Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz cok icme ama bn gaza geldik dun iki bardak ictim bide tohumunu icem dedim oda agar geldi geberdim gece acimsi acimsi 😂😂😂 bi bardak icseydin ya iste deliyim 2 bardak mahfetti bni 😂😂
Ben zayıflamak için icecektim normalde ama düşük tehlikesini duyduğum için 2 aydır icmiyordm günde 1 bardak iceyim madem 😀

Merhaba ben de geldim ama biraz geç geldim 🙈 21 Nisan da yumurtlama günümdü. İlk kez değerlendirdik. Şu ana kadar bir kaç ufak değişiklik hissettim ama bunlar önceden de olabilen minik rahatsizliklardi. O yüzden belirtiler olduğunu sanmıyorum. İlk olduğu için de hiç umitlenmiyorum. Erken gebelik testi aldım yarın gelicek sanırım. Umarım hayırlı ve en erken sürede anne adayı olabiliriz 😊🌸 bat: 5 Mayıs

4 yıldır hiçbir şey denemedim ben her şeyi bu ay deniyorum kizlar. Çakşır suyu aldım dün eşim de ben de içiyoruz, tozunu da aldım keçiboynuzu özüne kattim, testere dişli aslanpençesi günde 1 bardak iciyorum, havuç ve inciri ayrı ayrı kaynatıp birleştiriliyor ya onu da iviyorum, eşime de 1 çay bardağı havuç suyu sıkıyorum, eşim için emodex vitamin benim içinde impryl diye bir vitamin aldık bakalım ya nasip kısmet hepsi karışıyor iyi mi kötü mü olur bilmem ama deniyecegim iste. Bu arada bunları daha dünden beri yapıyorum orucada yarın baslayabilecegim yeni bitiyorum oruca başlayınca da yapabilirim insallah. Abarttım heralde ama hepsi doğal ve az miktarlarda kötü bir şey olmaz inşallah
Canım kürler başka bi kürle yapılmaz, her kür kendi başına tesirlidir, saraçoğlu öyle diyordu:))

Kiz bn ewledigim 2 2bucuk ay her gun oluodu uyumak istemiordum cok kotu oldum bi gorsen bide esimin seklini aliodu cok korkuncdu annem dediki yeni ewlilerde lohusa oluomus gelirlermis 4 kiz kardesde bi bna oldu ama bu duali su ise yaradi hic bisey fayda etmiodu.
Kuzum seninki çok kötüymüş ya. Bende ilk evlendiğimde mutfakta iş yaparken hep arkamda biri varmış gibi hissediyom sürekli arkama bakıyodım

Merhaba ben de geldim ama biraz geç geldim 🙈 21 Nisan da yumurtlama günümdü. İlk kez değerlendirdik. Şu ana kadar bir kaç ufak değişiklik hissettim ama bunlar önceden de olabilen minik rahatsizliklardi. O yüzden belirtiler olduğunu sanmıyorum. İlk olduğu için de hiç umitlenmiyorum. Erken gebelik testi aldım yarın gelicek sanırım. Umarım hayırlı ve en erken sürede anne adayı olabiliriz 😊🌸 bat: 5 Mayıs
Hoşgeldin canım. Ne gibi değişiklikler oldu sende? Benimde bat 4 mayıs. Peşpeşe verelim güzel haberleri :KK36:

• Beğen
Reactions: mnt
Kızlar ya bata daha var benim ama daha önce yazmıştım size bata 10 gün mü 12 gün mü kala kahve rengi lekem oldu 4 gün arayla tekrar geldi sonra adete 6 gün varken göğüslerim şişti uçları bir acıyor anlatamam çok kötü şimdide şimdi 2 mayıs test günüm kasıklarıma eğilip kalkarken ağrıyor krapm giriyor az önce bacağıma vurdu ağrısı kendimi heran yere yığılıp kalacakmış gibi hissediyorum ne yapmalıyım sizce bir de orucum ya çok kötü oldum

Kızlar ya bata daha var benim ama daha önce yazmıştım size bata 10 gün mü 12 gün mü kala kahve rengi lekem oldu 4 gün arayla tekrar geldi sonra adete 6 gün varken göğüslerim şişti uçları bir acıyor anlatamam çok kötü şimdide şimdi 2 mayıs test günüm kasıklarıma eğilip kalkarken ağrıyor krapm giriyor az önce bacağıma vurdu ağrısı kendimi heran yere yığılıp kalacakmış gibi hissediyorum ne yapmalıyım sizce bir de orucum ya çok kötü oldum
Sen yarın test yapsana :KK51:

Back
X