İlk zamanlar çok korkuyodum bende ama öyle bişe olmuyodu alıştım artık. Eşimle uzanıyoduk. Hareket etmeye calısıyodum hatta ayagımı oynatmaya calısırken esim farketmiş şaka yapıyosun sandım diyo. Ben orda cebelleşiyomAy sus ilk evlendigim ay iki ay boyunca yasadim onu cok korkuncdu ve herseyi denedim gitmedi sonunda bir su bardagina kuran okudum tum sureleri ewin heryerine serptim komsu teyze soledi bnada sonra gecti ne zmn korksam mutlaka yapiorum.
İlk defaa göğüs ucum acıyo o yüzden umutluyum birazgögüsler baya hassaslaşıyor dokununca acıyordu
inşallah güzel haberini alırız :)İlk defaa göğüs ucum acıyo o yüzden umutluyum biraz
inşallah canıminşallah güzel haberini alırız :)
3 gün geciktim canımGecen ay kac gun gecikti cnm
benim ilk hamileliğimde ilk değerim 9du önemli olan iki gün sonra iki katına çıkması :)Çok sağolun kızlar Allah razı olsun.
Tabi paylaşacağım inşallah gelişmeleri.
senin ilk çocuk mu olacakinşallah canım
Çok da düşük değil değerin önemli olan 2 gün sonra artması bence düşünme. Çok şükür hamile kalabiliyorsun en azından onu gördün ama bence iyi olacak. İyi düşün sen deTamam kızlar sakin olmaya çalışacağım yine de dualarınızı eksik etmeyin.
Bunu ultrasonda mi gördü doktor yoksa rahim filminde falan mi?İnşallahhh canım benim rahim T şeklindeymiş ameliyat olacaktım aslında hiç umudum yoktu
Nasip sadece nasip canım bazen ne yaparsan yap istersen dünyayı yerinden oynat olmuyor mesela ben hemşireyim dün bi hasta geldi madde bağımlısı ve hamile kalmış hamileyken bile uyuşturucu kullanmış doğurmuş eşi de uyuşturucu kullanıyomuş bizim içmediğimiz ilaç kalmadı Kaynatmadığımız bitki kalmadı rabbim vermedi işte NASİPBende de oluyo inan ki bende bikti kuzenim hamile kaldi dusuk yapti simdi gene hamile 3 ayi gecti ben anlamadim biz mi yanlis bisey yapiyoz yada onlar mi bilmedigim seyleri yapiyor anlam veremedim gittim
2 sinde de çıktı canımBunu ultrasonda mi gördü doktor yoksa rahim filminde falan mi?
Ay cok korkunc ya alisilacal bisey degil bn kafayi yiyodum .sİlk zamanlar çok korkuyodum bende ama öyle bişe olmuyodu alıştım artık. Eşimle uzanıyoduk. Hareket etmeye calısıyodum hatta ayagımı oynatmaya calısırken esim farketmiş şaka yapıyosun sandım diyo. Ben orda cebelleşiyom
Bnce biraz bekle o zmn 3 gun daha cunku gecen ayda gecikmissin bu ayda ayni her ay 2 3 gun sekme olabiliomus internette baktim sonra test yap insallah hamissindir3 gün geciktim canım
Aynen oyle canim rabbim gonlumuze sabir versin insallah sabretmek ve beklemekten yapacak baska bisey yokNasip sadece nasip canım bazen ne yaparsan yap istersen dünyayı yerinden oynat olmuyor mesela ben hemşireyim dün bi hasta geldi madde bağımlısı ve hamile kalmış hamileyken bile uyuşturucu kullanmış doğurmuş eşi de uyuşturucu kullanıyomuş bizim içmediğimiz ilaç kalmadı Kaynatmadığımız bitki kalmadı rabbim vermedi işte NASİP
Oooo desene bu ay senden guzl hber gelcek insallahhhhSelam kızlar. İlk hamileliğimde hep Limonata aş etmiştim. Rüyamda Limonata yapıp içiyordum. Hayırdır inş :)
İnnnşşaaaalllahhh canım rabbim nasip etsin inşallahhBnce biraz bekle o zmn 3 gun daha cunku gecen ayda gecikmissin bu ayda ayni her ay 2 3 gun sekme olabiliomus internette baktim sonra test yap insallah hamissindir
Evet canım ilksenin ilk çocuk mu olacak
yaş kaç canımEvet canım ilk
Sürekli olsa uyumak bile istememAy cok korkunc ya alisilacal bisey degil bn kafayi yiyodum .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?