- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
Yok canım. Folik asit kullanıyorum sadeceKullandığın bişeyler var mı bitkisel veya ilaç olarak peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım. Folik asit kullanıyorum sadeceKullandığın bişeyler var mı bitkisel veya ilaç olarak peki
Evet bende duydum aksini iddia eden de varSanki doğum kontrol haplarından sonra böyle oluyo diye okumuştum
Öyledir muhakkak ama en güzel duygudr annelik benceAmin :) Çok güzel ama sınavı da zor. Endişe korku yorgunluk tükenmişlik hiç bitmiyor :)
Polikistik görünüm farklı mı pcostan bilmediğimden soruyorum bi de bana pcos dediler ama diğer pcoluların şikayetleri yok bende sadece adetlerim düzensizleşmiştiBen prowomen ve hayıt suyu kullanıyorum. Polikistik görünüm var bende
Olabilir kuzum. Ama ben artık hamile kalmanın daha zorlastıgını düşünüyorumEvet bende duydum aksini iddia eden de var![]()
Aa bendr düşük tehlikesi yapıyor diye icmiyordm bayadirDuzenli ve az miktarda alirsan yararlimis bi kac kadinda faydali dio. Bilemiorum bn gunde bi bardak icicem.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum bir de kıyamet alameti ölümler kolay doğumlar zor olacak buyruluyorOlabilir kuzum. Ama ben artık hamile kalmanın daha zorlastıgını düşünüyorum
Yediklerimiz içtiklerimiz,radyasyona fazla maruz kalmamız bunlar da hep sebep.Kesinlikle bende öyle düşünüyorum bir de kıyamet alameti ölümler kolay doğumlar zor olacak buyruluyor
ay kuzum yavirüs de azalıyo yavas yavas tedavine başlarsın umarım
Bendede polikistik görünüm var, hormonlarda, insülinde ve kiloda bir problem yok sadece görünüm sesi doktor engel mi gebeliğe değil mi bende anlamadımPolikistik görünüm farklı mı pcostan bilmediğimden soruyorum bi de bana pcos dediler ama diğer pcoluların şikayetleri yok bende sadece adetlerim düzensizleşmişti
Aynen öyle canım işimiz zor ama napalım nasipYediklerimiz içtiklerimiz,radyasyona fazla maruz kalmamız bunlar da hep sebep.
Ben 3 doktora gittim hiç biri gebeliğe engel demedi seninki de engel değildir canım olsa söylerdi doktorlar belki farklı tedavi önerirlerdiBendede polikistik görünüm var, hormonlarda, insülinde ve kiloda bir problem yok sadece görünüm sesi doktor engel mi gebeliğe değil mi bende anlamadım
İnşallah dediğin gibidir canım, bu ay yumurtlama günümde gidicem zaten kontrole bakalım ne diyecekBen 3 doktora gittim hiç biri gebeliğe engel demedi seninki de engel değildir canım olsa söylerdi doktorlar belki farklı tedavi önerirlerdi
Ben gittiğimde benden hormon progrsteron bi de hsg istemişti ama bu doktorun istediği sonuçları gösteremedim koronaya denk geldi.. önceki doktorların yaptığı tahlillerde vs bir sorun çıkmamıştı inşallah uğraşmazsın da Rabbim nasip ederİnşallah dediğin gibidir canım, bu ay yumurtlama günümde gidicem zaten kontrole bakalım ne diyecek
Adet gününe yakın mı canım erken yaptıysan negatif olabilirKızlar adetin 25.gunu test yakmak için erken dimi yşne test yaptım dayanamadım tabiki negatif![]()
CAnım adetlerim çok düzensiz dolayısıyla da döngüm belirsiz ilaçlarlarla oluyorum ama 30 gün den assagı değildirAdet gününe yakın mı canım erken yaptıysan negatif olabilir
İnşallah canım bekleyen herkese nasip olur inşallah, benim gittiğim doktor sadece hormon testi, açlık kan şekeri ve tiroidlere baktı diğerlerini istemedi, vajinal ultrasonda kontrolde görünüm gördü sadece, adetli iken gel yumurta geliştirici ilaçlara başlayalım bi de bu şekilde deneyelim dediBen gittiğimde benden hormon progrsteron bi de hsg istemişti ama bu doktorun istediği sonuçları gösteremedim koronaya denk geldi.. önceki doktorların yaptığı tahlillerde vs bir sorun çıkmamıştı inşallah uğraşmazsın da Rabbim nasip eder