Gerçekten rüyada onu yaşamak bile çok güzelAh o rüyalarDefalarca gördüm. Uyanınca üzülüyordum. Rüyanın yaşattığı his bile çok güzel.
Gerçek olurlar inşallah
Valla ben daha geçen ay yaşadım bunları büyük ihtimalle hamilesin adetteki şişme ağrıyla hamilelikte ki çok farklı patlayacakmissin gibi inşallah hamilesindir sakın herhangi bir ilaç sıcak su torbası vs kullanmaİlk defaa göğüs ucum acıyo o yüzden umutluyum biraz
Ya ne güzel konuşuyosun öyleValla ben daha geçen ay yaşadım bunları büyük ihtimalle hamilesin adetteki şişme ağrıyla hamilelikte ki çok farklı patlayacakmissin gibi inşallah hamilesindir sakın herhangi bir ilaç sıcak su torbası vs kullanma
Bende sade türk kahvesi ve bitter çikolata diye duymuştum.Bn nescafe die duydum sperm kalitesine ii geliomus .s
Kaç gün var regline test yapsan çıkar muhtemelen silikte olsa. Karinda şişlik adet sancısı gibi sancı kasıklarda ağrı batma bir de yemek yiyememe yemekten sonra bir rahatsızlık hafif bir mide bulantisi. En ayırt edicileri goguslerde çok çok hassasiyet dolgunluk karında gaz gibi şişkinlik ve yemekten sonra mide bulantısı ikisinde de olmuştu bunlar bir de böyle kabına sigamamak çok sıkıntıli bir ruh hali olmuştu iki hamileliğimde de yoksa ağrılar reglidd de oluyor o ayırt edici olmuyor.Ya ne güzel konuşuyosun öyleheycanlanıyorum böyle olunca. Göğüslerim reglime yakın büyürler ama bu sefer dolu dolu hissediyorum gibi geliyor bide uçları ilk defa acıyo en cok o ümit veriyo bana senin başka ne belirtilerin vardı
Onu da duydumda ona pek inanmadım zaten işlenmiş kahve onlar normalde bile zararlı sperme b yararı olcagını düşünmedim. Ama turk kahvesi zaten yaratlı hergün bi tane içmek bana türk kahvesi daha bi iyimser geldiBn nescafe die duydum sperm kalitesine ii geliomus .s
Canımm doğru diyosun belki geç döllenmiştir iki gün sonra tekrarlıcak mısın artılı görmek içinKızlar çıkmış ama çok düşük 224
1 hafta gecikmeye çok az
5 gün var erken yapmak istemiyorum. Ben 2 ay önce kürtaj oldum düşük yaptım. O zaman pek anlamıyodum belirtilerden ama kasıklarımda batmalar oluyodu göğüslerim büyümüştü yine birde iştahım artmıştı. Bu sefer kasıklarımda bi kaç kez oldu ama sanrım aşırı olmasını beklediğim için olmamış gibi geliyorKaç gün var regline test yapsan çıkar muhtemelen silikte olsa. Karinda şişlik adet sancısı gibi sancı kasıklarda ağrı batma bir de yemek yiyememe yemekten sonra bir rahatsızlık hafif bir mide bulantisi. En ayırt edicileri goguslerde çok çok hassasiyet dolgunluk karında gaz gibi şişkinlik ve yemekten sonra mide bulantısı ikisinde de olmuştu bunlar bir de böyle kabına sigamamak çok sıkıntıli bir ruh hali olmuştu iki hamileliğimde de yoksa ağrılar reglidd de oluyor o ayırt edici olmuyor.
Amin inşallah canımEvet bende duydum Allah kabul etsin inş, bende Ramazan’ın birinci gününden beri okuyorum rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlatlar versin hepimize
Geçmiş olsun canım düşükten sonra insan daha bir istiyor yani benim öyle oldu peki iştahın arttı mı yine5 gün var erken yapmak istemiyorum. Ben 2 ay önce kürtaj oldum düşük yaptım. O zaman pek anlamıyodum belirtilerden ama kasıklarımda batmalar oluyodu göğüslerim büyümüştü yine birde iştahım artmıştı. Bu sefer kasıklarımda bi kaç kez oldu ama sanrım aşırı olmasını beklediğim için olmamış gibi geliyor
Oop maşallah çok büyük bi azim var4 yıldır hiçbir şey denemedim ben her şeyi bu ay deniyorum kizlar. Çakşır suyu aldım dün eşim de ben de içiyoruz, tozunu da aldım keçiboynuzu özüne kattim, testere dişli aslanpençesi günde 1 bardak iciyorum, havuç ve inciri ayrı ayrı kaynatıp birleştiriliyor ya onu da iviyorum, eşime de 1 çay bardağı havuç suyu sıkıyorum, eşim için emodex vitamin benim içinde impryl diye bir vitamin aldık bakalım ya nasip kısmet hepsi karışıyor iyi mi kötü mü olur bilmem ama deniyecegim iste. Bu arada bunları daha dünden beri yapıyorum orucada yarın baslayabilecegim yeni bitiyorum oruca başlayınca da yapabilirim insallah. Abarttım heralde ama hepsi doğal ve az miktarlarda kötü bir şey olmaz inşallah
Evet canım aynen öyle oluyo .Geçmiş olsun canım düşükten sonra insan daha bir istiyor yani benim öyle oldu peki iştahın arttı mı yine
Silik cizgi var görünuyor canım, insallah hamilesindirAdetime 4 gün var bu da benim testim sizce var mı bebiş ben silik görüyorum sanki
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı analı babalı büyütmeyi nasıp etsinKızlar doktora gittim geç döllenme olabilir. Haftaya gel keseye bakalım dedi.
En önemlisi de ilk gebeliğimi öğrendiğim test markasından sipariş etmiştim ben hastanedeyken gelmiş hemen yaptım bence koyulaşmış içim rahatladı ya çok şükür.
Hakkınızı helal edin sizin de başınızı ağrıttım ama bu aşama da öncesinden daha da stresli sanki
Insallah canım benim yaşım geçiyor artık 34 yaşındayım son cirpinislar , gerçi düşükten önce hiç bir faaliyet yoktu ama belki o ümit etmem belki daha çok dua etmem için bir vesileydi. Inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinOop maşallah çok büyük bi azim varhayırlısıyla nasip olsun inşallah cnm ❤
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklaInsallah canım benim yaşım geçiyor artık 34 yaşındayım son cirpinislar , gerçi düşükten önce hiç bir faaliyet yoktu ama belki o ümit etmem belki daha çok dua etmem için bir vesileydi. Inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?