suyu hürmetine 🤲🏻
Canım benim ilk gebelikte oldu yumurtlama günümde wc de anlık pembe kan geldi korkup annemi aramıştım yanında tanıdıklar da duymuş ve direk hepsi kesin hamile kalacak demişler ve 15 gün sonra hcg 1700 çıkmıştı tabi sonu hüsran oldu. İnşaAllah bebek vardır olablir yani 🤗😉

Ooo neler konuşulmuş herkes iyidir umarım benim bata son 6 gün ama bugün feci belim ağrıdı hayırlısıyla sevinçli haberler alırsınız inşallah

Var desem yalan olur ama gogusumun ucu cok kasiniyo kasiyom 1 2 dkk sonra aciyo yaniyo kasiyamiyorum bulantim filan yok bir kere oldu piskolojiktir dedim gectim bide niyette tutuyorum ondam da olabilir dedim kendi kendime 😀

Back
X