- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
Karşılıklı kuzum senden de bekliyoruzBekliyoruz güzel haberlerini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşılıklı kuzum senden de bekliyoruzBekliyoruz güzel haberlerini![]()
Yarin persembe, cuma c.tesi ve pazar gunu yasakKeşke kuzum ya çok tan alıcam da yarında gene sokağa çıkma yasağı varmış 3 gün sürecek
Amin inşallah canımİnşallah canımm. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün![]()
Eşim bna yarın değince öyle sanmıştım ben teşekkür ederimYarin persembe, cuma c.tesi ve pazar gunu yasak
Rica ederim bende yarin aldiricam pazar gunu yapicamEşim bna yarın değince öyle sanmıştım ben teşekkür ederim![]()
Benim cumartesi ama sanırım ben yarın yapıcam beklemeyipRica ederim bende yarin aldiricam pazar gunu yapicam
Adetten 3 gun once yapmis olacam sen yap canim sanin garanti sonuc alirsin insallah pozitif cikarBenim cumartesi ama sanırım ben yarın yapıcam beklemeyip
İnşallah hepimizin öyle çıkarAdetten 3 gun once yapmis olacam sen yap canim sanin garanti sonuc alirsin insallah pozitif cikar
Canım büyümesi iyi bir şey ama anlamadığım ne zaman çatladığını bilmezseniz nasıl değerlendireceksiniz ? Beni böyle bir doktor bir ay oyaladı da ondan sana da söylüyorum, belki bu akşam çatlıcak senin değerlendirmen gerekiyor ama bilmiyorsunİ
İyi bir şey mi baya büyümesi. Ben ilk defa kullandım Klomen. Onun için soruyorum kusura bakmayın.
23 mu buyumus baya dusmesinimi bekliosunuz 18 ve 20 de catlatilio die biliom bn yanlis degilseBakalım bu ay Klomen tedavisine başladık doktor beraber takım edecez yumurtaları dedi. Bugün kontrolüm vardı 23mm yumurtam varmış. Haftaya tekrar çağırdı. Umarım olur olmazsa yaptırırım tabi onu da.
Tmm yinede sen dikkat et ve arastir cunku bazen sonradan etkisi cikioBence de çok karıştırıyorumsu an karismiyorda yarın oruç tutunca iftardaan sahura karışır bence çakşır suyu ve aslanpençesi harici günlük tüketilen gidalar onlarla ilgili bir sorun olmazda belki çakşır ve aslanpençesi aynı anda kullanılmaya olur aman bilmiyorum işte 2 gündür bir sıkıntı yok bakalım olursa keserim
Ay du o zmn yapma cogu formda bi bardak ii dio ama nolur nolmaz allah korusun zararida var sonucdaBen zayıflamak için icecektim normalde ama düşük tehlikesini duyduğum için 2 aydır icmiyordm günde 1 bardak iceyim madem![]()
Bn hic baskoci degilim ya beceremiom baskiyi keske bnde sen gibi baski yapabilsemBenimkide içmiyor ama mecbur içicek hahahah![]()
Iste o lohusalikmis korkuturlarmis neler cektim ahh ahh allah bi daha yasatmasin kimseyede vermesin sen dedigimi yap suya bildigin sureleri oku ewe serp oh mis hem zararida olmazKuzum seninki çok kötüymüş ya. Bende ilk evlendiğimde mutfakta iş yaparken hep arkamda biri varmış gibi hissediyom sürekli arkama bakıyodım
Kız yok bende öyle baskıcı dominant değilimdir ama ricayla pohpohlamayla güzellikle içirmek zorundayımBn hic baskoci degilim ya beceremiom baskiyi keske bnde sen gibi baski yapabilsem![]()
Oda dogruda zor olur kizHazır kapılar açılmışken kapamayalım![]()
Hoc solemiom bn ilk zmnlar zorluodum bn bezdim zorlamakdan saldim onu kndim icin arastirip yapiom artikKız yok bende öyle baskıcı dominant değilimdir ama ricayla pohpohlamayla güzellikle içirmek zorundayımo da içmek zorunda
![]()
Kizlar bende mol gebelik geçirdim 9 ay önce 9 ay korunduk korunmayı bıraktık geçen ay adet oldm bu ay deniyoruz yumurtlamadan 4 gün geçti dün çok bel ağrım vardı bugünde az var olablrmi fotoğraf katcm katamyrm ayın 11 adet oldm 16 sında bitti yaptgmz zaman:16-18-21_23_24_25_28 yaptık blmyrmBiliyorum canim ama umut iste heryerden bi umut ariyorum insallah kimsenin adeti gelmez ya