Oooo desene bu ay senden guzl hber gelcek insallahhhh
Hadi gelsin bebişkoSelam kızlar. İlk hamileliğimde hep Limonata aşermiştim. Rüyamda Limonata yapıp içiyordum. Hayırdır inş :)
23yaş kaç canım
çok gençmişsin :) ben 31 ne yazık ki :) 2.için acelem var :) belki 3.ye yer açılır haha :)23senin?
Nedn ne yazık ki diyosun yaşın genç dahaçok gençmişsin :) ben 31 ne yazık ki :) 2.için acelem var :) belki 3.ye yer açılır haha :)
Canım sen kan tahlili yaptırdın mı adet olmadın, birşeyler içme bence belki geç döllenme olmuştur çıkmıyprdur zarar vermesin sonraKizlar dun kabus kabus ustune bi dogum yaptim bi dusuk bide bn recel sewmem bi cilek receli gordum bi gordum öldum sandi yani ve hala adet olmadimdelirdimmi ne
Hadi gelsin bebişkobugün nasılsın napıyosun
İnşallah bi an önce sende alırsın güzel haberlerBen de sadece insülin var, pko yok dedi simdi diyet ve sporla düşürmeye çalısıyorum
çok gençmişsin :) ben 31 ne yazık ki :) 2.için acelem var :) belki 3.ye yer açılır haha :)
yaşım gittiği ve çalışan bir anne olduğum için gücüm hala varken 3. çocuk isterim kalabalık aile seviyorum. nasip olur mu bilmem.ama 30dan sonra zorluklar başlıyor eskiden hemen kilo verirdim şimdi aldığım 100 gram bile gitmiyor belim kemiklerim ağırıyor 20li yaşlarımı özlüyorum.Nedn ne yazık ki diyosun yaşın genç dahaistiyo musun 3.yüde
30lu yaşları sevemedimBen 33 üm bir tane bile yapamadım daha deme kız öyle :)
Evet bende duydum Allah kabul etsin inş, bende Ramazan’ın birinci gününden beri okuyorum rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlatlar versin hepimizeİnşallah aminnnnnben şey duymuştum size de söyleyeyim Meryem suresi okuyunca Rabbim nasip ediyormuş insAllah çocuk ben temizlendigimden beri okuyorum sizde okuyun tabi bu nasip işi Rabbime de inanıyorum herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz
ah ah şubat ayında bende öyle demiştim sonra regl geldi.Kendimi yorduğum zaman regl sancısı gibi sancı oluyor bir süre geçiyor. Kasıklarımda batma oluyor ara ara. Birde su içince midem bulanıyor. Diğer hamileliğimdede olmuştu. Birde sabah göğüs uçlarım acıyordu. Valla bu kadar belirtiden sonra bebis gelmezse ayıp eder:)) sen nasılsın göğüs hassasiyetinden başka belirtin var mı:)
Bende kalabalık aile seviyorum ya eşime diyorum hatta bi kere olunca hemen peşine yapalım yineyaşım gittiği ve çalışan bir anne olduğum için gücüm hala varken 3. çocuk isterim kalabalık aile seviyorum. nasip olur mu bilmem.ama 30dan sonra zorluklar başlıyor eskiden hemen kilo verirdim şimdi aldığım 100 gram bile gitmiyor belim kemiklerim ağırıyor 20li yaşlarımı özlüyorum.
Goguslerinde kasıklarımda ağrı varsa büyük ihtimal hamilesin hemen al yap bence test. İnşallah hamilesindirKızlar adetim 3 gün geçti 10 gündür göğüslerinim çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi ağrım var kasıklarım ağrıyor ama bir türlü adet olmadım test yapmaya korkuyorum sizce ne kadar beklemeliyim ? Hiç adetim gecikmezdi sadece geçen ay gecikti onda da progestron ilaç kullanmıştım bıraktım adet oldum
zaman çok mu hızlı ne anlamadım :) inşallah boy boy bebelerimiz olur tüm isteyenlerin :)Bende kalabalık aile seviyorum ya eşime diyorum hatta bi kere olunca hemen peşine yapalım yinedoğrudur tabi. Ama her yaşın ayrı bi güzelliği var bence
Ah o rüyalarKızlar dün gece yine psikolojimi ele geçirmişim ki rüya gördümbebeğim vardı emziriyodum,altını temizliyodum ay harika şeylermişşş
Hamilelikte böyle sancilar oluyormuş. Bence yarın sabah ilk idrarınla test yap canım.Oldu canım adetim 3 gün geçti bir de adet sancısı çekiyorum tam oldum olacam diye hissediyorum ama gelen giden yok
İnşallah canımzaman çok mu hızlı ne anlamadım :) inşallah boy boy bebelerimiz olur tüm isteyenlerin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?