Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İ
İyi bir şey mi baya büyümesi. Ben ilk defa kullandım Klomen. Onun için soruyorum kusura bakmayın.
Canım büyümesi iyi bir şey ama anlamadığım ne zaman çatladığını bilmezseniz nasıl değerlendireceksiniz ? Beni böyle bir doktor bir ay oyaladı da ondan sana da söylüyorum, belki bu akşam çatlıcak senin değerlendirmen gerekiyor ama bilmiyorsun

Bakalım bu ay Klomen tedavisine başladık doktor beraber takım edecez yumurtaları dedi. Bugün kontrolüm vardı 23mm yumurtam varmış. Haftaya tekrar çağırdı. Umarım olur olmazsa yaptırırım tabi onu da.
23 mu buyumus baya dusmesinimi bekliosunuz 18 ve 20 de catlatilio die biliom bn yanlis degilse

Bence de çok karıştırıyorum:KK64: su an karismiyorda yarın oruç tutunca iftardaan sahura karışır bence çakşır suyu ve aslanpençesi harici günlük tüketilen gidalar onlarla ilgili bir sorun olmazda belki çakşır ve aslanpençesi aynı anda kullanılmaya olur aman bilmiyorum işte 2 gündür bir sıkıntı yok bakalım olursa keserim
Tmm yinede sen dikkat et ve arastir cunku bazen sonradan etkisi cikio

Kizlar ben dün gece pik görmüştüm testi de atmıştım bugün de böyle? Benzer durum yaşayan var mi

Eklentiler

• IMG_20200429_185901.webp
    IMG_20200429_185901.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 33
Kuzum seninki çok kötüymüş ya. Bende ilk evlendiğimde mutfakta iş yaparken hep arkamda biri varmış gibi hissediyom sürekli arkama bakıyodım
Iste o lohusalikmis korkuturlarmis neler cektim ahh ahh allah bi daha yasatmasin kimseyede vermesin sen dedigimi yap suya bildigin sureleri oku ewe serp oh mis hem zararida olmaz

Kız yok bende öyle baskıcı dominant değilimdir ama ricayla pohpohlamayla güzellikle içirmek zorundayım :KK48: o da içmek zorunda:KK48:
Hoc solemiom bn ilk zmnlar zorluodum bn bezdim zorlamakdan saldim onu kndim icin arastirip yapiom artik 😂😂

Biliyorum canim ama umut iste heryerden bi umut ariyorum insallah kimsenin adeti gelmez ya
Kizlar bende mol gebelik geçirdim 9 ay önce 9 ay korunduk korunmayı bıraktık geçen ay adet oldm bu ay deniyoruz yumurtlamadan 4 gün geçti dün çok bel ağrım vardı bugünde az var olablrmi fotoğraf katcm katamyrm ayın 11 adet oldm 16 sında bitti yaptgmz zaman:16-18-21_23_24_25_28 yaptık blmyrm

Back
X