Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar dun kabus kabus ustune bi dogum yaptim bi dusuk bide bn recel sewmem bi cilek receli gordum bi gordum öldum sandi yani ve hala adet olmadim delirdimmi ne
Canım sen kan tahlili yaptırdın mı adet olmadın, birşeyler içme bence belki geç döllenme olmuştur çıkmıyprdur zarar vermesin sonra

Hadi gelsin bebişko bugün nasılsın napıyosun

Kendimi yorduğum zaman regl sancısı gibi sancı oluyor bir süre geçiyor. Kasıklarımda batma oluyor ara ara. Birde su içince midem bulanıyor. Diğer hamileliğimdede olmuştu. Birde sabah göğüs uçlarım acıyordu. Valla bu kadar belirtiden sonra bebis gelmezse ayıp eder:)) sen nasılsın göğüs hassasiyetinden başka belirtin var mı:)

Nedn ne yazık ki diyosun yaşın genç daha istiyo musun 3.yüde
yaşım gittiği ve çalışan bir anne olduğum için gücüm hala varken 3. çocuk isterim kalabalık aile seviyorum. nasip olur mu bilmem.ama 30dan sonra zorluklar başlıyor eskiden hemen kilo verirdim şimdi aldığım 100 gram bile gitmiyor belim kemiklerim ağırıyor 20li yaşlarımı özlüyorum.

Evet bende duydum Allah kabul etsin inş, bende Ramazan’ın birinci gününden beri okuyorum rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlatlar versin hepimize

ah ah şubat ayında bende öyle demiştim sonra regl geldi. Beyaz akıntım var..işte dün de vajinama iğne batması gibi oldu

Bende kalabalık aile seviyorum ya eşime diyorum hatta bi kere olunca hemen peşine yapalım yine doğrudur tabi. Ama her yaşın ayrı bi güzelliği var bence

Goguslerinde kasıklarımda ağrı varsa büyük ihtimal hamilesin hemen al yap bence test. İnşallah hamilesindir

Bende kalabalık aile seviyorum ya eşime diyorum hatta bi kere olunca hemen peşine yapalım yine doğrudur tabi. Ama her yaşın ayrı bi güzelliği var bence
zaman çok mu hızlı ne anlamadım :) inşallah boy boy bebelerimiz olur tüm isteyenlerin :)

Kızlar dün gece yine psikolojimi ele geçirmişim ki rüya gördüm bebeğim vardı emziriyodum,altını temizliyodum ay harika şeylermişşş
Ah o rüyalar Defalarca gördüm. Uyanınca üzülüyordum. Rüyanın yaşattığı his bile çok güzel.
Gerçek olurlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…