Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sus ilk evlendigim ay iki ay boyunca yasadim onu cok korkuncdu ve herseyi denedim gitmedi sonunda bir su bardagina kuran okudum tum sureleri ewin heryerine serptim komsu teyze soledi bnada sonra gecti ne zmn korksam mutlaka yapiorum.
İlk zamanlar çok korkuyodum bende ama öyle bişe olmuyodu alıştım artık. Eşimle uzanıyoduk. Hareket etmeye calısıyodum hatta ayagımı oynatmaya calısırken esim farketmiş şaka yapıyosun sandım diyo. Ben orda cebelleşiyom

Tamam kızlar sakin olmaya çalışacağım yine de dualarınızı eksik etmeyin.
Çok da düşük değil değerin önemli olan 2 gün sonra artması bence düşünme. Çok şükür hamile kalabiliyorsun en azından onu gördün ama bence iyi olacak. İyi düşün sen de

Bende de oluyo inan ki bende bikti kuzenim hamile kaldi dusuk yapti simdi gene hamile 3 ayi gecti ben anlamadim biz mi yanlis bisey yapiyoz yada onlar mi bilmedigim seyleri yapiyor anlam veremedim gittim
Nasip sadece nasip canım bazen ne yaparsan yap istersen dünyayı yerinden oynat olmuyor mesela ben hemşireyim dün bi hasta geldi madde bağımlısı ve hamile kalmış hamileyken bile uyuşturucu kullanmış doğurmuş eşi de uyuşturucu kullanıyomuş bizim içmediğimiz ilaç kalmadı Kaynatmadığımız bitki kalmadı rabbim vermedi işte NASİP

Ay cok korkunc ya alisilacal bisey degil bn kafayi yiyodum .s

Aynen oyle canim rabbim gonlumuze sabir versin insallah sabretmek ve beklemekten yapacak baska bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…