Ya inşallah hamilesindir. Çok istedim olmanı. ❤Ne guzl insallah 4 gun sonra yine hissedersin ve saglikla ilerler prensesliginyok ya olmadim bugun ilk defa farkli bisey oldu egelip kalkinca cok ayakda durunca kasigim cok agridi degisik bi agri hala agrio zonluo gibi bole bide sabh istifar ettim bn takmayim diom bna bisiler oluo
Hayırlısı olsum inşallahh güzel sonuç alırsınKlomen tedavisine başlıyorum cumartesi günü günde 3 doz kullanicam canım
İnşallah güzel haberler alırsın kuzum. Rabbim kolaylaştırsınn. Regl oldun mu senKızlar ben tedaviye başladım bugün inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız
Canım.benin yumurtlamadan sonra 8. Ve 9. Gününde bir ağrım.oldu anlatamam yanma batma.kasik ağrısı hepsi vardı . Bugün ne ağrım kaldı ne de sizi ara ara hafif çok hafif batma o kadar lekelenme vs de olmadı sadece göğüslerim.sis hassasiyet var dokununca ve bugün sürekli idrara cikiyorum su icmesem dahi. Ağzımda tuhaf bir tat var ve midem eksiyir bir de bugün acayip gazım var durduk yere kaciyi o derece@Hyt52Fulyacennet16 @kkrkn67 esraaa bozkir @Okuyanse @prnss @Paresilaaa
Batlarımız aynı sizde var mı belirti
Bnde istiorum hepimiz saglikli hayirli bebislerimiz olsunYa inşallah hamilesindir. Çok istedim olmanı. ❤
Evet 26.gunum oluyor o zamqn bakalim ne cikacakAyın 2sinde mı test yapacaksınız
Siz 3. Yu mu bekliyorsunuz su an. İlk ikisi istediğinizde hemen oldu muEvet 26.gunum oluyor o zamqn bakalim ne cikacak
Evet 26.gunum oluyor o zamqn bakalim ne cikacak
Klomen tedavisine başlıyorum cumartesi günü günde 3 doz kullanicam canım
Ne guzl insallah 4 gun sonra yine hissedersin ve saglikla ilerler prensesliginyok ya olmadim bugun ilk defa farkli bisey oldu egelip kalkinca cok ayakda durunca kasigim cok agridi degisik bi agri hala agrio zonluo gibi bole bide sabh istifar ettim bn takmayim diom bna bisiler oluo
wayy beBenim çıktı ama 30 çıktı 30unda evlendim :)
Senin baya belirtin varmış canım benim az önce ilk defa kasıklarım sancıdı yemek yaparken ilk hamileliğimdeki gibi onun dışında bişi yokCanım.benin yumurtlamadan sonra 8. Ve 9. Gününde bir ağrım.oldu anlatamam yanma batma.kasik ağrısı hepsi vardı . Bugün ne ağrım kaldı ne de sizi ara ara hafif çok hafif batma o kadar lekelenme vs de olmadı sadece göğüslerim.sis hassasiyet var dokununca ve bugün sürekli idrara cikiyorum su icmesem dahi. Ağzımda tuhaf bir tat var ve midem eksiyir bir de bugün acayip gazım var durduk yere kaciyi o derecevalla bilmiyorum o iki gün ne agrisiydi enfeksiyon olabilir mi ya da benim.bu belirtiler psikolojik mi bilmiyorum bat 5 ya da 6 Mayıs bekliyorum sizde durumlar.nasil ama bence ben regl olacağım ağrılarım.dindi sanırım döllenme yerleşme vs olmadı hayırlısı nasip bu isler öteki ay devam ederiz inşallah
Ayyy keskeeeeee kesskeeeeBir hamile daha geliyor vallaa
Ayyy keskeeeeee kesskeeeeen degisigi kasik cilek askimin olmasi bide ruyalarim ilk yasadigim seyler ama bnm goguslerim hassas degil cok degil yanio
Bat yarın üç gün önce iki üç damlalık hafif bi leke oldu iki gündür akşamları ağrı ile akıntı geliyor ve diyorum kesin oldum hatta az önce ped alıp gittim lavaboya hamile iken adet sancısı hafiften biraz fazla olurmu
Bata beş gün kala yapmıştım negatifti şuanda batı geçmesini bekliyorum yoksa üzülüyorumHiç test yapmadın mı canım. Yap belki çıkardı
Bata beş gün kala yapmıştım negatifti şuanda batı geçmesini bekliyorum yoksa üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?