Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke kuzum ya çok tan alıcam da yarında gene sokağa çıkma yasağı varmış 3 gün sürecek
Cuma başlıyor ama yasak yarın yok. Tabi sizin yaşadığınız yere özel varsa bilmiyorum.

Kızlar benim diğer hamileliğimde regl günüm pazartesiye gelmişti. O hafta eşim gece vardiyasındaydı. Pazartesi regl olmayınca eşime yarın gelirken test al demiştim ve salı günü test yapıp öğrenmiştim. Ve şimdi yine regl günün pazartesiye geliyo ve eşim yine gece vardiyasında. Eğer pazartesi regl olmazsam test isteyip salı sabahı test yapcam :KK36:

Kızlar benim diğer hamileliğimde regl günüm pazartesiye gelmişti. O hafta eşim gece vardiyasındaydı. Pazartesi regl olmayınca eşime yarın gelirken test al demiştim ve salı günü test yapıp öğrenmiştim. Ve şimdi yine regl günün pazartesiye geliyo ve eşim yine gece vardiyasında. Eğer pazartesi regl olmazsam test isteyip salı sabahı test yapcam :KK36:
Hadi hayırlısı bakalım inşallah pozitif çıkar😂

Bekliyoruz güzel haberlerini 💕

Back
X