- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Eczaneler kapalı dün test alacaktım nöbetçi eczanede uzakSen yarın test yapsana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eczaneler kapalı dün test alacaktım nöbetçi eczanede uzakSen yarın test yapsana![]()
yaaaEczaneler kapalı dün test alacaktım nöbetçi eczanede uzak
Ayrıca test için demiyorum kız baya rahatsızım öneriniz var mı ne yapayım ondan dedimSen yarın test yapsana![]()
Bence yarın oruç tutmaAyrıca test için demiyorum kız baya rahatsızım öneriniz var mı ne yapayım ondan dedim
Keşke kuzum ya çok tan alıcam da yarında gene sokağa çıkma yasağı varmış 3 gün sürecekyaaaama bence hamilesin
keşke test alabilme imkanın olsa
Benim kafa hep hamileliğe çalışıyoAyrıca test için demiyorum kız baya rahatsızım öneriniz var mı ne yapayım ondan dedim
canım cuma başlıyo yasak yarın alabilirsin aslındaKeşke kuzum ya çok tan alıcam da yarında gene sokağa çıkma yasağı varmış 3 gün sürecek
Öyle mi diyorsun bilemedim ki ya of haklısın amaBence yarın oruç tutma
Benim kafa hep hamileliğe çalışıyobi hamile kalsam da rahatlasam
Cuma başlıyor ama yasak yarın yok. Tabi sizin yaşadığınız yere özel varsa bilmiyorum.Keşke kuzum ya çok tan alıcam da yarında gene sokağa çıkma yasağı varmış 3 gün sürecek
Cuma mıymış yarın erken kalkıp alayım o zaman inşallah bebek vardır ümitlenmek istemiyom amacanım cuma başlıyo yasak yarın alabilirsin aslında
İnşallah.Cuma mıymış yarın erken kalkıp alayım o zaman inşallah bebek vardır ümitlenmek istemiyom ama
Evet canım yarın al mutlaka. Bende heycanlandım şimdiiiCuma mıymış yarın erken kalkıp alayım o zaman inşallah bebek vardır ümitlenmek istemiyom ama
Hadi hayırlısı bakalım inşallah pozitif çıkarKızlar benim diğer hamileliğimde regl günüm pazartesiye gelmişti. O hafta eşim gece vardiyasındaydı. Pazartesi regl olmayınca eşime yarın gelirken test al demiştim ve salı günü test yapıp öğrenmiştim. Ve şimdi yine regl günün pazartesiye geliyo ve eşim yine gece vardiyasında. Eğer pazartesi regl olmazsam test isteyip salı sabahı test yapcam![]()
İnşallah tesadüf oldu vallaHadi hayırlısı bakalım inşallah pozitif çıkar![]()
Hayırlı haberler bırakalım o zaman inşallahEvet canım yarın al mutlaka. Bende heycanlandım şimdiii![]()
Kızlar benim diğer hamileliğimde regl günüm pazartesiye gelmişti. O hafta eşim gece vardiyasındaydı. Pazartesi regl olmayınca eşime yarın gelirken test al demiştim ve salı günü test yapıp öğrenmiştim. Ve şimdi yine regl günün pazartesiye geliyo ve eşim yine gece vardiyasında. Eğer pazartesi regl olmazsam test isteyip salı sabahı test yapcam![]()
İnşallah canımm. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünHayırlı haberler bırakalım o zaman inşallah![]()