Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya inşallah hamilesindir. Çok istedim olmanı. ❤

Klomen tedavisine başlıyorum cumartesi günü günde 3 doz kullanicam canım
Hayırlısı olsum inşallahh güzel sonuç alırsın Bende klomen tedavisi gördüm maalesef kimyasal genelik oldu bu ay ara verdim kendim denicem. Olmazsa tekrardan kloman tedavisi isticem

Valla kizlar yaptıklarım işe yarıyor galiba daha önce bir ay denemiştim ovu. Testi 17.gunde yumurtlamistim şu an 11. Gün silik t göründü heralde 2_3 güne tam kirmizilasir t. Zaten yumurtaliklarinda bir hareketlenme böyle çok hafif bir sancı gibi bir şey hissediyorum. Gerçi 3 gündür yapıyorum kürleri ama faydaya yormak istiyorum. Tabi çok karistirdigim için sıkıntı olabilir mi onu hiç katmak istemiyorum işin içine

Canım.benin yumurtlamadan sonra 8. Ve 9. Gününde bir ağrım.oldu anlatamam yanma batma.kasik ağrısı hepsi vardı . Bugün ne ağrım kaldı ne de sizi ara ara hafif çok hafif batma o kadar lekelenme vs de olmadı sadece göğüslerim.sis hassasiyet var dokununca ve bugün sürekli idrara cikiyorum su icmesem dahi. Ağzımda tuhaf bir tat var ve midem eksiyir bir de bugün acayip gazım var durduk yere kaciyi o derece valla bilmiyorum o iki gün ne agrisiydi enfeksiyon olabilir mi ya da benim.bu belirtiler psikolojik mi bilmiyorum bat 5 ya da 6 Mayıs bekliyorum sizde durumlar.nasil ama bence ben regl olacağım ağrılarım.dindi sanırım döllenme yerleşme vs olmadı hayırlısı nasip bu isler öteki ay devam ederiz inşallah

Bir hamile daha geliyor vallaa

Senin baya belirtin varmış canım benim az önce ilk defa kasıklarım sancıdı yemek yaparken ilk hamileliğimdeki gibi onun dışında bişi yok bu arada benim de bugün 9. Gün yumurtlama

Ayyy keskeeeeee kesskeeee en degisigi kasik cilek askimin olmasi bide ruyalarim ilk yasadigim seyler ama bnm goguslerim hassas degil cok degil yanio

Herkesin farklı belirtileri var sonuçta ne zaman test yapacaksın peki :)

Hiç test yapmadın mı canım. Yap belki çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…