Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ba
Canım büyümesi iyi bir şey ama anlamadığım ne zaman çatladığını bilmezseniz nasıl değerlendireceksiniz ? Beni böyle bir doktor bir ay oyaladı da ondan sana da söylüyorum, belki bu akşam çatlıcak senin değerlendirmen gerekiyor ama bilmiyorsun
Bana perşembeden itibaren bir gün durup bir gün değerlendirin dedi doktorum haftaya perşembe de tekrar gel çatlamış mi bakalım dedi. Bilmiyorum umarım iyi olur.

Kızlar benim diğer hamileliğimde regl günüm pazartesiye gelmişti. O hafta eşim gece vardiyasındaydı. Pazartesi regl olmayınca eşime yarın gelirken test al demiştim ve salı günü test yapıp öğrenmiştim. Ve şimdi yine regl günün pazartesiye geliyo ve eşim yine gece vardiyasında. Eğer pazartesi regl olmazsam test isteyip salı sabahı test yapcam :KK36:
Ayyy senin icin cok heycanliyim hep dualarimdasiniz insallah guzel hber verirsin ve saglikli hayirli bi gebeligin bebisin olur 😍🥰🤲🤲🤲

Kizlar ben dün gece pik görmüştüm testi de atmıştım bugün de böyle? Benzer durum yaşayan var mi
Bazılarında 2 gün sürebiliyor canım yarın siliklesir büyük ihtimal bugunu ve yarını da degerlendirin bence

Kızlar benim diğer hamileliğimde regl günüm pazartesiye gelmişti. O hafta eşim gece vardiyasındaydı. Pazartesi regl olmayınca eşime yarın gelirken test al demiştim ve salı günü test yapıp öğrenmiştim. Ve şimdi yine regl günün pazartesiye geliyo ve eşim yine gece vardiyasında. Eğer pazartesi regl olmazsam test isteyip salı sabahı test yapcam :KK36:
Kuzum inşallahhh güzel haberler verirsinn rabbim anne olmayı sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahh sen hamile olda bizede bol bol dua et 🤲🏼 :KK54:

Kuzum inşallahhh güzel haberler verirsinn rabbim anne olmayı sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahh sen hamile olda bizede bol bol dua et 🤲🏼 :KK54:
Şimdi bile dua ediyorum hepimiz için. İnşallah yüzümüz gülsün :KK200:

Kizlar bende mol gebelik geçirdim 9 ay önce 9 ay korunduk korunmayı bıraktık geçen ay adet oldm bu ay deniyoruz yumurtlamadan 4 gün geçti dün çok bel ağrım vardı bugünde az var olablrmi fotoğraf katcm katamyrm ayın 11 adet oldm 16 sında bitti yaptgmz zaman:16-18-21_23_24_25_28 yaptık blmyrm
Hayirlisi diyelim benim de adetim yarin bitecek nasipse yarindan itibaren bizde baslicaz calismalara. Belirtilerin hepsini yasadip sayilir olmadi nasip degilmis devam ediyoruz ovu testi aldim bugun geldi yarindan sonra baslicam caksir suyunu denicez bakalim bide havuc suyunuda okudum ondanda bol bol yerim insallah istedigimize kavusuruz

Kızlar selam, yeni hamileler katılmış :halay: benim belirtilerden bir tek akıntı var, gerisini düşünmüyorum ve hissedemiyorum çünkü farenjit oldum ve boğazlarım cok kötü. Kırıklık var vucudumda, malum hastalık yuzunden hastaneyede gidemiyorum.. Ne yapıcağımı şaşırdım:mad: ilaç almadan yapılan herşeyi denedim ama sol bademciğim şiş ve inmiyor

Kızlar selam, yeni hamileler katılmış :halay: benim belirtilerden bir tek akıntı var, gerisini düşünmüyorum ve hissedemiyorum çünkü farenjit oldum ve boğazlarım cok kötü. Kırıklık var vucudumda, malum hastalık yuzunden hastaneyede gidemiyorum.. Ne yapıcağımı şaşırdım:mad: ilaç almadan yapılan herşeyi denedim ama sol bademciğim şiş ve inmiyor
Çok geçmiş olsun kuzumm. Aile hekimine felan mı gitsen acaba. Seni çok bunaltıyorsa çekme boşuna. Hem hastanelerde gerekli önlemler alınıyomuş.

Hoşgeldin canım. Ne gibi değişiklikler oldu sende? Benimde bat 4 mayıs. Peşpeşe verelim güzel haberleri :KK36:
Teşekkür ederim canım hoşbuldum 🥰 bi gün sağ yumurtlağımda çok ağrı hissettim ama bunu belki üşütmüşümdür diye yordum. Bir gün de reglin ilk günü gibi karnımda çokça ses ve hareketlilik vardı internetten baktığımda bunun gebelik belirtisi olabileceğini gördüm. Ama bunlar çok küçük belirtiler ve muhtemelen başka sebepten kaynaklı idi. Kendimi umutlandirmayi hiç sevmem. Soğukkanli olmaya çalışırım hep genelde bir şeyin sonucunu beklerken. Üzülmemek için. İlk denemenizi çünkü daha. Ama belli olmaz, inşallah kısa zamanda güzel haberlerle döneriz ikimiz de☺🌸

Haklısımnvalla erkekler bizim kadar ciddiye almıyo bu işi ben şimdi regliyim regl bitince sade kahve içmeye başlıcaksım dedim dalga geçti benimle :63: :KK48:
Aslinda ciddiye aliolarda onlara gore bitkisel ve bu tarz seyler sacma gelio ne yazzikki biz cok onmsioz 😂😂😂😂

Back
X