Insallah insallah hep birlikde veririz. Ozaman hayırlısı canım bekliyoruz güzel haberlerini
Yeni bat mayıs değil canım benim. 2 haziran .liste dışı kaldım diye söylemedim
Bekle kuzum geç döllenmedir belkiTest yaptım dayanamadim yine çıkmadı daha olmadım bakalım kısmet artık
Kız ne liste dışısı sonuçta mayıs ayında hamilelik planlıyoruz. Eğer benimde hazirana kalırsa başlarında oldugu için devam burdan. 1'i 2'si 3'ü bunlar başları yaYeni bat mayıs değil canım benim. 2 haziran .liste dışı kaldım diye söylemedim
Ne zamandır deniyosun ilk mi olcak canımHosbuldum tatlim
Ovülasyon testi yaomadım ama 18 i gibi tahmin ediyorum, bu durumda ayın 2si oluyor yani hemen hemen aynı. Normalde de 3ünde olacaktım. Sanırım en iyisi beklemek. Teşekkür ederim yardımın içinBen yumurtlama gördükten 14 veya 15 gün sonra adet oluyorum. Düzenli adet olanlar genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyor diye okumuştum. Pik gördüğünüz tarihten 14 gün sonrasını adet tarihi olarak hesaplayabilirsiniz.
İnşallah öyledir ya belim çok ağrıyorBekle kuzum geç döllenmedir belki
İnşallah canımHic kotu dusunme insallah olur sagliklada dogar
Ikiside tup bebek ikinci bebegim vefat etti 3ay once 1kez dogal yolla hamile kaldim o yuzden belki olur diyorumSiz 3. Yu mu bekliyorsunuz su an. İlk ikisi istediğinizde hemen oldu mu
Hahahaha erdim benYok bn siz kadar sakin degilim direk soleriminsallah hepimizin olur ve saglikli hayirli bisekilde ama solerim yani kiz yeminle cilek die die4 5 gundur herseyin cilekini istiom gitmis cilek koymus bide ilk yasadigim bisey cilek olayi
Yok canim sen ne zaman istersen yap ben biraz bu isi oyuna cevirdim devamli test yapiyorum o yuzden soz verdim kendime 26 .gun den once yapmiyacagim diye26. Günde mi test yapılıyor
Bebişten mi acabaİnşallah öyledir ya belim çok ağrıyor
Yok canim sen ne zaman istersen yap ben biraz bu isi oyuna cevirdim devamli test yapiyorum o yuzden soz verdim kendime 26 .gun den once yapmiyacagim diye
Ben eve test almıyorum bu yüzdenYok canim sen ne zaman istersen yap ben biraz bu isi oyuna cevirdim devamli test yapiyorum o yuzden soz verdim kendime 26 .gun den once yapmiyacagim diye
Ne hissedion bnm hakkimda ermis hanim guz seyler sole mum fln yakayimmiHahahaha erdim ben
Benim kızımda göğüs hassasiyeti olmamıştı. Herkeste olacak diye bişey yok.Ayyy keskeeeeee kesskeeeeen degisigi kasik cilek askimin olmasi bide ruyalarim ilk yasadigim seyler ama bnm goguslerim hassas degil cok degil yanio
5 aydir deniyoruz canim allah nasip ederse ikinci olucak 13 yasinda bir kizim varNe zamandır deniyosun ilk mi olcak canım
Maşallahh5 aydir deniyoruz canim allah nasip ederse ikinci olucak 13 yasinda bir kizim var
Ya ne biliyim en buyuk belirti gogus hassasligi die dusunuodum hep .sBenim kızımda göğüs hassasiyeti olmamıştı. Herkeste olacak diye bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?